Bi denicem bakalım
aa kız kahvenin tadını bozar şeker
bak sen bunu sütlü yap şekersiz bile içilir
Sen listede degilmisinşirkette pogaça simit şenligi var
aman listede dgeişlim diye yerdim kesin şimdi
hayır banu listeye gireceksin diyorum
liste sen nelere kadirsin
Yok artık canim yani sactan bilemedi dedim ama esarpli bey olurmu dedem yaaaayok kuzum tesettürlüyüm ben
Caniimm mortim kilo verirkenmi yapmıştın verdikten sonrami?
Bi denicem bakalım
Sen listede degilmisin
Yok artık canim yani sactan bilemedi dedim ama esarpli bey olurmu dedem yaaaa
77 den 74 e falan inmiştim o zaman başlamıştım tabi zor bi spor ama felaket ise yaradi
Menümü yazayım
Sabah 11 30
2 haşlanmış yumurta
Akşam 17.30
Ton balığı
Salata
5cm simit ve labne
1 ısırık topkek
Dayanamadm artk yedim valla ama okadrdan bişy olmaz bn 2 öğün yapıyorm öğlen menüsünün kalorisine denktir anca.
Su 2lt içerim daha.
Ben yaparken az.tuz yag hatta nar eksisi bile.koymustum.yiyemem yoksa bolda limonYok fazla da tutamıyorm salatayı içim almıyor ton balığından bıktm bi de yağsız tuzsuz soğansz salata yaptm. Onu da yerken pek severek yiyemedim
Bu diyet modifiyeyi kesinlikle kaldirmaz canim
kaju keşke
öglen menünü yiyip bozmasaydın
kalori degilde besinler önemli bu diyette cnm
kalorisi aynı olabilir hatta azda olabilir ama içerigi farklı simit ve kekin
kaju keşke
öglen menünü yiyip bozmasaydın
kalori degilde besinler önemli bu diyette cnm
kalorisi aynı olabilir hatta azda olabilir ama içerigi farklı simit ve kekin
Gecmis olsun mortimİnşallah ablacm cok teşekkürler
İhmal etme canim
Bende bı bakayım kaçmış inşallah canım benimki de yükselirse veririz kilolarimi sağlıcakla
Canim Rabbim rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun
Canım bendede insülin direnci d vitamini eksikliği menopoz a bağlı vücutta su tutma varmış inşallah ilaçlarına basliycam
Umdugun gibi olur insaallahYedim pişman olmadm gözüme ışık geldi valla enerjim yerine geldi. Neyse 2 gitmesn de 1.5 gitsn ona da razıyım. :)
Canım benim este 5 tane istiyor bende o kadar istiyorsan doğur dedim ben hep 4 olsun kalabalık bi ailem olsun istemiştim ama şimdi 3 yeter diyorumEvet, daha hemen değil ama yavaştan başladı düşünceleri, bir de k.k de takılmaya başladığımdan beri aklıma daha sık gelmeye başladı
Bir de benim eşim çok istiyor, 5 tane çocuk istiyordu en başında,
şimdi ikiz olursa 3 tane, olmazsa 2 tane diye anlaştık da benim yaş gidiyor..
Aynen makbusum şurada kalmış 5 kilo salliyorsun çünkü böylede iyi durduğuna inanıyor ve inandiriyorsun ne yazık ki hedefin bu olsa ses etmem ama hedefin değil hedefine odaklanma lütfen ve kendin dahil herkese kaba kulaklarını ben millete ve kendime kansaydim hala 62 kiloda olurdummmmm@whıteblacklife cok haklısın canım acilen toparlanmam lazım kendime gelmeliyim
aeben basınız sağolsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?