6 ay kınası mı?Kaç kere yazdım temizlik yapiyom kına yapcam kıza kimse demiyor ne yapcan nasıl kolay gelsin görünmez oldum
Eki Görüntüle 2091703
Birinizde sormasa catlicaktimkızına mı kına mı ???nasıl yani yaş kaç,
6 ay kınası mı?
Birinizde sormasa catlicaktim
6 ayı geçince kız çocuklar kına yakılıyor ya onu yapcam yani dış buğdayı gibi falan ikramlar olacak kına yakacağız kızıma oynarız hemde öyle
Evet canim6 ay kınası mı?
Bende oğlanda doğum günü bile yapmadım yengemler falan hiç yapmıyorsun program dedi kizada bindallı almışlar yapiyom dedi artik görsen çok tatli evde yapcam zaten amaç toplanmakIlk defa duydum
inşallah bonus inşallah annemle niyetlendim. Beraber gideceğim.Çagrisim yaptin :) nasil oldu basin?
Adet sendromumu acaba ayni anda migren tesaduf degil saniyorum.
Lutfen hacamat yaptirmaya calis keske daha once yaptirsaydim diyceksin ordek oyle boyle degil.
Insanin kapali gozu aciliyor baştan yapilan hacamatla.
yok canım yedirmeyeceğim kendimi bu kez :)Yaa Bonus yaaa ahahaha
Ahahahahaha dene yavrum point de denenir
Eki Görüntüle 2091685
Munzevi Zencefil sen alınma
günaydın kuzucumiyi olmana cok sevindim
Bende oğlanda doğum günü bile yapmadım yengemler falan hiç yapmıyorsun program dedi kizada bindallı almışlar yapiyom dedi artik görsen çok tatli evde yapcam zaten amaç toplanmak
Teşekkür ederimIlgincmis sevimli olur eminim
inşallah bonus inşallah annemle niyetlendim. Beraber gideceğim.
yok canım yedirmeyeceğim kendimi bu kez :)
Bende oğlanda doğum günü bile yapmadım yengemler falan hiç yapmıyorsun program dedi kizada bindallı almışlar yapiyom dedi artik görsen çok tatli evde yapcam zaten amaç toplanmak
Birinizde sormasa catlicaktim
6 ayı geçince kız çocuklar kına yakılıyor ya onu yapcam yani dış buğdayı gibi falan ikramlar olacak kına yakacağız kızıma oynarız hemde öyle
Evet canimEki Görüntüle 2091706 bu da hediyelerim gelen misafirlerime verecegim
Geçmiş olsn canım şekerin düşmüş.Herkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
Tam da diğer mesajını okudktan sonra bakim menülerinde tarçınlı bişey yiyip içmiş mi dedim. Bunu okudum mesajlarn arasnda.Bir de canım tatlı çekmişti deli gibi , şekerim mi düştü acaba o an,ben de boool tarçınlı çay yaptım içtim, ondan sonra Leyla oldum, belki tarçın şekerimi daha da düşürdü bilemiyorum..
Teşekkür ederimEsra Hayırlı olsun kinaniz yaa çok tatlı olur bende duymamistim hic.
Kolay gelsin
Bende pek anlamam aslında ama küçük abimin eşi çok meraklı böyle şeylere o akıl etti
aay ilk kez duydum çok ilginç ya
menünü de orda gördümYaaa yok kuzu ya
nerden gittim oraya anlamadım ki
ivit nevom gözü başka yarlara kaymışBiz sana yetmiyormuyuz
Kaç kere yazdım temizlik yapiyom kına yapcam kıza kimse demiyor ne yapcan nasıl kolay gelsin görünmez oldum
Eki Görüntüle 2091703
ben seni öyle seviyomNe vuruyosun @MiuLego
harika olmuşşşşşEvet canimEki Görüntüle 2091706 bu da hediyelerim gelen misafirlerime verecegim
Koklamak da mi yassahhhh hemşerim.yimedik ya.hemi de neler nelerben de yamacına geliyorummmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2091698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?