Tamam o zaman çok güzel kilo veriyorsun birakmahayır kuzum 2. Hedefimle dewam etçem
merhabaaa ben büşraa ben sık değiştririm çabuk sıkılıyomsiz yenileri avatarlaınızdan tanırken bide avatar değiştiriyorsunuz böle oluyoruz
merhabaaa tanışalımmı
Yedim ki beeen
Tost makinesinde de gevreğe çevirdim ekmeği
Işte sen tüüm bu ortalığı basan kedilerin anasısın bu takımda
Daha 3 var bi 900 daha gider ordan ..öp başına go
Günaydınlaaaar eskilerin iki mortidi minnaklarım
süpersinnnnnnn yine
Geçmiş olsun canım
İyiiym canım artik erken kalkıyorum lesli yapmak için yoksa gün içinde toparlanamıyorum. Leslie yapınca biraz da yürüyorum vicdan yapıp yemiyorum
Sen nasılsın canım
ödemdir ödem
sen şimdi çok yürüyosun ya azıcık dinlen böyle
Canım 79.7 ile başladım 80 de şunaeflal kuzum kaç oldun sen hedefe kaç kaldı.
yürüyüşü yap ısın peşine bide jillian yapO zaman bugün leslie yapiyim ben
şimdiiii adım malidaktır mortim MALİpina @malipina burdan bişey çıkarmam gerekirmi acaba.yoksa yoksa onu alaşağımı edeceğim.ahaaa
şimdi iki daktırı karıştırmamak için senin adın malidaktır mı olsun didin
Tamam hocam bende öyle düşünmüştüm, bu akşam kabak muhabbeti yapalım da onu göreyim
Kilo aldırmaz ama ödem yapar evladımmmmmm
O yüzden sadece eksi 200 çıktın sen
Bu gece kabak gör ... eksi 1 kilo
hava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.
aynı ben .bende yasemin canımmerhabaaa ben büşraa ben sık değiştririm çabuk sıkılıyom
ahaaaa doktor bey mihava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.
şimdiiii adım malidaktır mortim MALİpina @malipina burdan bişey çıkarmam gerekirmi acaba.yoksa yoksa onu alaşağımı edeceğim.
neyyyyyyyyyy 3-4 günde mi 4 kilo mu ödemdir o ödem.ozaman bence var ya sen meta hızlandırma yollarını tekkkk tekk dene denemişsindir ama belki atladıgın bişey vardır.Canım 79.7 ile başladım 80 de şuna62.7 ile izne ayrıldım, 3 4 gün yedim geri 66.7 oldum , o jadse muhteşem bir metam var bir hafta aç kalırım 500 gider, üç gün yerim 3 kilo gelir
Şimdi hedefim 50bir 8 ayda ona uğraşıcam artık 17 kilo gitmişti yani toplamda
Tere akşam gördük giriş yapmamıştım, kaçar mıÇooook zalımmmmsınnnnn çooookbişeyi de kaçır geçmişte
Pompacı kartalım ben artık
Kııız kimleee gördünüüüüüüzTere akşam gördük giriş yapmamıştım, kaçar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?