koş koş çabıkkkkkkkk soğumasınanam dur bende yapıveriyeim de geleyim ...hüpürdetelim
aaa güle güle kullanOyyy kestim sonunda saclarimi kurtuldum kısacık oldu ausama ozendim ne şimdide zeytinyağı çay yumurta ile kına yakayim kel kalacağım sonunda su dökülmeye çare bulamadimmmm
ahahahahahaha malinin libidolardan şüphelendi eve-kelebek kardeşlerayyyyyyyyyy neler oldu geçmişte
beni daha çok sev la
ikiliyi bende çok severimmmmmm
Ye canim bakliyat onemli cuma cumartesi gunleri dogru seçim..ay benimde cnaım çok kuru fasulye çekiyor
yiycem bende cuma veya pazartesi
Canım ben surduremedım detoksu tansiyonum dostu galiba tabı alisti vücut hunharca yemeye sağlıklı sekilde devam ediyorum amao ne ki
beni daha çok sev la
beni de ekleyek üçlüyü çok severim de
ayyyyyyyyyy
bir gün senle açık büfe kahvaltıya gidelim banuuu
sadece peynir yiyelim
ikimiz bitiririz açık büfe peynir kısmını
hepfit nabıyon gız
Oyyy kestim sonunda saclarimi kurtuldum kısacık oldu ausama ozendim ne şimdide zeytinyağı çay yumurta ile kına yakayim kel kalacağım sonunda su dökülmeye çare bulamadimmmm
koş koş çabıkkkkkkkk soğumasın
aaa güle güle kullan
ahahahahahaha malinin libidolardan şüphelendi eve-kelebek kardeşler
bence takımcak doyduk
Miuuuuu yeter koyma şunu koyma
Benim de annem sağolsun dal turşusu sivasın. Tuzlu değil ama turşu neticede yine de bize çok tuzu azcık tadımlık yerimturşu off off benimde canim cok cekiyor ama yemiyecem kaynanam gondermis nasıl tuz koyduysa bildiğin çorak ama kutur kütür..esim yiyor odem yapiyor resmen ...
yahu benim neden midem bulanmadı ben midesiz miyim.
Aus cidden kötü oluyorum, yediğim iki lokmayı da çıkarıcam öğürdüm yaa
yememmmm
sağol canım sende durumlar nasıl 2 kilo verdin mi ? hadi bi de heleee
Girmeyin kasapla aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?