Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
O zamanlar bile zorla yiyorum aç olmasam bile alışkanlık
Bi keresinde çok hasta olmuştum ağzımın tadı falan hiç Yok canım da cıs istemişti neyse aldırdım falan tadını alamıyorum diye ne ağlamıştım delimiyim ne hasta kafası herhalde

Sana genelde geç saatlerde yeme isteği geliyor

hiçte bile sana öyle geliyor
ben güzel diyet yapıyorum bir kere bir haftadır
sabah kahvaltı öglen yemegi akşam yemgi şeklinde
kahvaltıda 8 deee yani dikkatini çekerim snein gibi 11 degil
şirket kaalabalıktı yemedim saatinde
tavuklu salata getrimiştim
yiyemedimm

he kızzz kendi mal gibi yiyor yiyorrr
dil peyniri severim

Hele şükür ki ehliyet icin son işimizi hallettik

Kiskanmadi mi barnaaani

Tüh ya çok heveslenmistim

Parol iç ateşin düşer.Tam tersi balkona veya soğuk bir yere çık
ateşim yok canım sadece üşüme burun akıntısı var arada hapşurukkk atlatırım inşallah ilaç almayayım ki ödem olmasın... cumaya ne kaldı şurda.. ayrıca reglimde çok yakın ondanda üşüyor olabilirim regli yaklaşınca ben üşüyorum genelde

Erkende kalksam geç te kalksam kahvaltıyı canım istemiyor ,biraz oyalanmam gerekiyor yemek için.,o yüzden geç saatte yapıyorum.Diyetteyken sabah yürüyüşü yapınca açık hava iştahımı getiriyordu
Bugün 7 de yaptım ,2 kk peynir,az bal ,çayla beraber yedikçe yiyesim geldi peyniri

ayyyy o cıslarını tadını alamayınca ağlanmaz mıııı

Tartıyı hep düz zemin üstüne koyun diyorlar ya. La dedim halı üstünde tartılınca ne oluyor ki deniyim. 50 kilo çıktım çok güze oluyormuş bundan sonra ben hep öyle tartılacam

Ben de deniycem

ilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee

Aaaa oldu mu şimdi ye ki kan olsun can olsun
Ayyy geçmiş olsun mortim ya sen bana lazimsin

Dil den dil peyniri allahım sen diyet yapan bu kullarinin akıl sağlıklarını koru hayır korkmaya başladım benim de aklıma yemek çağrışımı geliyor hemen

Ahahaha

geçmişe yetişemeyince hepfit hepfit

Aha valla ben

öğlen az yemişsin aç kalırsın tabi
o bir çatal etin yarısınıda akşama saklayaydın
karnıbaharı bitir artık
Evet Begüşüm akşama artık doyarım en azından karnabahar şişirirBu akşam bitiyor yarına balık planlıyoruz yarım kilo alacağız bu sefer şişirmez herhalde cumaya

Yemeseydim bayılırdım açlıktan kaptanım patitis haşlama tok tutar dedim bulgur olmasaydı etin sadece tadına bakabildim yani hala açım nescafe içiyorum başım ağrıdıAfiyet olsun karnabahar zamanı

Yemeseydim bayılırdım açlıktan kaptanım patitis haşlama tok tutar dedim bulgur olmasaydı etin sadece tadına bakabildim yani hala açım nescafe içiyorum başım ağrıdıAfiyet olsun karnabahar zamanı
evet eti yememişsin kuzum.. kötü müydü tadı .. o güzel olaydı yiyeydin iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…