Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk sayfaya tıklarsan orda sporların dakika ve adet puan karşılığı var. Kızların 150 point 200 point falan dedikleri o canım
Sporda Puan oldgnu biliyorum da dksi yazmiyo ya dusunemedm bian
Bende.sadece dk yaziyo 3 5 dk yazmiyo
Karisisndada puani

Allah dinlendir sin ins.
Amiin canım akşamları erken uyusam kafide oda olmuyo..aman boş ver 13 yıllık ev hayatından sonra çalışmaya başladım tempolu hayat çok güzel.zaman nasıl geçiyo anlamıyosun hatta bugün smmm ye ısrarla Salı diyom nasıl çarşamba oldu anlamadım.adam en son yavrum bi telefonuna bak dedi ben şok ama olsun ev işi bana kendimi faydalı hissetirmiyodu şimdi faydalı hissediyom...hoşgeldin bu arada ben buranın eskisiyim ama takılamıyom işte bu aralar..

Bu arada ben cıs yedim
Eşim bugün şehir dışına çıktı, en sevdiğim pastaneden en sevdiğim tatlıyı almış, ye kan şekerin düşmesin birdaha dedi, çok özür dilerim lafını ikiletmedim hemencik yedim..
Bakalım yarın Leslie yapmayacaktım, şu cıstan sonra yapmam lazım,yerken üstün spor yapacağım diye diye yedim, kendimi kötü de hissetmedim

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

Ahhh gelemiyorum ahhhh çok uzak kaldım özledim ulennnnnnnnnn hepinizi

Kizzzz Sarayca senin o kuyruk mahvetti beni yedim yaa daha kendime gelemedim harbi kuyruk gibi oldum ne uzuyom be kisaliyom

Whiteblacklife datlummm ben bu haftasonu cozuttumm azcukkk toparlanmaya çalışıyorum...
Yaneeeee yine bana sallamak düştü Eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…