kasap tarafından resmen geri püskürtüldüm
beni de yesin gelsin yakınız zatenİŞ ARKADAŞIMS ABAH YARIM EKMEKLE KAHVALTI YAPMIŞ
BURDA 10 GİBİ 1.5 AÇMA YEDİ
VE ŞUAN İKİ TABK MAKARNA YİYORRRR
COPS LOOK AÇIK KALMIŞ
kibarlığuını severim afedersinmişyuh
oha
çüş
afedersin ama
ben gelirsem sen benden kork işte
bayılırııımmmmmmmEki Görüntüle 2091767 tarçınlı sütumude iceyim
pattis yemeyeydinBugün ki menümde belli yazıyım mı hazır girmişken@MiuLego @begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe mantar çorbası + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 çtl et + 1 dilim haşlanmış patitis + 1 kaseden az salata /yağsız tuzsuz + 3 ymk kaşığı yoğurt - açımm
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon haşlanmış karnabahar yoğurtlu
bisiklet ceviriyorum suan)
ay evet anlamadım banuuu@MiuLego
biz neden karşılaşamıyoruz özledimmmmmm
harikaaaEki Görüntüle 2091793 ilk defa yiyoeum tonbalikli salata
Sabah kahvalti edemedim bunla acikirmiyimki yanindada yogurt var biberli
Maşallah Eflal ,becerikli hatunsun vesselamEki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit vardı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
Erken gitmiş misafirler,ne zaman geldiler de ne zaman gittilerMisafirler gitti.birazdan oglumu uyuturum belki ben de uyurum resmen gozlerim kapaniyo
Yarim tb yedim doyurdu
ay evet anlamadım banuuu
ben de özledim yahu
işyeri noldu toplantı vardı? aklım onda kaldı benim
harikaaa
yanında 1 dilim tam buğday ekmek de yiyebilirsin canısıve acıkmazsın korkma akşama kadar tutar o seni
Bekarken arkadaşım vardı,evli abisi vardı,oraya gittiğimde nörüyon derdi.Ben de elimdeki elişini göstererek havlu kenarı,vitrin takımı vs derdim.
Bekarken arkadaşım vardı,evli abisi vardı,oraya gittiğimde nörüyon derdi.Ben de elimdeki elişini göstererek havlu kenarı,vitrin takımı vs derdim.Bu adam benim ne ördüğümü niye merak ediyor ki derdim ,şaşırırdım Meğer şairin anlatmak istediği farklıymış,hal hatır soruyormuş
Kahvaltiya gelmislerdi :)Erken gitmiş misafirler,ne zaman geldiler de ne zaman gittiler
bonus mortime sesleniyorum buradan.
şimdi sen de herkes gibisin
Ben değilim
Son işiniz neydi?Hele şükür ki ehliyet icin son işimizi hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?