Yeğenimin adı ahsen bal bal öyle güzel ki maşaallah kuzuma, oyyyy özledim balımıAhsen cok guzel bi isim ben cok beğeniyorum... kizim olsa bennn ne koyardimmm hiim ablasi ayşe aysima kardeşide zeynep ayperi koyardimmm
gel yamacımaaaa aaaa olur mu öyle ben nöbetçi mortiyim.
Spor bildirimlerinjmi yapıcaz bee anlamadım kızlar
oyyy üzülme ağlamaaaKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Inşallah kuzum valla bronşite çevirmesinden korkuyorumoyyy üzülme ağlamaaa
iyi olacaktır inşallah kanyakım üzülmeee
Gördüm gördümaklı fikri fuzede
görmemişim ben canımmmSlm kızlar bi kaç gündür çoluk çocuk eş kişisiyle uğraşıp duruyorum çok yoruldum bugünde aşı yaptırdık büyük oğlana yarın okula gider bende biraz kafa dinlerim
@MiuLego canım dikiş yerlerimde sancı oldu bi kaç gün kontrole gitmeden devam etmek istemedim spora
Yazmıştım sana ama gözünden kaçmış sanırım
Ya senin füze dediğine geçen biri küçük göğüslerin dedifüzeler unutulur muuuuuuuuuuuuuu
bana yer var mı ilişsem bi yere.
cuma cumartesi pazar sporum var.bide hergün min leslie yapıyorum yani düzenim var.
spor takımları kapalımı içeri birini daha alamazmısınız??
Benimde aklımdan geçmedi degilSen böyle anlattıkça gözümde şoför nebahat gibi bi tip canlaniyor
Sağol canım bakan gözler güzel
sen füzeli eflalsınYa senin füze dediğine geçen biri küçük göğüslerin dediküçük kız hakketen yani normal. O foto da ki gibi asla değil onda dolgulu sütyen vardı
Spor bildirimlerinjmi yapıcaz bee anlamadım kızlar
Yedik miyemedik açız
amin eflal çok teşekkür ederimiyi olur inşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayulıyorum sana :
döner döner kuzum
nöbetçi morti
ivettt kaptanım, açlıktan ellerim titriyor ama iyi bir şey tabi benim içinsaraycam verdiğin sözü tutuyoır musun bakayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?