- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Zaten çok sağlıksız yemiyor ada farkindaysan kuzum her çeşit yiyorum ben karbon meyve pro sebze zaten bana kilo yapan ciss coss sporla desteklersem kilo veriyorum yoksa sabit kalıyorumBence artik saglikli kilo vermeye bak.. valla bak yanlis anlama mortimsin diye demiyorum yine birinci ol ama ac birakma kendini..
Vaytim ilk basladigimda 76.800 idim aralik sonunda baslamistim..nisanda 67 lere indim sonra inanilmaz dusmeyen surekli kalp atislari basladi serum almazsam durmuyordu.... cunku cok ac biraktim kendimi ve haftalik 4 gun mutlaka spor yapardim...bi öğrendim demirim dusmus yaniiii aniden cikiyor rahatsizlik ve ben bunu iki ay yasadim ... inan o serumu alirken düşündüğüm tek sey kizimdi.....
Benim de tansiyonum düşük, normali bu küçük 5 büyük 8, ama bana da hiç olumsuz etkisi yok, sadece çok aç kalınca yerlere düşüyorum dünkü gibi emekleye emekleye yemek yiyorumCanım.benimki genetikmis işlemiyor bana ama zararida yok ne güçsüzlük ne baş dönmesi öyle şikayet cekmiyorum alışmış vücudum böyle yasamaya
Sen bi gel 5 lere hatirlatacagim bir kilo fazlam var yok 4 kilo daha versem güzel olacak benim bir arkadaşım hep şey hangi kadına sorsan hep 5 kilo fazlası mutlaka vardır diyeeeeBiz ne diyoz vayt ne diyorrr tey tey tey
Allah rahmet eylesinİyi akşamlar
Yazamıyorum kaç gündür.
Dün abla dediğim komşumuzun kp vefat etti ... evde yanlızdı direk beni çagırdı beraber dr. Bekledik gittiğimde rahmetli
Olmuştu zaten nefes almıyordu ..
Bugun memleketinde defnettik , rabbım rahmet eylesin..
Nasil istersen canim saglikli olda ...Zaten çok sağlıksız yemiyor ada farkindaysan kuzum her çeşit yiyorum ben karbon meyve pro sebze zaten bana kilo yapan ciss coss sporla desteklersem kilo veriyorum yoksa sabit kalıyorum
Aynen bende cuma günü kuru yapıcam :)
cnm ya bi alışsan , süper kurtarıcı yumurta gibi
ay süper olur benimde cnaım çok kurudfasulye çekiyor
yapıcma cuma günü yiycem
ay sende mi peynircisinnnn her ögün yerim yaaa
begüm o enfes bişey bende seviyorum
Basın sağolsun abla mekanı cennet olur inşallah Allah rahmet eylesinİyi akşamlar
Yazamıyorum kaç gündür.
Dün abla dediğim komşumuzun kp vefat etti ... evde yanlızdı direk beni çagırdı beraber dr. Bekledik gittiğimde rahmetli
Allah rahmet eylesinİyi akşamlar
Yazamıyorum kaç gündür.
Yok canim 58 de mezun olacam kismetse ve hep korumada olacam dahasıni vermem ugrasmam bile..ben kendimi simdide beğeniyorum kiii sanirim o yuzden cok azimli olamiyorum ...bak mayista 66.600 gordum ayna gecip iste bi yeter mi bile dedimSen bi gel 5 lere hatirlatacagim bir kilo fazlam var yok 4 kilo daha versem güzel olacak benim bir arkadaşım hep şey hangi kadına sorsan hep 5 kilo fazlası mutlaka vardır diyeeee
Eflal bende yapamazdim öyle diyet listesi ile ugrasamam valla sabah karbon pro zeytin sebze ogle meyve akşam sebze yada pro en güzeli bana goreYarın tartı ne diyecek acaba co heyecanlıdeney yapmak çok keyifli
Şu artılar gitsin de, ablamın doktorun verdiği listeyi deniycem. Ablam yapamadı diyet çok kızdım
Boyun kaç ada seninYok canim 58 de mezun olacam kismetse ve hep korumada olacam dahasıni vermem ugrasmam bile..ben kendimi simdide beğeniyorum kiii sanirim o yuzden cok azimli olamiyorum ...bak mayista 66.600 gordum ayna gecip iste bi yeter mi bile dedimama simdi hedefim 58.....
Bende çok aminnnnnnnnAllahım cuma günü guzel bir rakam goreyim tartida lutfen
Her yemeği güzel yaparım ,bi kuruyu tutturamıyorum ,birinde tutsa birinde tutmuyorAynen bende cuma günü kuru yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?