Asla ama asla yakın olma hiç bir farkı yok. Kendi ailene yakın ol illa olacaksan.Accık güncel gelişmelerimi yazam
eşim babasıyla konuşmuş yaza doğru tutacaz evi diye
oda bencede gidin artık huzur bulamayacaksınız demiş
bildiğiniz itiraf etmiş
iyiyken kötü olmasınlar artık(neresinde varsa iyilik)
yoksa hiç konuşmayacaklar daha kötü olacak demiş
eşim de bu yıl ben yurtdışına çıkıcam şirket işi bu yıl yutrdışında demiş
kayınbabada nasıl yapacaklar yalnız demiş
eşim aynı binadan yada yan binadan bakıcaz elin üzerlerinde olur sıkıntı olmaz demiş
aynen öyle canım@MiuLego gelmiş kaçırmışımmm işlere daldım dı biraz
Shut Up handecim evini kısa zmanda ayırırsın inş cnm
aynı binadan olmasın ama bir kaç bina ötede oturmakta fayda var
iş yerin zaten evine yakın cnm
hastalıkta faklan filan kv yine bakar o onun canı çünkü
valla benimde aram limoni ama hasta olunca filan götürüyorum kapılarına bırakıyorum
çalışınca şart birinin yakın olması anlıyorum seni
En fenası da o zaten sinsi. Oğluna şirin gözükecek içten feth edecek kaleyi. Sen edinn gözünde dır dır eden şikayet eden taraf oluyorsun böylece annesi melekkayınvalidenin zoru banadır.Dönüpte eşime benim hakkımda gram yorum yapmaz söylemez
onun sadece suratı bana
ailem çok uzaktaAsla ama asla yakın olma hiç bir farkı yok. Kendi ailene yakın ol illa olacaksan.
yooooEn fenası da o zaten sinsi. Oğluna şirin gözükecek içten feth edecek kaleyi. Sen edinn gözünde dır dır eden şikayet eden taraf oluyorsun böylece annesi melek
iyiyim büşraammm
sen nasılsın kuzum?
kolay gelsin şimdiden.. börekçi büşra
kına dediğin bebek için nasıl bi organizsyon canım diş için mi bizde dik hediği denir ... sen nerelisin canım ?Kaç kere yazdım temizlik yapiyom kına yapcam kıza kimse demiyor ne yapcan nasıl kolay gelsin görünmez oldum
Eki Görüntüle 2091703
aaa ilk defa duydum bizde ilk dişi göününce diş hediği yaparız pastalar çerezler şekerler çocuklara dağıtılır ...Birinizde sormasa catlicaktim
6 ayı geçince kız çocuklar kına yakılıyor ya onu yapcam yani dış buğdayı gibi falan ikramlar olacak kına yakacağız kızıma oynarız hemde öyle
Evet canım ya bu sene okul bizi mahvettiWhiteblacklife gecmis olsun yinemi hastalandi?
İnşallah canimGeçmiş olsun canım kuzuya umarım o da iyileşir bir an önce
bugün aynı böyleyim, ne işe el atsam yarım kaldı,gözler artık bu hale döndü bendede
Ben karabukluyum kütahyada yasıyorum canimNe guzel mis bu boyle hıc duymamıştım nerelisin canım sen
Teşekkür ediyorum canimaa güzelmiş, hadi hayırlısı olsun, maksat eğlenmek, muhabbet, bebeğini öpüyorum,
Canim ya iyiysen yanında olmaları gerçekten çok iyi ama köyüyse hayat haram sanki hayirlisi olsun ins. Allah korusunda hastalık olur falan getAccık güncel gelişmelerimi yazam
eşim babasıyla konuşmuş yaza doğru tutacaz evi diye
oda bencede gidin artık huzur bulamayacaksınız demiş
bildiğiniz itiraf etmiş
iyiyken kötü olmasınlar artık(neresinde varsa iyilik)
yoksa hiç konuşmayacaklar daha kötü olacak demiş
eşim de bu yıl ben yurtdışına çıkıcam şirket işi bu yıl yutrdışında demiş
kayınbabada nasıl yapacaklar yalnız demiş
eşim aynı binadan yada yan binadan bakıcaz elin üzerlerinde olur sıkıntı olmaz demiş
yeme kuzum aha cumaya ne kaldıRegl haftam gelince böyle oluyorum yaa.Resmen doymuyorum oyyy..Dunyalari yesem doymam gibi geliyo.
Karabük ama kutahyada yasıyorum canim diş hedigi gibi bunda 6. Ayda kıza öyle bir organizasyon yapılıyor ikramlar oyun falan kına yakicaz ellerinekına dediğin bebek için nasıl bi organizsyon canım diş için mi bizde dik hediği denir ... sen nerelisin canım ?
Yemiyorum kuzum da ac hissediyorum.Zaten memleketteyim spor yapamiyorum.normalde tartildigim saatte tartilmiyorum.bi de yersemyeme kuzum aha cumaya ne kaldı
Tesekkur ederim canim Bi de o var cisssss konuları tabiRüyanda beni de göreceğin geceler olur mu acaba?
Aldım aldım ,maksat çocuğun isteği olsun
Kolay gelsin.Facede çok gördüm diş buğdayı yapıp koyanları.Kazasız ,cıssız atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?