Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Banada fikir oldu cnm benim kızın doğum gününe 3 .4 ay var ama nasıl yapsam bi türlü bilemiyodum sayende fikir oldu
Kendin yap canım süsünü. Sen konsept belirle ben sana atarım fikir fon karton krapon kağıdı tamamdır. Hep pc nin ekrana kağıt koyup çıkardım harf kalıplarını. Masa örtüsü eski bir örtüydü, kup kek standantları eski doğum gününden dı fon kartonla yeniden kapladım uysun diye keçeden de magnet yaptım oldu bitti

Bugün ki menümde belli yazıyım mı hazır girmişken @MiuLego begum75

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe mantar çorbası + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 çtl et + 1 dilim haşlanmış patitis + 1 kaseden az salata /yağsız tuzsuz + 3 ymk kaşığı yoğurt - açımm
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon haşlanmış karnabahar yoğurtlu

Cook guzel görünüyor eflalim ellerine sağlık )

Keçeden magneti nasi yaptin cnm onunda fotosu varsa bi atarmisin

4 aylık çocukla hazır al nokta.
ne kendii yıprat ne bebeginin vaktinden çal

Daha once hic hazir almadmki kuzm ya bilmiyorum
Ama aksam esim gelince oma veririm cocug tatliyla kurabiyeyi yaparm yarinda börek vs kalanlari yaparm aksam gelecekler zaten

Dogru valla oyle ama ben kendimi kotu hissederim herkes bol bol yapiyo
Aksama esime atip yaparm ins simdi temzlgmi yaparm

Ay inan benimkide oyle masanin usundede durmuyo sipa 5 10 dk anca dayaniyo

Melegiimm22 canim dun menune beni yanlış etiketlemişsin ben geçmişten bakıp buldum zatende bilgin olsun

Tamam canim bakarm artk etkete paylasrm

Ayyy eflal kesinlikle organizasyon işi ile ugrasmalisin sen hangi sehirdeydin bacım sen ankara Ya yakın misin

öğlen az yemişsin aç kalırsın tabi
o bir çatal etin yarısınıda akşama saklayaydın
karnıbaharı bitir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…