Emniyete gitmek ti canımSon işiniz neydi?
yuh
oha
çüş
afedersin ama
beni de yesin gelsin yakınız zaten
ay evet anlamadım banuuu
ben de özledim yahu
işyeri noldu toplantı vardı? aklım onda kaldı benim
harikaaa
yanında 1 dilim tam buğday ekmek de yiyebilirsin canısıve acıkmazsın korkma akşama kadar tutar o seni
Benim oğlan da girecek sınava ,bir sorun çıkmadan alır inşallahEmniyete gitmek ti canım
Sağol canım estağfurullahNego cok becerikli hatunsun vesselam
Sağol canımCook guzel görünüyor eflalim ellerine sağlık)
O da var canım fotoğrafların içinde. Nette çok model var çok kolay yaparsınKeçeden magneti nasi yaptin cnm onunda fotosu varsa bi atarmisin
Sivas canım :) bencede kesinlikle benim idim bu olmalıydıAyyy eflal kesinlikle organizasyon işi ile ugrasmalisin senhangi sehirdeydin bacım sen ankara Ya yakın misin
Vaaaavvv
Sağol canım estağfurullahMaşallah Eflal ,becerikli hatunsun vesselam
Bende
Bekarken arkadaşım vardı,evli abisi vardı,oraya gittiğimde nörüyon derdi.Ben de elimdeki elişini göstererek havlu kenarı,vitrin takımı vs derdim.Bu adam benim ne ördüğümü niye merak ediyor ki derdim ,şaşırırdım Meğer şairin anlatmak istediği farklıymış,hal hatır soruyormuş
Tamam canım netten bi araştıriyimSağol canım estağfurullah
Sağol canım
O da var canım fotoğrafların içinde. Nette çok model var çok kolay yaparsın
Sivas canım :) bencede kesinlikle benim idim bu olmalıydı
Vaaaavvv
Sağol canım estağfurullah
Inşallah canım ya valla üstümden bi yük gittiBenim oğlan da girecek sınava ,bir sorun çıkmadan alır inşallah
Bence çok korkutucuYarın tartı ne diyecek acaba çok heyecanlı
Ni ha ha bende mikemmel olacakBence çok korkutucu
hayırlı olsun canım ... kuzun nasıl oldu canım ?Hele şükür ki ehliyet icin son işimizi hallettik
Sana genelde geç saatlerde yeme isteği geliyortavuk salata ayran yedim yarısında bıraktım
gitmedi yiyemedimmm
ilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor habire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
ben deeeeeeeeeeee yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn yağ mı yakıyoruz çatır çatırrrrrrrrrrrrrrrrr
O niye o
aaa ehliyet mi alıyorsun hayırlı olsunHele şükür ki ehliyet icin son işimizi hallettik
kız kendi karbonları gömmüş senin peynire mi dil uzatıyor
hep öyle yaa , benimde peynir yememe takmışş
cnm valla ne var anlamadık inanki
şener şenin filmi gibi , komple satacaklar belkide şirketi içindeki marabalar ile
oyyy başarılar deynepimBenim oğlan da girecek sınava ,bir sorun çıkmadan alır inşallah
ahahahah ahhaahaha deli yaaaaa hahahahaTartıyı hep düz zemin üstüne koyun diyorlar ya. La dedim halı üstünde tartılınca ne oluyor ki deniyim. 50 kilo çıktımçok güze oluyormuş bundan sonra ben hep öyle tartılacam
anaaaa geçmiş olsun anarşik adam benimilk defa aç değilim desem çünkü nezle olmuşum üşüyorum hiç yemek aklıma gelmiyor ha bire sıcak su içiyorum ısınayım diyeee
Darisi banaEmniyete gitmek ti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?