Eki Görüntüle 2091714 tam tepsiyi çekerken foto çektim kızım ya her şeyi yiyeceğim diye
Fotografi sabote etmis :)Eki Görüntüle 2091714 tam tepsiyi çekerken foto çektim kızım ya her şeyi yiyeceğim diye
Teşekkür ederim ya ama kimse birşey yazmadı bende üzüldümaramıza bir tripli daha katıldı
ben seni öyle seviyom
döverek söverek severek
harika olmuşşşşş
O o o insan gerçekten yemek istiyor böyle içine sokmak istiyor
o parmakları yiyebilimiyimmmmmm
Onun kahvaltı tepsisini nasıl hevesle çektiğini görmenizi istedim Sürüne Sürüne geliyordu hemen aldım telefonu şak şakFotografi sabote etmis :)
oy kuzuya bak hele,Eki Görüntüle 2091714 tam tepsiyi çekerken foto çektim kızım ya her şeyi yiyeceğim diye
oy parmaklarını yediğimmmEki Görüntüle 2091714 tam tepsiyi çekerken foto çektim kızım ya her şeyi yiyeceğim diye
yasak ya ödem olursa bernaaaaaaaaaaaaaaaKoklamak da mi yassahhhh hemşerim.yimedik ya.hemi de neler neler
seni yerim öperim mıncıklarım laTeşekkür ederim ya ama kimse birşey yazmadı bende üzüldüm
günaydın kuzummmmmmhu hu kızlar günaydın hepinize
oy kuzuya bak hele,
ne yapcan nasıl? kolay gelsinKaç kere yazdım temizlik yapiyom kına yapcam kıza kimse demiyor ne yapcan nasıl kolay gelsin görünmez oldum
Eki Görüntüle 2091703
kaptanım unut beni, yokmuşum gibi davran,oy parmaklarını yediğimmm
afiyet olsun kuzum yeşillik de eklersen harika bir kahvaltı olur
yasak ya ödem olursa bernaaaaaaaaaaaaaaa
seni yerim öperim mıncıklarım la
günaydın kuzummmmmm
cumaya ne kaldısenin için heyecanlıyım çok
Canim yakın akrabaları cagirdim kıza bindallı giydircem kına yakacağız eline oynayacağız pasta falanda yaptırmayı düşünüyorum yanına sagol sun yenge görümce birşeyler yapacak ikram edeceğiz küçük bir organizasyonne yapcan nasıl? kolay gelsin
Pattıs detoksu yapıyorum saraycam 59 tekrar grup baslıyorum cuma Insallah baska kimse dikkate almıyor artık beni sana soylıyımkaptanım unut beni, yokmuşum gibi davran,
Ne guzel mis bu boyle hıc duymamıştım nerelisin canım senCanim yakın akrabaları cagirdim kıza bindallı giydircem kına yakacağız eline oynayacağız pasta falanda yaptırmayı düşünüyorum yanına sagol sun yenge görümce birşeyler yapacak ikram edeceğiz küçük bir organizasyon
aa güzelmiş, hadi hayırlısı olsun, maksat eğlenmek, muhabbet, bebeğini öpüyorum,Canim yakın akrabaları cagirdim kıza bindallı giydircem kına yakacağız eline oynayacağız pasta falanda yaptırmayı düşünüyorum yanına sagol sun yenge görümce birşeyler yapacak ikram edeceğiz küçük bir organizasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?