Çooook zalımmmmsınnnnn çooookbişeyi de kaçır geçmişte
Pompacı kartalım ben artık
Tere akşam gördük giriş yapmamıştım, kaçar mı
Kııız kimleee gördünüüüüüüz
sağol cankm sende öyle bırakır mıyım hiççTamam o zaman çok güzel kilo veriyorsun birakma
Evet canim geniz akintisi ozellikle gece uyutmuyorGeçmiş olsun canım geniz akıntısı da öksürük yapar o akıntının kurutulması lazım
Kız sen ne zaman 66 oldunCanım 79.7 ile başladım 80 de şuna62.7 ile izne ayrıldım, 3 4 gün yedim geri 66.7 oldum , o jadse muhteşem bir metam var bir hafta aç kalırım 500 gider, üç gün yerim 3 kilo gelir
Şimdi hedefim 50bir 8 ayda ona uğraşıcam artık 17 kilo gitmişti yani toplamda
Canım ara ara üç gün kacamak oldu cıs cos işteneyyyyyyyyyy 3-4 günde mi 4 kilo mu ödemdir o ödem.ozaman bence var ya sen meta hızlandırma yollarını tekkkk tekk dene denemişsindir ama belki atladıgın bişey vardır.
ne yedin merak ettim 3-4 günde .
boy kaç kuzum cok kısa sanmıyorum oyüzden bu kiloda sende iyi duruyordur.böyle kal demiyorum ama hedef düşük olunca ulaşamayınca insan izinde alıyor.
Bir haftadaKız sen ne zaman 66 oldun
Sagol ausum , saçları cok uzun biliyorsun acaba ondan mi sinüzit oluyor ama kurutuyoruz saçınıda soracam dr esimi bekliyirum gelip alacak biziGünaydın adacım .
Ayyüzlüme de geçmiş olsun.
Sinüzit için bi baksınlar canım . Yusufta bu tekrarlayan öksürük halinde bi bakıldı ki boğaz falan değil ... sinüsler dolu .
Sağol canım. Birde sizi görsek :)
Ada sinüzit mi var? Benim büyük oğlan da var ve hep o yüzden öksürüyor. Saçını kurutuyorum bere bile takıyorum banyo sonrası, en ufak üşütme de sinüzit oluyorEvet canim geniz akintisi ozellikle gece uyutmuyor
Bi ara özelden tanıtayım kendimiSağol canım. Birde sizi görsek :)
Eflalcim bence sen çok sıkı diyet yapma az gitsin ama giden gitsin geri gelmesinCanım ara ara üç gün kacamak oldu cıs cos işteya bilmiyorum ki bir sürü çay denedim. Hiç değişmiyor, bir tek patates diyeti yapınca 2 kilo verdim o kadar. Öyle çok karışım uydurup yaptım ki çay olarak. Akşam sadece salata yoğurtla da geçirdim , arada kahvaltıyı ekmeksiz de denedim, ara öğünsüzde.
Bilmiyorum ne yesem ne denesem. İzine normal ara öğünlü kuş kadar yemeden denemek için ayrıldım. Listede deneyemezdim kesin artı gelirdimhemen hemen her perşembe şok diyet detoks tarzı beslenerek verdim bu kiloyu, yoksa çarşambaya kadar hep artı çıkıyordum
D vitaminini bağlıyordum, o biraz yükselince daha iyi vermeye başladım, şimdi damla kullanıyorum bakalım belki faydası olur.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat kendine
Ufuruk neymis peki
siz ne konuşuyonuz anlamıyorum hiç bişiyy
Ausencia dün gözüme takıldı lakin tam geçmiş yapamadım.demek yine kayaya tosladım tuttum takımda bu haftanın en iddalı elemanını mortiledim.
olsun canım olsun.bende umut tükenmez.yenilirsem bile cok güzel yenilecem bundan şüphem yok
Sagol ausum , saçları cok uzun biliyorsun acaba ondan mi sinüzit oluyor ama kurutuyoruz saçınıda soracam dr esimi bekliyirum gelip alacak bizi
Kııız kimleee gördünüüüüüüz
siz ne konuşuyonuz anlamıyorum hiç bişiyy
ozaman takipte ol canım.d vit cok önemli bende 2 aydır almamışım hemen eczaneyi arayıp sipariş ettim.Canım ara ara üç gün kacamak oldu cıs cos işteya bilmiyorum ki bir sürü çay denedim. Hiç değişmiyor, bir tek patates diyeti yapınca 2 kilo verdim o kadar. Öyle çok karışım uydurup yaptım ki çay olarak. Akşam sadece salata yoğurtla da geçirdim , arada kahvaltıyı ekmeksiz de denedim, ara öğünsüzde.
Bilmiyorum ne yesem ne denesem. İzine normal ara öğünlü kuş kadar yemeden denemek için ayrıldım. Listede deneyemezdim kesin artı gelirdimhemen hemen her perşembe şok diyet detoks tarzı beslenerek verdim bu kiloyu, yoksa çarşambaya kadar hep artı çıkıyordum
D vitaminini bağlıyordum, o biraz yükselince daha iyi vermeye başladım, şimdi damla kullanıyorum bakalım belki faydası olur.
hava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.
yaaa ben niye göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?