Antepia27 gecmis olsun fatma abla metan daha da hizlanacak ilaclari kullandikca.takir takir gidecek kalan kilolar
var ilacım evde ama alınca karacigerim ağrıyor dr soracaktım unuttum bi ara sorayım ... eve d vitamini çok etkiliyor kiloyu.. sanada çok geçmiş olsun ablam
Bende de eksikti d vitamini 5 di , 4 ampul kullandım 17 ye çıktı, şimdi damla kullanıyorum. Kesinlikle beni etkiledi. Yükselince daha iyi gitti kilom.
Bu hafta ditetde yapamıyorum sabit kalayım yeter diyorum ..
Dün niyetliydim , bugunde taziyede , yarın sohbetim var , sonrasındada günüm
Bende durumlar böyle , sizler iyisiniz inşAllah
1.60 biliyordum gecen awmde ölçtük dogruysa 1.58Boyun kaç ada senin
Bende çok aminnnnnnnn
Ay iki cm niye kisaldin acaba1.60 biliyordum gecen awmde ölçtük dogruysa 1.58
E listede öyle zaten sadece miktar yazıyorEflal bende yapamazdim öyle diyet listesi ile ugrasamam valla sabah karbon pro zeytin sebze ogle meyve akşam sebze yada pro en güzeli bana gore
Size hani cok geliyor mesela 49 -48 ama şöyle düşünün 168 boyundaki biri 58 olacağım dediği zaman kimseye çok zayıf gelmiyor demi ama onunda boyu ile kilosu arasında 10 fark var işte benim boy kısa olduğu için zaten 4 leri kaldırır diyorum yoksa 168 boyum olsa 55 58 fıstık gibi olur ama iste boy olmayınca
Çok merak ediyorum nasıl bir his acaba :)
Heee uyusana kızımmm azıcık diyorum :)
Fink atıyoo içerde
Cektim herhall yikana yikanaAy iki cm niye kisaldin acaba
Anladım da mesela ben bugün sebze yemek istiyorum o yazmış pro yada şundan su kadar bundan bu kadar bu hafta su kadar sebze bu kadar pro bana uymaz günde 6 Ogün ye babam ye cikss yapamam yapabilene bravooooooooooo ama bana yok ben bir şeye sabit kalmayı sevmiyorum galibaE listede öyle zaten sadece miktar yazıyorablam cısa dayanamadı o yüzden yapmadı
Sende mi istiyorsun bebissssÇok merak ediyorum nasıl bir his acaba :)
Ben de yumurta rezervime baktırmaya karar verdim , ay hamilelik düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyor..
dermason fasulyeHer yemeği güzel yaparım ,bi kuruyu tutturamıyorum ,birinde tutsa birinde tutmuyor
Akşamdan ıslatsam da ,haşlasam da neden bilmiyorumKabuğu çıkıyor bazen ,bazen de kimi eriyor ,kimi çiğ kalıyor Fasulyesinden olsa şeker fasulye alıyorum iyisinden ,aksi gibi bizimkiler de çok seviyor
Bazen ıslatırım ama çoğu zaman düdüklü de direk haşlarım. Soğuk su ile ıslatacaksan tekrar pişirirken soğuk su koyacaksın. Sıcakla ıslatıyorsan sıcak su ile pisireceksin. Elime ne geçerse onu alıyorum ben fasulye hatta eşime yazarım o alırHer yemeği güzel yaparım ,bi kuruyu tutturamıyorum ,birinde tutsa birinde tutmuyor
Akşamdan ıslatsam da ,haşlasam da neden bilmiyorumKabuğu çıkıyor bazen ,bazen de kimi eriyor ,kimi çiğ kalıyor Fasulyesinden olsa şeker fasulye alıyorum iyisinden ,aksi gibi bizimkiler de çok seviyor
İşte aynen banu direk 48 -49 diyince millet kafayı yediğimi dusunuyor ama öyle değil boy oranına göre normal iste
wayt ya şimdi düşündümde cnm benim boyum 162 ben 55 istiyorum sneinde 156 48-49 istemen normal sanki
Listeler öyle değil, liste deyince senin dediğin gibi olmuyor neyse. Herkes bildiği gibi yapsınAnladım da mesela ben bugün sebze yemek istiyorum o yazmış pro yada şundan su kadar bundan bu kadar bu hafta su kadar sebze bu kadar pro bana uymaz günde 6 Ogün ye babam ye cikss yapamam yapabilene bravooooooooooo ama bana yok ben bir şeye sabit kalmayı sevmiyorum galiba
Benimkiler de dağınık çok ama çok ama çok dağınık, kime çektin len oğlum diyorumEvdeyim ,biraz kızımın isteği üzerine cısslı birşey yaptım ,ev temizliği,dizi keyfi
Yatak odasını dağıtmış,oyuncak kıyafetler herşey ortadabir yandan topluyorum ,bir yandan dağıtıyor,çok dağınık benim kız
Tam inanacaktım
Anlama göndereyim bunu
Evet, daha hemen değil ama yavaştan başladı düşünceleri, bir de k.k de takılmaya başladığımdan beri aklıma daha sık gelmeye başladıSende mi istiyorsun bebissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?