- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
hani detoks yapmayacaktık, sağlıklı beslenecektik, makbuş söz verelim bu cumadan itibaren sağlıklı beslenelim, haftada 1 tartılalım, bak böyle çok iyi olacak ve inanıyorum ki stres olmadan gayet güzel kilo vereceğiz.Pattıs detoksu yapıyorum saraycam 59 tekrar grup baslıyorum cuma Insallah baska kimse dikkate almıyor artık beni sana soylıyım
Bende iyiyim kuzum iş yeri yoğun yılbaşı açılışları sayımlar mutabakatlar öyle kafayı yedim az kaldı ama düzelttim gibiİyi canom yeni diyetler deniyorumsen nasılsın napıyorsun
inşallah bonus inşallah annemle niyetlendim. Beraber gideceğim.
yok canım yedirmeyeceğim kendimi bu kez :)
kaç saat sürüyor,@MiuLego ben yarin aksam ucakla donecem o odem yapar mi ki
Bı ara gaz olarak yapıyorum canım ya adı belli olsun otekı turlu sabah baslıyorum ogleye gidiyor barı eziyet cekeyım de bozmayalımhani detoks yapmayacaktık, sağlıklı beslenecektik, makbuş söz verelim bu cumadan itibaren sağlıklı beslenelim, haftada 1 tartılalım, bak böyle çok iyi olacak ve inanıyorum ki stres olmadan gayet güzel kilo vereceğiz.
bende yarın mı detoks yapsam
he ya kopya çektiler bak bendenmenünü de orda gördüm
ivit nevom gözü başka yarlara kaymış
2 saat kadarkaç saat sürüyor,
tamammmmYazdım miu cum bi kenara yeşillikte pazara çıkınca alacağım ins.
kaptanım unut beni, yokmuşum gibi davran,
yapmaz sana yol ödem yapmadı geçen gün@MiuLego ben yarin aksam ucakla donecem o odem yapar mi ki
Kız @MiuLego sana utancımdan cevap yazmadın cuma gunu tartı sonucuyla yapacagım insallah canim kaptanicem beni sevmekten vazgeçme yoksa hic yapamam
hande bizimdir bizim kalacakhe ya kopya çektiler bak benden
menünde güzelmiş didiler
karatayımsı didiler
birinciler takım ziyareti mi yapmış didiler
oooo miu bayağı didiler işte
sen razı mısın yakın olmaya peki?Accık güncel gelişmelerimi yazam
eşim babasıyla konuşmuş yaza doğru tutacaz evi diye
oda bencede gidin artık huzur bulamayacaksınız demiş
bildiğiniz itiraf etmiş
iyiyken kötü olmasınlar artık(neresinde varsa iyilik)
yoksa hiç konuşmayacaklar daha kötü olacak demiş
eşim de bu yıl ben yurtdışına çıkıcam şirket işi bu yıl yutrdışında demiş
kayınbabada nasıl yapacaklar yalnız demiş
eşim aynı binadan yada yan binadan bakıcaz elin üzerlerinde olur sıkıntı olmaz demiş
Accık güncel gelişmelerimi yazam
bildiğiniz itiraf etmiş
eşim aynı binadan yada yan binadan bakıcaz elin üzerlerinde olur sıkıntı olmaz demiş
miu benim istediğim ne biliyomusunsen razı mısın yakın olmaya peki?
aynen canım benim eşimde öyle , işte 2 tl almadığı zaman aaaaaa ana kız çarşıda söyleniyoruzzzzz hayır benim almamada izin vermiyor hayır ada hayır ada alınmayacak diyor o yüzden bizde arabaya biniyoruz ana kız surat beş karış söylene söylene eve geliyoruz hahahahahAda o cimrilik degil yaa benim esimde de var biraz gereksiz gorme biraz da inat.benim esim de ogluma tarak alcam en ucuz hangisiyse onu al der ama gider yuzlerce liraya lisansli oyuncaklar kiyafetler alir acimaz.
hepsi aynı demek kiişte aynı laz uşağı.
Canım siz bilirsiniz ama bence ne aynı binadan ne de yan binalardan tutun mümkünse aynı muhitte olmasın.Accık güncel gelişmelerimi yazam
bildiğiniz itiraf etmiş
kuzu orası öyleYaw sanki senin onlara ihtiyacın var, onların sana ihtiyacı var hasta oldular mi sen kosturuyon peslerinde
kalırım kuzu sıkıntı değil oCanım siz bilirsiniz ama bence ne aynı binadan ne de yan binalardan tutun mümkünse aynı muhitte olmasın.
Eşin de yurt dışına giderse gitsn ne olacak kalırsn tek başına aslanlar gibi. Olmadı senin ailene yakın otur.
Ben misafir severim ama ev içinde ev olmamalı asla.Ev hali bu banyodan havluyla çıkacan sütyen don gezecen.ayrı olmalı bence.kapını kapattın mı herkes dışarda kalmalı. o güleri de görücen inşallah kuzummiu benim istediğim ne biliyomusun
gelsinler yesinler içsinler hiç zoruma gitmez
ama akşam olsun kapımı kapatayım evime çekileyim
tek isteğim bu
ayrı ev ayrı eşya ayrı düzen hani gerginlik olmayacak
rahatça uzanabileyim tv de istediğimi izleyim
oturayım rahatça kahvemi içeyim kitap okuyayım
hani o akşamları yalnız kalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?