Anladım kuzum beni nil sanırım onun spor grubuna almışlar yani menünün altına hem seni hem onu etiketlerimcanım menülerinin altında ya da sonrasında sporunu bildiriyorsun ya zaten..
bir de eğer düzenli spor yapıyorum diyorsan (ki yapmalısın) 4 tane spor grubumuz var yarışıyprlar kendi içlerinde.. seni onlara alalım haftaya.. o zaman sporlarını begüm ya da nil e bildiriyorsun onlar kayıt altına alıyorlar.. cuma günleri de son durumu şampiyonları açıklıyoruz
amin eflal çok teşekkür ederim
bende sana güzel kız
Eki Görüntüle 2090790 ya dönecek ya dönecek
Eki Görüntüle 2090792 nöbetçi mortiyi buldum
Sağol canım bakan gözler güzelküçügün de büyüğün de gözler aynı ten ablası, mavi yeşil denisik benim oğlanlar babalarının gözde öyle orta yeşil kenarı mavi
evet canım her gün yaptığın sporları yazıyorsun ve ilk sayfada spor puanı var onunla hesaplıyorsunSpor bildirimlerinjmi yapıcaz bee anlamadım kızlar
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnivettt kaptanım, açlıktan ellerim titriyor ama iyi bir şey tabi benim için
özledim seni hafta sonu yoktun
Aynen konyakımAnladım kuzum beni nil sanırım onun spor grubuna almışlar yani menünün altına hem seni hem onu etiketlerim
Tamamdır canım çok saolevet canım her gün yaptığın sporları yazıyorsun ve ilk sayfada spor puanı var onunla hesaplıyorsunnehirnil111 i etiketliyorsun.
güzel demekOyyy küçüğün resminde belli, çok güzel çocuklar maşallahsenin de yüz hatların çok güzel, bi de füzelere baktım valla füze ben de yok öyle
Sağol canım. O zaman emziriyordum xxl olmuşlardıOyyy küçüğün resminde belli, çok güzel çocuklar maşallahsenin de yüz hatların çok güzel, bi de füzelere baktım valla füze ben de yok öyle
hahahahahahEki Görüntüle 2090735 kız ne yemiş ada söyle hadi merak ettim
Eki Görüntüle 2090737 kızlar ne konuşuyosunuz bakim ada napmış
Eki Görüntüle 2090740 lahmacun yedim diye pizzaları gömmüş benden duymuş olmada
Eki Görüntüle 2090741
Eki Görüntüle 2090742 aa aaa olaylara gel
ada81
hahahahahahçook tatlısın kızzz seviremmmm seniii
aynen öyle kaptanım, ezik sarayca gidecek ve yepyeni havalı sarayca gelecekharikasınnnnnnnnnnnnnnnnn
konfetilerim bile hazır senin için baaak
cuma günü bildirimini yapıncaaaaaaaaaaa
bu hareketle diyeceksin ki: hani o fakir ama gururlu sarayca vardı ya.. İŞTE O SAHALARA GERİ DÖNDÜ BİÇIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Aynen konyakım
aynen öyle kaptanım, ezik sarayca gidecek ve yepyeni havalı sarayca gelecek
canım yok kendim yapmıyorum evin yakında fırın var veriyorum onlar yapıyor ben içini hazırlıyorum sadeceO kadar temizlik ve koşuya ben 3 tane yerdim
Afiyet olmustur
Bal olsun yarasin
MiuLego duysa ne balı dicek
Sen kendinmi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?