Ben varım işini görür mü
Herkes uyudumu bu sessizligi seviyorum
Kim koydu cayın adını senmi yoksaAhhaaaa çayın adı resmen dürtücü çay kaldı
İlk sayfaya tıklarsan orda sporların dakika ve adet puan karşılığı var. Kızların 150 point 200 point falan dedikleri o canım
Sporda Puan oldgnu biliyorum da dksi yazmiyo ya dusunemedm bianİlk sayfaya tıklarsan orda sporların dakika ve adet puan karşılığı var. Kızların 150 point 200 point falan dedikleri o canım
Kız benim koca işten en erken 10 da geliyo bıraksan ona da gelmez figüran gönderir evePekiii koca nerde ahu
Amiin canım akşamları erken uyusam kafide oda olmuyo..aman boş ver 13 yıllık ev hayatından sonra çalışmaya başladım tempolu hayat çok güzel.zaman nasıl geçiyo anlamıyosun hatta bugün smmm ye ısrarla Salı diyom nasıl çarşamba oldu anlamadım.adam en son yavrum bi telefonuna bak dedi ben şok ama olsun ev işi bana kendimi faydalı hissetirmiyodu şimdi faydalı hissediyom...hoşgeldin bu arada ben buranın eskisiyim ama takılamıyom işte bu aralar..Allah dinlendir sin ins.
Öyle gibi oldu, her menüde teker teker yazacağıma isim uydurdum ben de..Kim koydu cayın adını senmi yoksa
Sporda Puan oldgnu biliyorum da dksi yazmiyo ya dusunemedm bian
Bende.sadece dk yaziyo 3 5 dk yazmiyo
Karisisndada puani
Gene faydası olur hiç yapmamaktan iyidirKizlar bu arada 3 mil yaparm yazmıştım yapamadm kzim durmadı 1 mil yapabildim
Çok iyi olmuş valaÖyle gibi oldu, her menüde teker teker yazacağıma isim uydurdum ben de..
Bu saatte miBacılar nerde buranın patronu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?