- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ayy ausummmm sormamislar mi Allah tan daha belanimi istiyorsun diye derdin ne bacı diyeay demin konu okudum bdv de ... kaynanam mapusta diye ... kadın hukuksal bir şey sormuş bir de arası iyi değilmiş falan ...
millet konuyu bırakmış ..yorumlar ....ayyyyyyyy hayal gibi düşünsene kv mapusta demiş
sen arada kendini bana bırak , dürterim ben seni ... kıpraşırsın iki dakkada
bana da lazım pratik.. tam başlamıştık eşimle akşamları oğlanı yatırıp çıkmaya adam 3 aylığına iskoçyaya gitti herşey bana karşı
alemsin yaa
ohh valla hemşerim harikasın.. bende bi cesaret çıkcam mecbur kendim. çünkü öğlen eve gelip oğlumu emzirebilmek için işe arabayla gitmek zorundayımacemilik ne kötü yaa
eder canım eder niye etmesin
daha da zor bulur bu fırsatı ...hoş miu listede allem eder kallem eder %1 getirecek kadar 600-700 gr yapar onu yarına
Canim takvim olsa ne yazar polikistik over olunca kestiremiyorsun zamanila sizin regl takviminiz yok muuuuuuuuuuuuuuu
regliniz bitince teşrif edeydiniz ya listeye
aaaaaaaaaaaaa sağlı sollu regl diye diye içimi şişirdiler
yapsın işteeeeeeeeeee
Canim takvim olsa ne yazar polikistik over olunca kestiremiyorsun zamanibenim gectigimiz cumartesi olmam lazimdi
Ooh yarasın ne güzel işte
Mortim hiç pas vermiyorsun.Ben deeeee şu soğan kuru 2. Gün mu başlanıyordu hatırlayan var mı
Sanirim bi de protein yiyecem diyince onun en sevdiği umutlandi ne bilsin ızgara olacak ya da yumurtaha ha ha yaaaaa super
Varya hemen yaşı hesapladım baktım sende farketmissin
Benim kızda siyah beyaz aşk jenerik muzigiyle
Sikilmis
Selammmm canim
Ahhh be nerede haniAh yavrum seni kaciralim evinden bi hafta tatil yap
Aci bana .Sen öğlene dek yatarsın ben ise gidecemOoh yarasın ne güzel işte
Ben lesliyi bitirdim duş aldım şimdi bölgesel yapcam inşallah
Ayy aus benimkinide alsa yanina1 sene 3 ay mı ne yatarı varmışmillet hayal kuruyor keşke benim ki de girse diye ...tövbeler ola
Ya wayt bu cocuk niye hep atesleniyoAhhh be nerede hanicamasir makinası boşaltılarak bulaşık öyle daha kizim uyumamak için direniyor eşim yemek istiyor oğlumun ateşi var 36 geçti hala uyumadim bu gece de uyku yok tam var ya cildirmalik
Aci bana .Sen öğlene dek yatarsın ben ise gidecem
1 sene 3 ay mı ne yatarı varmışmillet hayal kuruyor keşke benim ki de girse diye ...tövbeler ola
NicunDil cikarmali bi mesaj hazirliyodum tam sana geri cektim dilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?