- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Gördüm gördümaklı fikri fuzede
Albüm var profilimde izlemeye alıyım da bak neye benziyorumSen böyle anlattıkça gözümde şoför nebahat gibi bi tip canlaniyor
durum zorsa konuşmalar illa olur tabide, hepfitinde dediği gibi seni açıkta bırakmayız demişler,gönlünü ferah tut
kapalı kapılar ardında begüm fıs fıs
Albüm var profilimde izlemeye alıyım da bak neye benziyorum
Ay beni de izle bende merak ettimAlbüm var profilimde izlemeye alıyım da bak neye benziyorum
Böyle belinde ingiliz anahtarı takılı kemerin var mı de hele bana
eflal, ilk gittim ne konuştu ne sofraya oturdu
cok gecmiş olsun.
Hava makinası al canim eve ventolin kullan ayyy çok geçmiş olsun biz yeni atlattik dikkat et
Ben seni her şekilde anlarım bebeemm
Oyyy minigim inşallah cabucak iyileşir
çok saolun arkadaşlarÇok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin inşallah
İzledimAy beni de izle bende merak ettim
Çok geçmiş olsun canim ya buhar makinasi vardı eltimin kızı sürekli hasta olurdu eve almıştı öyle birşey varmiKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
aaaaaa telefonu ne ettin de bozdunnnnnnnnAşkım napion nerelerdesin :) benim telin sarjibozuk giremiyorum fazla
Eki Görüntüle 2090730
Çıtırlar pıtırlar bu hafta bendesiniz haberiniz ola belki yoktur falan
begum75 @matematik61 Nego @Triplimelek Megi @Nefs Sarayca @ada81 @Floweroflife @Portakal Sulu Ordek Konyakk
eflal, ilk gittim ne konuştu ne sofraya oturdu
artık konuşsa konuşa sofraya getirebildim, sorduğum sorulara cevapta veriyo artık, bitkisel hayattan çıkardımtam olarak yaşama dönmesini bekliyorum
Yok cnm öyle bişey demedi doktor .inşallah gerekte kalmaz ilaçlar etkisini gösterir bir an önceÇok geçmiş olsun canim ya buhar makinasi vardı eltimin kızı sürekli hasta olurdu eve almıştı öyle birşey varmi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayulıyorum sana :Eki Görüntüle 2090735 kız ne yemiş ada söyle hadi merak ettim
Eki Görüntüle 2090737 kızlar ne konuşuyosunuz bakim ada napmış
Eki Görüntüle 2090740 lahmacun yedim diye pizzaları gömmüş benden duymuş olmada
Eki Görüntüle 2090741
Eki Görüntüle 2090742 aa aaa olaylara gel
@ada81
döner döner kuzumeflal, ilk gittim ne konuştu ne sofraya oturdu
artık konuşsa konuşa sofraya getirebildim, sorduğum sorulara cevapta veriyo artık, bitkisel hayattan çıkardımtam olarak yaşama dönmesini bekliyorum
Evet bende adını bilmiyordum bilmeden yazmışım iyi oldu ama ihtiyacimiz olmasin ons.Hava makinası al canim eve ventolin kullan ayyy çok geçmiş olsun biz yeni atlattik dikkat et
Abooo canım pizza istiyo zaten tek lokmada yutarim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?