Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten çok sağlıksız yemiyor ada farkindaysan kuzum her çeşit yiyorum ben karbon meyve pro sebze zaten bana kilo yapan ciss coss sporla desteklersem kilo veriyorum yoksa sabit kalıyorum

İyi akşamlar

Yazamıyorum kaç gündür.

Dün abla dediğim komşumuzun kp vefat etti ... evde yanlızdı direk beni çagırdı beraber dr. Bekledik gittiğimde rahmetli
Olmuştu zaten nefes almıyordu ..
Bugun memleketinde defnettik , rabbım rahmet eylesin..

Yarın tartı ne diyecek acaba co heyecanlı deney yapmak çok keyifli
Şu artılar gitsin de, ablamın doktorun verdiği listeyi deniycem. Ablam yapamadı diyet çok kızdım

Canım.benimki genetikmis işlemiyor bana ama zararida yok ne güçsüzlük ne baş dönmesi öyle şikayet cekmiyorum alışmış vücudum böyle yasamaya
Benim de tansiyonum düşük, normali bu küçük 5 büyük 8, ama bana da hiç olumsuz etkisi yok, sadece çok aç kalınca yerlere düşüyorum dünkü gibi emekleye emekleye yemek yiyorum

Allah rahmet eylesin

Size hani cok geliyor mesela 49 -48 ama şöyle düşünün 168 boyundaki biri 58 olacağım dediği zaman kimseye çok zayıf gelmiyor demi ama onunda boyu ile kilosu arasında 10 fark var işte benim boy kısa olduğu için zaten 4 leri kaldırır diyorum yoksa 168 boyum olsa 55 58 fıstık gibi olur ama iste boy olmayınca

Aynen bende cuma günü kuru yapıcam :)

Basın sağolsun abla mekanı cennet olur inşallah Allah rahmet eylesin

Sen bi gel 5 lere hatirlatacagim bir kilo fazlam var yok 4 kilo daha versem güzel olacak benim bir arkadaşım hep şey hangi kadına sorsan hep 5 kilo fazlası mutlaka vardır diyeeee
Yok canim 58 de mezun olacam kismetse ve hep korumada olacam dahasıni vermem ugrasmam bile..ben kendimi simdide beğeniyorum kiii sanirim o yuzden cok azimli olamiyorum ...bak mayista 66.600 gordum ayna gecip iste bi yeter mi bile dedimama simdi hedefim 58.....

Yarın tartı ne diyecek acaba co heyecanlı deney yapmak çok keyifli
Şu artılar gitsin de, ablamın doktorun verdiği listeyi deniycem. Ablam yapamadı diyet çok kızdım
Eflal bende yapamazdim öyle diyet listesi ile ugrasamam valla sabah karbon pro zeytin sebze ogle meyve akşam sebze yada pro en güzeli bana gore

Boyun kaç ada senin

Aynen bende cuma günü kuru yapıcam :)
Her yemeği güzel yaparım ,bi kuruyu tutturamıyorum ,birinde tutsa birinde tutmuyor
Akşamdan ıslatsam da ,haşlasam da neden bilmiyorum Kabuğu çıkıyor bazen ,bazen de kimi eriyor ,kimi çiğ kalıyorFasulyesinden olsa şeker fasulye alıyorum iyisinden ,aksi gibi bizimkiler de çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…