Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pattıs detoksu yapıyorum saraycam 59 tekrar grup baslıyorum cuma Insallah baska kimse dikkate almıyor artık beni sana soylıyım
hani detoks yapmayacaktık, sağlıklı beslenecektik, makbuş söz verelim bu cumadan itibaren sağlıklı beslenelim, haftada 1 tartılalım, bak böyle çok iyi olacak ve inanıyorum ki stres olmadan gayet güzel kilo vereceğiz.

bende yarın mı detoks yapsam

İyi canom yeni diyetler deniyorum sen nasılsın napıyorsun
Bende iyiyim kuzum iş yeri yoğun yılbaşı açılışları sayımlar mutabakatlar öyle kafayı yedim az kaldı ama düzelttim gibi
inşallah bonus inşallah annemle niyetlendim. Beraber gideceğim.

yok canım yedirmeyeceğim kendimi bu kez :)

OoO iddaalı ördek en sevdiğim hadi baaaaalımm bekliyorum dört gözle

Bı ara gaz olarak yapıyorum canım ya adı belli olsun otekı turlu sabah baslıyorum ogleye gidiyor barı eziyet cekeyım de bozmayalım

Accık güncel gelişmelerimi yazam
eşim babasıyla konuşmuş yaza doğru tutacaz evi diye
oda bencede gidin artık huzur bulamayacaksınız demiş
bildiğiniz itiraf etmiş
iyiyken kötü olmasınlar artık(neresinde varsa iyilik)
yoksa hiç konuşmayacaklar daha kötü olacak demiş
eşim de bu yıl ben yurtdışına çıkıcam şirket işi bu yıl yutrdışında demiş
kayınbabada nasıl yapacaklar yalnız demiş
eşim aynı binadan yada yan binadan bakıcaz elin üzerlerinde olur sıkıntı olmaz demiş

Yazdım miu cum bi kenara yeşillikte pazara çıkınca alacağım ins.
tamammmm
kaptanım unut beni, yokmuşum gibi davran,

@MiuLego ben yarin aksam ucakla donecem o odem yapar mi ki
yapmaz sana yol ödem yapmadı geçen gün
yapmayacak
Kız @MiuLego sana utancımdan cevap yazmadın cuma gunu tartı sonucuyla yapacagım insallah canim kaptanicem  beni sevmekten vazgeçme yoksa hic yapamam
vazgeçmem ki
he ya kopya çektiler bak benden
menünde güzelmiş didiler
karatayımsı didiler
birinciler takım ziyareti mi yapmış didiler
oooo miu bayağı didiler işte
hande bizimdir bizim kalacak

sen razı mısın yakın olmaya peki?

Yaw sanki senin onlara ihtiyacın var, onların sana ihtiyacı var hasta oldular mi sen kosturuyon peslerinde

sen razı mısın yakın olmaya peki?
miu benim istediğim ne biliyomusun
gelsinler yesinler içsinler hiç zoruma gitmez
ama akşam olsun kapımı kapatayım evime çekileyim
tek isteğim bu
ayrı ev ayrı eşya ayrı düzen hani gerginlik olmayacak
rahatça uzanabileyim tv de istediğimi izleyim
oturayım rahatça kahvemi içeyim kitap okuyayım
hani o akşamları yalnız kalayım

Ada o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.
aynen canım benim eşimde öyle , işte 2 tl almadığı zaman aaaaaa ana kız çarşıda söyleniyoruzzzzz hayır benim almamada izin vermiyor hayır ada hayır ada alınmayacak diyor o yüzden bizde arabaya biniyoruz ana kız surat beş karış söylene söylene eve geliyoruz hahahahah

Canım siz bilirsiniz ama bence ne aynı binadan ne de yan binalardan tutun mümkünse aynı muhitte olmasın.
Eşin de yurt dışına giderse gitsn ne olacak kalırsn tek başına aslanlar gibi. Olmadı senin ailene yakın otur.

Yaw sanki senin onlara ihtiyacın var, onların sana ihtiyacı var hasta oldular mi sen kosturuyon peslerinde
kuzu orası öyle
kayınbabam iyi adamdır
kırmaz beni üzmez
bana diyoki sürekli odanıza çekiliyosunuz emanetmisiniz diyo
çocuğu niye odanda çalıştırıyosun
salonda kapanır tv çalıştırırsın diyo
bende dedimki annem öyle istiyor
ne demek o diyo
yani kadın çok politik
onlara ayrı bana ayrı

kalırım kuzu sıkıntı değil o
ama kızıma bakabilir
bakmazsa ben işyerime getiricem hergün
yani uzağa gidemem annem 1,5 saat mesafede oturuyor
iş yerine gelmem çok sıkıntı olur

Ben misafir severim ama ev içinde ev olmamalı asla.Ev hali bu banyodan havluyla çıkacan sütyen don gezecen.ayrı olmalı bence.kapını kapattın mı herkes dışarda kalmalı. o güleri de görücen inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…