Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 gecmis olsun fatma abla metan daha da hizlanacak ilaclari kullandikca.takir takir gidecek kalan kilolar

İnşallah ablacm cok teşekkürler

var ilacım evde ama alınca karacigerim ağrıyor dr soracaktım unuttum bi ara sorayım ... eve d vitamini çok etkiliyor kiloyu.. sanada çok geçmiş olsun ablam

İhmal etme canim

Bende de eksikti d vitamini 5 di , 4 ampul kullandım 17 ye çıktı, şimdi damla kullanıyorum. Kesinlikle beni etkiledi. Yükselince daha iyi gitti kilom.

Bende bı bakayım kaçmış inşallah canım benimki de yükselirse veririz kilolarimi sağlıcakla

Bu hafta ditetde yapamıyorum sabit kalayım yeter diyorum ..
Dün niyetliydim , bugunde taziyede , yarın sohbetim var , sonrasındada günüm

Bende durumlar böyle , sizler iyisiniz inşAllah

Canim Rabbim rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun
Canım bendede insülin direnci d vitamini eksikliği menopoz a bağlı vücutta su tutma varmış inşallah ilaçlarına basliycam

wayt ya şimdi düşündümde cnm benim boyum 162 ben 55 istiyorum sneinde 156 48-49 istemen normal sanki

E listede öyle zaten sadece miktar yazıyor ablam cısa dayanamadı o yüzden yapmadı
Anladım da mesela ben bugün sebze yemek istiyorum o yazmış pro yada şundan su kadar bundan bu kadar bu hafta su kadar sebze bu kadar pro bana uymaz günde 6 Ogün ye babam ye cikss yapamam yapabilene bravooooooooooo ama bana yok ben bir şeye sabit kalmayı sevmiyorum galiba

dermason fasulye geceden ıslat, ertesi gün sabahtan yarım saat kadar haşliyorum. Yeni nesil degil duduklum buhari cikinca 23-25 dk. pisiriyorum, oh miss gibi oluyor canım

Bazen ıslatırım ama çoğu zaman düdüklü de direk haşlarım. Soğuk su ile ıslatacaksan tekrar pişirirken soğuk su koyacaksın. Sıcakla ıslatıyorsan sıcak su ile pisireceksin. Elime ne geçerse onu alıyorum ben fasulye hatta eşime yazarım o alır

Listeler öyle değil, liste deyince senin dediğin gibi olmuyor neyse. Herkes bildiği gibi yapsın

Benimkiler de dağınık çok ama çok ama çok dağınık, kime çektin len oğlum diyorum

Sende mi istiyorsun bebissss
Evet, daha hemen değil ama yavaştan başladı düşünceleri, bir de k.k de takılmaya başladığımdan beri aklıma daha sık gelmeye başladı

Bir de benim eşim çok istiyor, 5 tane çocuk istiyordu en başında,

şimdi ikiz olursa 3 tane, olmazsa 2 tane diye anlaştık da benim yaş gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…