Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aksam karsi komsuya gittim soruyo neler yiyon napiyon diye dedim kahvaltida tost yiyorum. Bana dedi ki tost yerine 1 dilim borek yesen nolacak ayni sey ikisinde de hamur var peynir var.aha dedim halam 2
tuz var beyaz un var hem hamurunda hemde içinde yağ var oo varda var

Aksam karsi komsuya gittim soruyo neler yiyon napiyon diye dedim kahvaltida tost yiyorum. Bana dedi ki tost yerine 1 dilim borek yesen nolacak ayni sey ikisinde de hamur var peynir var.aha dedim halam 2
@Ausencia

Normal kiloda olup koruyup dengeleyen icin iyide iste verenler icin uygun degil.
Seninde imtihanin napacan

Ayy dogru diyorsun bi dedigimi iki etmez aslinda ...ama bazen çarşıda kizim 2 tlik bisey istiyor onu almiyor dunyanin parasini verip şatolar aliyor..ama 2 tl inat ediyor iste...

Ayy dogru diyorsun bi dedigimi iki etmez aslinda ...ama bazen çarşıda kizim 2 tlik bisey istiyor onu almiyor dunyanin parasini verip şatolar aliyor..ama 2 tl inat ediyor iste...
Ada o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.

Denk gelemiyoruz canım

Ada o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.
Varya benim eşimde aynı kız baya ortak yönümüz var

menü çok güzel kuzum spor eksik.. peyniri azcık yemeyelim bolcuk yiyelim :)
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
1 dilim tb ekmeği maydonaz
Ara
3 ceviz 2 mandalina
Akşam 1 kase yoğurt
1 küçük tabak ıspanak
3 litre su @MiuLego
ıspanağı küçük tabak değil büyük tabak yiyebiliriz sebzede kendimizi kısıtlamaya gerek yok ki
menün çok güzel canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…