Ayy aus benimkinide alsa yanina1 yıl 3 ayyy teyyy teyyy
Şeyyyyy şimdi şöyleki .ben @MiuLego Bana sen bi dur hele diycek sandıydım.
5 gün uzun bir süreYok canim 5 gundur geciken regli beklemekteyimhala gelmediler siskinlikler fenaaa
Hemen bdv ye gidiyorumay demin konu okudum bdv de ... kaynanam mapusta diye ... kadın hukuksal bir şey sormuş bir de arası iyi değilmiş falan ...
millet konuyu bırakmış ..yorumlar ....ayyyyyyyy hayal gibi düşünsene kv mapusta demiş
sen arada kendini bana bırak , dürterim ben seni ... kıpraşırsın iki dakkada
Çok zor canim ya ben herşeyi yerimSanirim bi de protein yiyecem diyince onun en sevdiği umutlandi ne bilsin ızgara olacak ya da yumurta
Anca okudum bi sayfa bitmedi ki menu yazım bu arada kilonu çooook merak ediyorumMortim hiç pas vermiyorsun.
Bugün aradı kv duvarlarim silinecek diye bulduya ineği etinden sütünden derisinden artık neresi denk gelirse soguracak ya dedim çocuk hasta 36 ayaktayim gencsin bişey olmazbiri de demiş kadına , doğruyu söyle sen mi ihbar ettin diye
miu sende ışık görümüş demek
Bugün aradı kv duvarlarim silinecek diye bulduya ineği etinden sütünden derisinden artık neresi denk gelirse soguracak ya dedim çocuk hasta 36 ayaktayim gencsin bişey olmaz
Yok kız unutmadım ama yetişemiyom dan diye de dalamıyom geçmiş okumayınca adapte olamıyorum sabah 7.30 da kalkıyom hazırlan bebeleri kaldır giydir kahvaltı hazırla koşa koşa 8.15 de çıkıyom genelde otobüs önümden kayııııp gidiyor 40 geçeye kalıyom durakta donuyom otobüste ayakta olduğum için tele bakamıyom sonra inşnce koşa koşa iş yerine ee ordadaiş öğreniyom bol geçirecek hiç vaktim olmuyo wc ye bile maks 2 gidiyom sonra 16.30 da koşarak koşa çıkıyom beşte çıkan bebelere yetişmek için bu sefer en son küçüğü almaya koşuyom onu alınca marketti pazardı geziyom bebelere soruyom ne yiyeceklerse onu pişiriyom sonra topla et saat oldu mu sana 20.30.sonra ders çalıştırmalar başlıyor.sonra çamaşır bulaşık ev süpürme vs ev işi.sonra haydi bebeleri uyut et sat oluyo 12.Ahu060812 nerelerdesin unuttun mu bizi
hımm burdan yaparız artıkAy keşke ama istanbuldayim
senin menün nerde bakiimmm... yarın benimki çok ağır olcak aşırı aşırı yicem sende ye tamamı kekler börekler yeMenü çok hafif beğenmedim
dimiiiiiiiiSıkıntı yok minnaksin
Varya hemen yaşı hesapladım baktım sende farketmissin
Bende menunuAnca okudum bi sayfa bitmedi ki menu yazım bu arada kilonu çooook merak ediyorum
huhYok kız unutmadım ama yetişemiyom dan diye de dalamıyom geçmiş okumayınca adapte olamıyorum sabah 7.30 da kalkıyom hazırlan bebeleri kaldır giydir kahvaltı hazırla koşa koşa 8.15 de çıkıyom genelde otobüs önümden kayııııp gidiyor 40 geçeye kalıyom durakta donuyom otobüste ayakta olduğum için tele bakamıyom sonra inşnce koşa koşa iş yerine ee ordadaiş öğreniyom bol geçirecek hiç vaktim olmuyo wc ye bile maks 2 gidiyom sonra 16.30 da kola kola çıkıyom beşte çıkan bebelere yetişmek için bu sefer en son küçüğü almaya koşuyom onu alınca marketti pazardı geziyom bebelere soruyom ne yiyeceklerse onu pişiriyom sonra topla et saat oldu mu sana 20.30.sonra ders çalıştırmalar başlıyor.sonra çamaşır bulaşık ev süpürme vs ev işi.sonra haydi bebeleri uyut et sat oluyo 12.
ondan sonra da bi yerde sıZıp kalıyom
Yanı mimnettar ol ve yerini bil ya duvarmış yazık torunun hastaBugün aradı kv duvarlarim silinecek diye bulduya ineği etinden sütünden derisinden artık neresi denk gelirse soguracak ya dedim çocuk hasta 36 ayaktayim gencsin bişey olmaz
Allah dinlendir sin ins.Yok kız unutmadım ama yetişemiyom dan diye de dalamıyom geçmiş okumayınca adapte olamıyorum sabah 7.30 da kalkıyom hazırlan bebeleri kaldır giydir kahvaltı hazırla koşa koşa 8.15 de çıkıyom genelde otobüs önümden kayııııp gidiyor 40 geçeye kalıyom durakta donuyom otobüste ayakta olduğum için tele bakamıyom sonra inşnce koşa koşa iş yerine ee ordadaiş öğreniyom bol geçirecek hiç vaktim olmuyo wc ye bile maks 2 gidiyom sonra 16.30 da koşarak koşa çıkıyom beşte çıkan bebelere yetişmek için bu sefer en son küçüğü almaya koşuyom onu alınca marketti pazardı geziyom bebelere soruyom ne yiyeceklerse onu pişiriyom sonra topla et saat oldu mu sana 20.30.sonra ders çalıştırmalar başlıyor.sonra çamaşır bulaşık ev süpürme vs ev işi.sonra haydi bebeleri uyut et sat oluyo 12.
ondan sonra da bi yerde sıZıp kalıyom
Kız valla olur iki dürt aradaay demin konu okudum bdv de ... kaynanam mapusta diye ... kadın hukuksal bir şey sormuş bir de arası iyi değilmiş falan ...
millet konuyu bırakmış ..yorumlar ....ayyyyyyyy hayal gibi düşünsene kv mapusta demiş
sen arada kendini bana bırak , dürterim ben seni ... kıpraşırsın iki dakkada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?