Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız sen ne zaman 66 oldun

Canım ara ara üç gün kacamak oldu cıs cos işte ya bilmiyorum ki bir sürü çay denedim. Hiç değişmiyor, bir tek patates diyeti yapınca 2 kilo verdim o kadar. Öyle çok karışım uydurup yaptım ki çay olarak. Akşam sadece salata yoğurtla da geçirdim , arada kahvaltıyı ekmeksiz de denedim, ara öğünsüzde.
Bilmiyorum ne yesem ne denesem. İzine normal ara öğünlü kuş kadar yemeden denemek için ayrıldım. Listede deneyemezdim kesin artı gelirdim hemen hemen her perşembe şok diyet detoks tarzı beslenerek verdim bu kiloyu, yoksa çarşambaya kadar hep artı çıkıyordum
D vitaminini bağlıyordum, o biraz yükselince daha iyi vermeye başladım, şimdi damla kullanıyorum bakalım belki faydası olur.

Günaydın adacım .
Ayyüzlüme de geçmiş olsun.
Sinüzit için bi baksınlar canım . Yusufta bu tekrarlayan öksürük halinde bi bakıldı ki boğaz falan değil ... sinüsler dolu .
Sagol ausum , saçları cok uzun biliyorsun acaba ondan mi sinüzit oluyor ama kurutuyoruz saçınıda soracam dr esimi bekliyirum gelip alacak bizi

Eflalcim bence sen çok sıkı diyet yapma az gitsin ama giden gitsin geri gelmesin
Belki uyguladığın beslenme sana göre değildir

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat kendine

teşekkürler triplim

Ufuruk neymis peki

Canım kalpteki bi türbülans gibi sanki :) ben öyle anladım .

siz ne konuşuyonuz anlamıyorum hiç bişiyy

Dur atıcam sana o mesajımı bulup

Valla malipina bu haftanın en iddialısı mıdunda mı bilemem ama iddialı olmazsa miu un ona yapacaklarını bilirim

Sagol ausum , saçları cok uzun biliyorsun acaba ondan mi sinüzit oluyor ama kurutuyoruz saçınıda soracam dr esimi bekliyirum gelip alacak bizi

Saçın etkisini bilemedim kuzumm .. sonuçta yusufta da saçlar 3 numara :)

ozaman takipte ol canım.d vit cok önemli bende 2 aydır almamışım hemen eczaneyi arayıp sipariş ettim.

Ciddi misin?

Nare83 bu olay canım o mesaj

ya bende hamilelikte daha çok dökülüyor diye geçen ay kestirdim kısacık ....
tamam bi rahatladım , bi dökülme durdu da .... geçen sabah kalkınca aynada gördüğüm manzara

eşime dedim , pompacı kartalla evli olmak nasıl bir duygu

şimdi kardeş payı izlemeyip pompacı kartalı tanımayanlara bi fotosunu koyayım da , eşimin kiminle uyandığını anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…