Hayallimdeki ausu kirlettinNare83 bu olay canım o mesaj
ya bende hamilelikte daha çok dökülüyor diye geçen ay kestirdim kısacık ....
tamam bi rahatladım , bi dökülme durdu da .... geçen sabah kalkınca aynada gördüğüm manzara
eşime dedim , pompacı kartalla evli olmak nasıl bir duygu
şimdi kardeş payı izlemeyip pompacı kartalı tanımayanlara bi fotosunu koyayım da , eşimin kiminle uyandığını anlasınlar
3. gün wc yok
Kuzum okuldayım bugün ben salıları giremiyorum okuldan@MiuLego Bi ce e yapıp gidiyorsun işler hala yoğun sanirim
Çakıl gruplarda ya olması lazım birinciliği vardı hattaBen bir de gelir tablosu yapıyorum heray işkence gibi yıl sonu sayımda bile bulundum onların da devirleri var cari hesaplarla beraber offf
Kuzu vallahi kaptan ne yazarsa onu yazıyorum geçen hafta vardın ama@MiuLego cakıl yok mu bu hafta
Megim bir geldin pir geldin bu sporlar ne böyle maşallahNasılsın triplimmegim
Günaydın büşraaagünaydın bebeğimmdün yoğundun galiba kuZucum girememişsin
Ya hahahahaha kelebek hahahahahhava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.
Sıvı yakı iyi geliyor ama eczaneye sor istesen boşuna cekme
evet cnm dün tutulduuuuu
megim naptın canım nasılsın
Sıvı yakı iyi geliyor ama eczaneye sor istesen boşuna cekme
hava bozuk hastalar uykuda öleye doğru gelirler.
ama bi amcam var hep gelir dr beyyyyy diyerek içeri girer.düzeltecemde kıyamıyorum kendi anlasın diye bekledim bıyıklarımı aldırdım vs vs ama hala dr bey diyor az evvel burdaydı.
Ben şekersiz içemem kahveyi zaten çayı şekersiz iciyorum ama o olmadiMenengiç Kahvesinin Zayıflamaya Faydaları
Menengiç kahvesinin içerisinde doymamış yağ asitleri, lif, protein ve sayısız miktarlarda mineralleri’de barındırmaktadır. Özellikle dağlık ve kırsal kesimlerde yetişen menengiç bitkisinden üretilen bu lezzetli kahve hem sağlıklı hem de yaşlanmayı geciktiren bir mucize. Bu sebeple uygulanan diyet dönemlerinde kahve tercihinizi menengiç kahvesi olarak kullanmak sizin için çok iyi bir seçim olabilir. Diyetin kişiyi en çok zorlayan depresyonuna yakalanmadan daha dinç ve sağlıklı olmak için tüketilmesi gerekmektedir.
Ya bu fikirler nerden geliyorahaaaa doktor bey mi
buyur teyze desen
Saçın kısamı ondanmi diyorki
Ben şekersiz içemem kahveyi zaten çayı şekersiz iciyorum ama o olmadi
Ya bu fikirler nerden geliyor
Aklına ilahi
Çalışasım yoooookkkkama yapmam gereken çok iş var okudum kaciyom, bi cöööö diyim kaciyim dedim
Megastarlar Ultrastarların bir üst grubumu oluyor kaptanımKuzum okuldayım bugün ben salıları giremiyorum okuldan
Çakıl gruplarda ya olması lazım birinciliği vardı hatta
Ultrstarlar değil de bir üst grubuna çıkmıştı
cakil80
Günaydın büşraaa
Dün akşam evdeydim ama yorgundum uyuyakalmışım
Ya hahahahaha kelebek hahahahah
Kıyamam ya
Olsun o bey bilsin napak:)
Ben 3 sn den yukselttim ama bu ne kaddarrt anlamli benim icin gobegim catladi
Maalesef
Annemler geleceklerini söyleyince kaldı uzun zaman sonra ilk defa geldiler.
Mecburen menüler değişti.
Ama çok şükür iyi atlattım.
Sende üzülme canım akşam gayet iyi bence ağır cızz yemedikten sonra bişey olmaz.
Toparlıyoruz sonunda
Çiçeğim geçmiş olsunGunaydinnn kizlarrrrr...
Whiteblacklife kuzum tamam patates alir almaz deneyecegim. Bi de kereviz yapiyim bir gun o da baya etkili ben de.
En cok da spor etkili ama benim kizin yine bronsiti ataga gecti okuldan falan rapor aldim. Bu sefer tam iyilessin diye ugrasiyorum dun baya kotu haldeydi yavrum
ay gel gitme benimde cnaım sıkılıyor
kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?