Çok güzel canım hediyen. Biliyorum 6 ay kınasını, benimkiler oğlan olunca yapamadımEvet canimEki Görüntüle 2091706 bu da hediyelerim gelen misafirlerime verecegim
Geçmedi kız o irmik tanesi öyle bi genzime kaçtı ki öksürüp çırpınırkeb yaktım helvayı merak etmegeçmiş geçmiş boğazdan tatlılar
Sogukta gelemezCanım yakın bina bilmem de aynı binadan aman diyim tutma.
20 30 dk yürüme mesafesi olsn enazndan
Ohhh iyi yapmissin canim güzel oluyor böyle ya insanın hevesi içinde kalmasinÇok güzel canım hediyen. Biliyorum 6 ay kınasını, benimkiler oğlan olunca yapamadımsonradan çıktı ortaya ama ben severim böyle organizasyonları , eş dost bir araya geliyor güzel bir gün geçirilmiş oluyor. Diş hedigi de yapmamıştım ben . O zamanlar haleti ruhiyem pek müsait değildi sonra geçen yıl ikisine birden güzel büyük bir doğum günü yaptım, süsleri kendim yaptım hep kaç ay önceden başlamıştım yapmaya bu sayede içimde ne kaldıysa gidermiş oldum
Yemezsinnnnn ben oglumun dogum gününde yemedim.Salata olarak kisir yap ondan bi kase ye tamam :)Tesekkur ederim canim Bi de o var cisssss konuları tabi
ooo maşallah canımKarabük ama kutahyada yasıyorum canim diş hedigi gibi bunda 6. Ayda kıza öyle bir organizasyon yapılıyor ikramlar oyun falan kına yakicaz ellerine
Yemeyeyim dimiYemezsinnnnn ben oglumun dogum gününde yemedim.Salata olarak kisir yap ondan bi kase ye tamam :)
Teşekkür ederim canimooo maşallah canımiyi eğlencelerrr
Noldu cnm bebismi hasta neyi varEvet canım ya bu sene okul bizi mahvetti
Tabikiii bnde onu düşünerekten yazdım hava şartlarına göre rahtlama dönmleri olur:)))Sogukta gelemez
Geçmiş olsun canımbende şifayı kapmışşsım hapşurup duruyorummm burun akıntısı başladıııı gideyim bir saat bisiklet cevireyim yarın spor yapmıyacam zaten
Maşallah cnm ne güzel hazırlamışsın oyleEki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit çarşı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
Sağol canım ilk ve son diyelimMaşallah cnm ne güzel hazırlamışsın oyle
Çok güzel olmş eflal ellerine sağlıkEki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit vardı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
Banada fikir oldu cnm benim kızın doğum gününe 3 .4 ay var ama nasıl yapsam bi türlü bilemiyodum sayende fikir olduSağol canım ilk ve son diyelimondan önce ki sene ikisini bir kutlamıştım, onda hazır almıştım bir iki süs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?