Kendin yap canım süsünü. Sen konsept belirle ben sana atarım fikirBanada fikir oldu cnm benim kızın doğum gününe 3 .4 ay var ama nasıl yapsam bi türlü bilemiyodum sayende fikir oldu
Sağol canımÇok güzel olmş eflal ellerine sağlık
Beni etiketleyecekken yine yanlış etiketlemişsin la bernaNego cok becerikli hatunsun vesselam
Cook guzel görünüyor eflalim ellerine sağlıkEki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit vardı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
Keçeden magneti nasi yaptin cnm onunda fotosu varsa bi atarmisinKendin yap canım süsünü. Sen konsept belirle ben sana atarım fikirfon karton krapon kağıdı tamamdır. Hep pc nin ekrana kağıt koyup çıkardım harf kalıplarını. Masa örtüsü eski bir örtüydü, kup kek standantları eski doğum gününden dı fon kartonla yeniden kapladım uysun diye keçeden de magnet yaptım oldu bitti
belki bir gün senide görürümmm deynepp
akılıı bir diyetçi olursan sende beni görebilirsin
4 aylık çocukla hazır al nokta.
ne kendii yıprat ne bebeginin vaktinden çal
@Floweroflife geçmiş olsun. Öğün arasını o kadar uzat tutma ... tutmayın . Mak.5 saat
Nare83 geçmiş olsun , gün içinde geçiyorsa @Bonus hanımın dediği gibi yastıktan olabilir
Melegiimm22 kolay gelsin sana da ....çok yorma yıpratma kendini ... kimseye çok çeşit sundu diye madalya takmıyorlar
Cok kasma bacim
Doğumdan sonra annem benim buzlugu doldurup gitmisti.misafir gelcek boregi firina verdim benim firinda bi rafin üstünde duvarda bakmak icin sandalyeye cikmak gerekiyo.kontrol etcem inan cocuk ona bile musade etmiyo daha 2.5 aylik fln.en son battaniyelere sarip mutfaktaki masanin ustune koymustum cocugu
Banum bi doktora mi gitsen.farketmeden ters bisey yaptin belki bi gevsetici fln verir.
@Esra_4378 sagol canım buradaki cogu arkadasim benim gibi zaten bu hafta memlekette olunca reddettiklerim cok oldu :) sen de boyle olacaksin merak etme
Melegiimm22 canim dun menune beni yanlış etiketlemişsin ben geçmişten bakıp buldum zatende bilgin olsun
Eki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit vardı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
sağol canımGeçmiş olsun canım
öğlen az yemişsin aç kalırsın tabiBugün ki menümde belli yazıyım mı hazır girmişken@MiuLego begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe mantar çorbası + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 çtl et + 1 dilim haşlanmış patitis + 1 kaseden az salata /yağsız tuzsuz + 3 ymk kaşığı yoğurt - açımm
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon haşlanmış karnabahar yoğurtlu
İŞ ARKADAŞIMS ABAH YARIM EKMEKLE KAHVALTI YAPMIŞ
BURDA 10 GİBİ 1.5 AÇMA YEDİ
VE ŞUAN İKİ TABK MAKARNA YİYORRRR
COPS LOOK AÇIK KALMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?