Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş buldum canım sağ ol

Oynakbaşım hoşgeldin bacım .
Sende buralarda yıllandın , hangi takımdasın?

oynakbasi34 bizim bi @Ahu060812 ahumuz var onun gibi ekşınlısın sende masallah
Allah saglik versinde koşturalım.

Ekşınsız hayat mı olur hiç bir şey olmadığı zaman da canım sıkılır
Aminnn canım valla sağlık dediğin gibi çok önemli Şükür eskisi gibi ağrım yok da biraz daha uzun yürüyebiliyorum

Aleykum.selam enerjin ne guzel bizim ahuya benziyon ekşınli hayat
Keske benim görümcem olaydin

Aynı şeyi benim görümceler düşünüyormudur acaba gerçi büyük halinden memnun ama ufak ara ara kendi kendine triplere girer hatun rutubetten nem kapan türde hatta kocasına bile kızdığında 20 gün konuşmamışlığı varmış
Ben kilo verdikçe hatun fesatlığından benden zayıf olduğu halde spor salonuna başlamıştı benle birlikte hatta ölçümlerde ben 3 kg o 1 kg verince bile krize girdi nasıl olur diye

Hee ben çok isterdim görümcelerle kankaya bağlayayım ama bizimkilere güven olmaz

Benim esim Maasallah ne kadar trip atsamda kusmez normal devam eder artik catlarim ben sana küsum derim oda neyapayim kussen ben kus degilimki der

Kız sen yine iyi küsebiliyorsun ben onuda beceremiyorum bir gülme alıyor beni o an sinir minir kalmıyor eşim zaten hayatta küsmez anında yapışır kulağıma yaramaz çocukları tutar gibi eşşek gel bakayım buraya diye
Kızlar halimize nasıl gülüyorlar öyle anlarda hatta büyük kızım hep der yahu siz nasıl birşeysiniz ne kavga etmeyi becerebiliyorsunuz ne küs kalmayı bukadar zıtken nasıl evlendiniz nasıl diyor bizde aynı anda kıllığına evlendik sanane diyoruz tabi çoğu zaman tartışmanın nedenini bile unutuyoruz

Oynakbaşım hoşgeldin bacıilm .
Sende buralarda yıllandın , hangi takımdasın?

Heee yıllanmış şarap gibi seneler geçtikçe değerim artıyor ya beni KKda artık yangında kurtarılacak ilkler arasına yazmışlardır Demir Baş listesindeyim
Hep diyorum benim mezuniyetimde kim bilir kaç yüz hafta yazacak diye

ahahaha merak ettim konuya baktım ay sabah sabah yazık yawwwwwwwwwww

la sizin regl takviminiz yok muuuuuuuuuuuuuuu
regliniz bitince teşrif edeydiniz ya listeye
aaaaaaaaaaaaa sağlı sollu regl diye diye içimi şişirdiler

ay benim takvimim var reglimde var hemde 1 hafta sonra

Yaş kaç sorması ayıp

Maşallah çok şükür hiç kazam yok biyere bile sürtmedim vee ehliyete gittiğimde vitesleri pedallari bile bilmiyordum ilk bindim eşim yok hava az yağmurlu cam buhar oluyor malum klima açmayı bile bilemedim cami açtım gittim az ıslandık tabi

Fatmacım hayırlı sabahlar

Mesajını gördün dönemedim kusuruma bakma çok girip yazamıyorum ...

İnsülin direncim çok demişsin ve vitamin eksikliği . Dr. Takviye yada ilaç berdimi?

Hayırlı sabahlar canım
Evet canım günde 2 kere 1000 mg ilaç yazdı
Diyetisyen de gittim vucutun normalden cok su var dedi listemi aldım
Bu hafta detoks gibi bişey yapıp odemlerini atalım dedi
Bende bismillah bugün basladim cok şükür
Öyle 11 dlm ekmek yediren diyetisyenler den değil listesi cok aklıma yattı inşallah 30 kilonda diyetisyen spor ilaç sağlıcakla hallederim
Sen nasılsın bacim

Üç günden fazla küs kalınmaz zaten canım bende bu sebepten uzatmam ama eskisi gibi konuşunca da lay lay lom olmam mesafeli olurum. İçimde o kadar şeyi öldürmüş o kadar da olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…