Sende mi regl.
Kıyamıyor miuya zaaranaaaaaaaaaaaaam beni anlatsana bu gece masaldauydur bi şey ...
kıız miu sabitken sen neyin kaçağını yapıyosunnnnnnnnnn
Regl mi bende bende. Neyseki listede değilimla sizin regl takviminiz yok muuuuuuuuuuuuuuu
regliniz bitince teşrif edeydiniz ya listeye
aaaaaaaaaaaaa sağlı sollu regl diye diye içimi şişirdiler
daha da zor bulur bu fırsatı ...hoş miu listede allem eder kallem eder %1 getirecek kadar 600-700 gr yapar onu yarınaKıyamıyor miuya zaar
anaaaaaaaaaaaaam beni anlatsana bu gece masaldauydur bi şey ...
kıız miu sabitken sen neyin kaçağını yapıyosunnnnnnnnnn
la sizin regl takviminiz yok muuuuuuuuuuuuuuu
regliniz bitince teşrif edeydiniz ya listeye
aaaaaaaaaaaaa sağlı sollu regl diye diye içimi şişirdiler
Ah yavrum seni kaciralim evinden bi hafta tatil yapKına kafamda kokusu burnumda ev uçuş modunda oğlum uykuya kızım ayaga kalkmaya çalışmakta koca kişisi yolda yemek ister as ister biri gelse de verse
Varya hemen yaşı hesapladım baktım sende farketmissinben 2 yaşındayken babamın tayini diyarbakıra çıkmış 13 sene orda yaşadık sonra tayin ankaraya çıkınca 14 senedir de burda yaşıyoruz. (abooo yaşım ortaya çıktı durduk yere görüyomusun)
sen merkezde misin
Benim kızda siyah beyaz aşk jenerik muzigiyleOyyy kuzcuk benim kizda marsla uyurdu...
Şani buyuk osman pasa pilevreden cikmam diyor ...sabaha kadar mars
SikilmisBenimki de diyordu ama bu aralar açım diyor sasirdim benim yediğim herseyi yedi oysa ki
Selammmm canimHacılar hocalar kocadan kaçanlar kocayi kovalayanlar kaynanayi kazana atanlar selamlar
Ayy ausummmm sormamislar mi Allah tan daha belanimi istiyorsun diye derdin ne bacı diyeay demin konu okudum bdv de ... kaynanam mapusta diye ... kadın hukuksal bir şey sormuş bir de arası iyi değilmiş falan ...
millet konuyu bırakmış ..yorumlar ....ayyyyyyyy hayal gibi düşünsene kv mapusta demiş
sen arada kendini bana bırak , dürterim ben seni ... kıpraşırsın iki dakkada
Saclarimdan tut kivilcim cikar aus miu gibi uluyum bende auuuusssss diye
Güzel birseyi ilk defa duydum araştırırim tadı nasılOilpulling sabah hicbirsey yiyip icmeden biraz hc yagi ile agiz calkalama islemi. Dislerini beyazlatiyor curumesini engelliyor tartari onluyor nefesini tazeliyor dis etlerin pembelesiyor falan. Guzel bir sey yani internette bununla ilgili bilgiler var canim.
1 sene 3 ay mı ne yatarı varmışAyy ausummmm sormamislar mi Allah tan daha belanimi istiyorsun diye derdin ne bacı diye
Hamileliğin en sevdiğim kısmı regl yok diyet yokbende yok
Öyle mi hiç farketmemişimHala zevkle besliyorsun zaten
Yok canim 5 gundur geciken regli beklemekteyimSende mi regl.
Benim giden 900 gr da regl haftasiydi gecen hafta. Canım metam seviyorum seni
Hamileliğin en sevdiğim kısmı regl yok diyet yok
Ben deeeee şu soğan kuru 2. Gün mu başlanıyordu hatırlayan var mıRegl mi bende bende. Neyseki listede değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?