Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

venim ekmeklerde olmuştu bugün galeta
bimden aldım tb ekmegi biraz ona takılayım

Geçmiş olsun canım
İyiiym canım artik erken kalkıyorum lesli yapmak için yoksa gün içinde toparlanamıyorum. Leslie yapınca biraz da yürüyorum vicdan yapıp yemiyorum
Sen nasılsın canım

canım bende lesile ye ara verdim
iki gündürde kalkıyorum ama boynum feci tutuk
hareket ettiremiyorum
ama yine devam edecegim leisle candır

hava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.

@ada81 Ausencia rüyamda lahmacunları dürüp dürüp yedim rüyada yemek kilo yapar mı aus hocam

Birde etek giymişim ay belini daraltıp duruyorum yine düşüyor nasıl zayıflamışım

Kilo aldırmaz ama ödem yapar evladımmmmmm

O yüzden sadece eksi 200 çıktın sen

Bu gece kabak gör ... eksi 1 kilo

eflal kuzum kaç oldun sen hedefe kaç kaldı.
Canım 79.7 ile başladım 80 de şuna 62.7 ile izne ayrıldım, 3 4 gün yedim geri 66.7 oldum , o jadse muhteşem bir metam varbir hafta aç kalırım 500 gider, üç gün yerim 3 kilo gelir

Şimdi hedefim 50bir 8 ayda ona uğraşıcam artık 17 kilo gitmişti yani toplamda

Menengiç Kahvesinin Zayıflamaya Faydaları
Menengiç kahvesinin içerisinde doymamış yağ asitleri, lif, protein ve sayısız miktarlarda mineralleri’de barındırmaktadır. Özellikle dağlık ve kırsal kesimlerde yetişen menengiç bitkisinden üretilen bu lezzetli kahve hem sağlıklı hem de yaşlanmayı geciktiren bir mucize. Bu sebeple uygulanan diyet dönemlerinde kahve tercihinizi menengiç kahvesi olarak kullanmak sizin için çok iyi bir seçim olabilir. Diyetin kişiyi en çok zorlayan depresyonuna yakalanmadan daha dinç ve sağlıklı olmak için tüketilmesi gerekmektedir.

ahaaa
şimdi iki daktırı karıştırmamak için senin adın malidaktır mı olsun didin
şimdiiii adım malidaktır mortim MALİpina @malipina burdan bişey çıkarmam gerekirmi acaba.yoksa yoksa onu alaşağımı edeceğim.

amcanın kafa kadın kısmısından dr olmaz da kalmış bence

ahaaaa doktor bey mi
buyur teyze desen

şimdiiii adım malidaktır mortim MALİpina @malipina burdan bişey çıkarmam gerekirmi acaba.yoksa yoksa onu alaşağımı edeceğim.

aslında mortiden ziyade ortilik daha çok yakışırmış ama bu sefer mortin olsun onu alaşağı et
en büyük ortilikler yenmeyle başlasın

neyyyyyyyyyy 3-4 günde mi 4 kilo mu ödemdir o ödem.ozaman bence var ya sen meta hızlandırma yollarını tekkkk tekk dene denemişsindir ama belki atladıgın bişey vardır.
ne yedin merak ettim 3-4 günde .
boy kaç kuzum cok kısa sanmıyorum oyüzden bu kiloda sende iyi duruyordur.böyle kal demiyorum ama hedef düşük olunca ulaşamayınca insan izinde alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…