O zamanlar bile zorla yiyorum aç olmasam bile alışkanlıkilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
Bekarken arkadaşım vardı,evli abisi vardı,oraya gittiğimde nörüyon derdi.Ben de elimdeki elişini göstererek havlu kenarı,vitrin takımı vs derdim.Bu adam benim ne ördüğümü niye merak ediyor ki derdim ,şaşırırdım Meğer şairin anlatmak istediği farklıymış,hal hatır soruyormuş
Sana genelde geç saatlerde yeme isteği geliyor
ben deeeeeeeeeeee yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn yağ mı yakıyoruz çatır çatırrrrrrrrrrrrrrrrr
aaa ehliyet mi alıyorsun hayırlı olsun
kız kendi karbonları gömmüş senin peynire mi dil uzatıyor
dil mii
dil peyniri
oyyy başarılar deynepim
ahahahah ahhaahaha deli yaaaaa hahahaha
ben de öyle yapayım cumaya
Parol iç ateşin düşer.Tam tersi balkona veya soğuk bir yere çıkilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
Hele şükür ki ehliyet icin son işimizi hallettik
Sağol canım estağfurullah
Sağol canım
O da var canım fotoğrafların içinde. Nette çok model var çok kolay yaparsın
Sivas canım :) bencede kesinlikle benim idim bu olmalıydı
Vaaaavvv
Sağol canım estağfurullah
ateşim yok canım sadece üşüme burun akıntısı var arada hapşurukkk atlatırım inşallah ilaç almayayım ki ödem olmasın... cumaya ne kaldı şurda.. ayrıca reglimde çok yakın ondanda üşüyor olabilirim regli yaklaşınca ben üşüyorum geneldeParol iç ateşin düşer.Tam tersi balkona veya soğuk bir yere çık
Erkende kalksam geç te kalksam kahvaltıyı canım istemiyor ,biraz oyalanmam gerekiyor yemek için.,o yüzden geç saatte yapıyorum.Diyetteyken sabah yürüyüşü yapınca açık hava iştahımı getiriyordu
hiçte bile sana öyle geliyor
ben güzel diyet yapıyorum bir kerebir haftadır
sabah kahvaltı öglen yemegi akşam yemgi şeklinde
kahvaltıda 8 deee yani dikkatini çekerim snein gibi 11 degil
şirket kaalabalıktı yemedim saatinde
tavuklu salata getrimiştim
yiyemedimm
he kızzz kendi mal gibi yiyor yiyorrr
dil peyniri severim
yok canım ateşim ölçtümm 36,4 iyi.... sporumu yaptım duşumu aldımKız ada üşüyorsan ateşin olabilir sıcak şeyler yiyip içme ılık bi duş al iyi gelir
ayyyy o cıslarını tadını alamayınca ağlanmaz mııııO zamanlar bile zorla yiyorum aç olmasam bile alışkanlık
Bi keresinde çok hasta olmuştum ağzımın tadı falan hiç Yok canım da cıs istemişti neyse aldırdım falan tadını alamıyorum diye ne ağlamıştım delimiyim ne hasta kafası herhalde
Biz bir poğaça kaçırsak sonraki güne o poğaça yapışır 500 gr çıkarız fazlaİŞ ARKADAŞIMS ABAH YARIM EKMEKLE KAHVALTI YAPMIŞ
BURDA 10 GİBİ 1.5 AÇMA YEDİ
VE ŞUAN İKİ TABK MAKARNA YİYORRRR
COPS LOOK AÇIK KALMIŞ
Tartıyı hep düz zemin üstüne koyun diyorlar ya. La dedim halı üstünde tartılınca ne oluyor ki deniyim. 50 kilo çıktımçok güze oluyormuş bundan sonra ben hep öyle tartılacam
ilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
ben deeeeeeeeeeee yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn yağ mı yakıyoruz çatır çatırrrrrrrrrrrrrrrrr
aaa ehliyet mi alıyorsun hayırlı olsun
kız kendi karbonları gömmüş senin peynire mi dil uzatıyor
dil mii
dil peyniri
oyyy başarılar deynepim
ahahahah ahhaahaha deli yaaaaa hahahaha
ben de öyle yapayım cumaya
AhahahaO zamanlar bile zorla yiyorum aç olmasam bile alışkanlık
Bi keresinde çok hasta olmuştum ağzımın tadı falan hiç Yok canım da cıs istemişti neyse aldırdım falan tadını alamıyorum diye ne ağlamıştım delimiyim ne hasta kafası herhalde
Evet Begüşüm akşama artık doyarım en azından karnabahar şişiriröğlen az yemişsin aç kalırsın tabi
o bir çatal etin yarısınıda akşama saklayaydın
karnıbaharı bitir artık
ben gelirsem sen benden kork işte
bayılırııımmmmmmm
ne güzel karışmış senin tarçınlar ya.. benimkiler süte karışmıyor hiç
pattis yemeyeydin
ya da bulgur
ikisi bir olmadı
akşamı beğendim öğlen ben de karnabahar yemeği yedim
ve evet açım
ayyyyyyyyyyhe kızzz kendi mal gibi yiyor yiyorrr
dil peyniri severim
evet eti yememişsin kuzum.. kötü müydü tadı .. o güzel olaydı yiyeydin iyiydi..Yemeseydim bayılırdım açlıktan kaptanım patitis haşlama tok tutar dedim bulgur olmasaydı etin sadece tadına bakabildim yani hala açım nescafe içiyorumbaşım ağrıdı Afiyet olsun karnabahar zamanı
zalımın gızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?