Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen bdv ye gidiyorum

biri de demiş kadına , doğruyu söyle sen mi ihbar ettin diye

miu sende ışık görümüş demek
Bugün aradı kv duvarlarim silinecek diye bulduya ineği etinden sütünden derisinden artık neresi denk gelirse soguracak ya dedim çocuk hasta 36 ayaktayim gencsin bişey olmaz

Ahu060812 nerelerdesin unuttun mu bizi
Yok kız unutmadım ama yetişemiyom dan diye de dalamıyom geçmiş okumayınca adapte olamıyorum sabah 7.30 da kalkıyom hazırlan bebeleri kaldır giydir kahvaltı hazırla koşa koşa 8.15 de çıkıyom genelde otobüs önümden kayııııp gidiyor 40 geçeye kalıyom durakta donuyom otobüste ayakta olduğum için tele bakamıyom sonra inşnce koşa koşa iş yerine ee ordadaiş öğreniyom bol geçirecek hiç vaktim olmuyo wc ye bile maks 2 gidiyom sonra 16.30 da koşarak koşa çıkıyom beşte çıkan bebelere yetişmek için bu sefer en son küçüğü almaya koşuyom onu alınca marketti pazardı geziyom bebelere soruyom ne yiyeceklerse onu pişiriyom sonra topla et saat oldu mu sana 20.30.sonra ders çalıştırmalar başlıyor.sonra çamaşır bulaşık ev süpürme vs ev işi.sonra haydi bebeleri uyut et sat oluyo 12.
ondan sonra da bi yerde sıZıp kalıyom

huh okurken yoruldum Ahu

Allah dinlendir sin ins.

Kız valla olur iki dürt arada

Ve gelsin menum

13.00
Tavuklu mantar sote
Salata
Cacık

20.00

2 kase sebze çorbası (hazır çorba 7 bardak su ile pişirdim çok sulu oldu eşim tüm tencereye bitirdi çıtır ekmekle turşu ile sonra annemi aradı bari çorbayi normal pişirsin söyle Ne diyo. )
1 bardak ayran

21.00
1 büyük kupa çay yanına 3 ceviz 1 tane bitter çikolatala kaplı form

Gelelim spora

250 tane ip atlama = 50
30dakika bölgesel içinde 200 tane mekik de var = 90
1 mil Leslie = 45
Ben de durumlar böyle

@MiuLego Sarayca Melegiimm22 Esra_4378

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…