Anlaşıldı Kaptan spor 10 dakika yaptım ama etkili bir videomenü çok güzel kuzum spor eksik.. peyniri azcık yemeyelim bolcuk yiyelim :)
ıspanağı küçük tabak değil büyük tabak yiyebiliriz sebzede kendimizi kısıtlamaya gerek yok ki
menün çok güzel canısı
ozaman şunu analiz edelim o kokan ne?sana uygun mu?yesen ne olur yemezsen yerine ne yiyebilriisn.uzun vadede bu seni ne kadar etkiler metabolizma hızın kilo verme kapasiten vs vs?Ama kahvalti yapmadim kiiii kahvalti yapmazsam sağlıksız olmam mi
tabiii ki hayirBende biseyi merak ettim canim yoksa sen pideleri lavaslari yiyip menuye yazmiyormusun ? Sırf merakimdan soruyorumEyvahlarrrr @MiuLego
Tabikisi onlari yemicemmmmmm bugun çarşamba tost bile yemicemozaman şunu analiz edelim o kokan ne?sana uygun mu?yesen ne olur yemezsen yerine ne yiyebilriisn.uzun vadede bu seni ne kadar etkiler metabolizma hızın kilo verme kapasiten vs vs?
Zaten o sayfa reklam için çok belliBizim dememizle ne olacak ki.
Yapımcılar KKya reklam için görüşmüştür,o yüzden gelmiştir bildirim
Yoksa o kadar dizinin içinde sadec o niye olsun
gene ne yemiş rüyasında@masumm ruyana koptum
Hangisi?Zaten o sayfa reklam için çok belliizlemem izlemeyeceğim tarzda bir dizi...
Adayi gormus ya hem yasli hem cimrigene ne yemiş rüyasında
Ada onlara gelmiş yaz yasliymis ada cimrimiymis falan neler nelergene ne yemiş rüyasında
Ufak tefek cinayetler denilen ahlaki yozlaşmanın dibine vurduğu diziHangisi?
puhahahhhahaahaha çok iyiymiş bu hahahahaa
miuşumm nabıyon ben kahvaltı yaptım şimdi ev toparlamaca sonra spor yapmaca
Çok geçmiş olsun canım. O duyguyu yaşadım bende çok fenaHerkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?