Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Asla ama asla yakın olma hiç bir farkı yok. Kendi ailene yakın ol illa olacaksan.

aynen öyle canım
ya masum başta bakmam diyecek
ama baktı ki çocuk işyerinde ziyan olacak
çekip alacak
hatta aramız bozuk olmadan önce bulucam birini vericem 300-500 neyse yarım gün okula bıraksın okuldan alsın demiştim
kimi bulucan falan dedi
eee sen varsın ya demiştim

kayınvalidenin zoru banadır.Dönüpte eşime benim hakkımda gram yorum yapmaz söylemez
onun sadece suratı bana
En fenası da o zaten sinsi. Oğluna şirin gözükecek içten feth edecek kaleyi. Sen edinn gözünde dır dır eden şikayet eden taraf oluyorsun böylece annesi melek

En fenası da o zaten sinsi. Oğluna şirin gözükecek içten feth edecek kaleyi. Sen edinn gözünde dır dır eden şikayet eden taraf oluyorsun böylece annesi melek
yoooo
oğlunada şirin olmadı ki hiç
hani oğluda biliyo ne olduğunu
suratını tavrını
melek ibaresini asla söyleyemez

Birinizde sormasa catlicaktim
6 ayı geçince kız çocuklar kına yakılıyor ya onu yapcam yani dış buğdayı gibi falan ikramlar olacak kına yakacağız kızıma oynarız hemde öyle
aaa ilk defa duydum bizde ilk dişi göününce diş hediği yaparız pastalar çerezler şekerler çocuklara dağıtılır ...

Ne guzel mis bu boyle hıc duymamıştım nerelisin canım sen
Ben karabukluyum kütahyada yasıyorum canim
aa güzelmiş, hadi hayırlısı olsun, maksat eğlenmek, muhabbet, bebeğini öpüyorum,
Teşekkür ediyorum canim
Canim ya iyiysen yanında olmaları gerçekten çok iyi ama köyüyse hayat haram sanki hayirlisi olsun ins. Allah korusunda hastalık olur falan get

kına dediğin bebek için nasıl bi organizsyon canım diş için mi bizde dik hediği denir ... sen nerelisin canım ?
Karabük ama kutahyada yasıyorum canim diş hedigi gibi bunda 6. Ayda kıza öyle bir organizasyon yapılıyor ikramlar oyun falan kına yakicaz ellerine

Tesekkur ederim canim Bi de o var cisssss konuları tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…