Bana yazmadin
tuz var beyaz un var hem hamurunda hemde içinde yağ var oo varda varAksam karsi komsuya gittim soruyo neler yiyon napiyon diye dedim kahvaltida tost yiyorum. Bana dedi ki tost yerine 1 dilim borek yesen nolacak ayni sey ikisinde de hamur var peynir var.aha dedim halam 2
Günaydınlar herkese
Günaydınnnnnn
Aksam karsi komsuya gittim soruyo neler yiyon napiyon diye dedim kahvaltida tost yiyorum. Bana dedi ki tost yerine 1 dilim borek yesen nolacak ayni sey ikisinde de hamur var peynir var.aha dedim halam 2
@Ausencia
Oglum uyaninca acaba kendi kendine geri uyur mu diye aha boyle bakiyorum ona
84 tün dimi ben 99 um ezerim hepinizi istesem deeee istemiyorum bunu
Ayy dogru diyorsun bi dedigimi iki etmez aslinda ...ama bazen çarşıda kizim 2 tlik bisey istiyor onu almiyor dunyanin parasini verip şatolar aliyor..ama 2 tl inat ediyor iste...
anam adam her hafa cigerini getiriyor
kıza oyuncak alıyor
senin harcaman gırlaa
ee adam cimrimi
yeminlearkadaşımın eşi varda bir keresinde
tavuk almış birazda alış veriş o tavugu almammış kızı rezil etmişti
Kız ne yaptim öyle bakilirmi yum gözünü yum öyle yapınca uyuyor benimkiOglum uyaninca acaba kendi kendine geri uyur mu diye aha boyle bakiyorum ona
Ada o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.Ayy dogru diyorsun bi dedigimi iki etmez aslinda ...ama bazen çarşıda kizim 2 tlik bisey istiyor onu almiyor dunyanin parasini verip şatolar aliyor..ama 2 tl inat ediyor iste...
O beni gormuyo merak etmeKız ne yaptim öyle bakilirmi yum gözünü yum öyle yapınca uyuyor benimki
Denk gelemiyoruz canımBende özledim kuzum nasılsın görüşemedik hiç sen mi girmiyorsun yoksa ben 2 haftadır seyrek girdiği için mi denk gelemiyoruz
Vallahi herkes yazıyordu bende yazdım özenti gençlikpuan demek canım öyle oluyor herhalde bizim öyle tatlış kelimelerimiz var
Varya benim eşimde aynı kız baya ortak yönümüz varAda o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.
işte aynı laz uşağı.Ayy dogru diyorsun bi dedigimi iki etmez aslinda ...ama bazen çarşıda kizim 2 tlik bisey istiyor onu almiyor dunyanin parasini verip şatolar aliyor..ama 2 tl inat ediyor iste...
çabuk ordan uzaklaş evlat.Mutfaktan guzel kokular geliyooo
menü çok güzel kuzum spor eksik.. peyniri azcık yemeyelim bolcuk yiyelim :)Menüm
Sabah
Kk kaşar beyaz peynir
Domates sos biber
6 zeytin
Tavada yumurta 2 tane
1 dilim ekmek
Öğlen menemen
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
Akşam 2 lokma et
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Temizlik yaptim çok yoruldum
Ama 5 dk kol egzersizi 5 dk karin egzersizi yaptim
@MiuLego @cakil80 @Melegiimm22
ıspanağı küçük tabak değil büyük tabak yiyebiliriz sebzede kendimizi kısıtlamaya gerek yok kiMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
1 dilim tb ekmeği maydonaz
Ara
3 ceviz 2 mandalina
Akşam 1 kase yoğurt
1 küçük tabak ıspanak
3 litre su @MiuLego
Ama kahvalti yapmadim kiiii kahvalti yapmazsam sağlıksız olmam miçabuk ordan uzaklaş evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?