sen mi unutuyon bonusum, boşver unut ben hiç sevmem küs kalmayı
Ben boğazım ama bende unuturum bonusumBenden baska balık yok evde ben unutuyorum
Hoş buldum canım sağ olAmiin canım akşamları erken uyusam kafide oda olmuyo..aman boş ver 13 yıllık ev hayatından sonra çalışmaya başladım tempolu hayat çok güzel.zaman nasıl geçiyo anlamıyosun hatta bugün smmm ye ısrarla Salı diyom nasıl çarşamba oldu anlamadım.adam en son yavrum bi telefonuna bak dedi ben şok ama olsun ev işi bana kendimi faydalı hissetirmiyodu şimdi faydalı hissediyom...hoşgeldin bu arada ben buranın eskisiyim ama takılamıyom işte bu aralar..
Oynakbaşım hoşgeldin bacımSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyanabildim şükürhatta her zamankinden daha erken
Eşimin bugün erken çıkması gerekiyormuş Patronuyla önemli bir işi var diye o yüzden adamcağız biraz önce çıktıküçük kuzuda o gider gitmez gözleri pörtletti onlada az öpüşüp koklaştık rahatladı şimdi TV açtı kendine gelmek için
Uyanır uyanmaz keyif kahvemi de içtim hatta şimi de detoks suyumu içip birazdan kuzuyla kahvaltımızı yaparız
Ablasını ikna edebilirsem ( tabi uyandırabilirsem) kardeşini okula götürmesini isterim baktım olmuyor tabana kuvvet kendim götürürüm
Geçen gün Annemde kızkardeşimden bir iki mağazada indirim olduğunu duymuş bugün hazır arabada bendeyken hadi birlikte gidelim dediyani anlayacağınız yine ayağı yanmış kedi modundayım bugün valla evde hiç bir şey yapmadan hiç bir yere gitmeden oturmak istiyorum bir günde olsa yaaaa
Öğleden sonra kuzuyu yine havuza götüreceğim tabi öncesinde birde eşimin ilaçları bitmek üzere diye sağlık ocağına da uğrayacağımYani bugünde kara kayıp balık oluyorum ama cepten fırsat buldukça bakarım söz
Gerçi çıkana kadar yine buralardayımTabi sizin hızınıza da yetişilirse Maşallah sabah 200 mesaja yakın görünce merak edip sanki takımdaymış gibi hepsini okudum
Cidden maşallahınız var bayıldım muhabbetinizekeşke benim olsaaaaaaaaaaaa
Baya geç oldu ama deyinmesem çaltardım
Kesinlikle haklısınkesinlikle korkmamak lazım Ben ehliyetimi Almanyada aldığım halde İstanbula evlendiğimde araba aldıktan sonra eşime ne dediysem eşşek bana arabayı vermemek için inat etti yok efendim İstanbul trafiği ile Almanya trafiği bir değil falan diye Kapı önünde araba var adam inatla ben seni yetiştireceğim emin olunca ancak arabayı kullanırsın diye Tabi Banu durur mu hiç umurumda olmadı gündüz o işteyken aldım arabayı çıktım ( içimden çarparsamda çarparım sonuçta babamın doğum hediyesi üstelik insana zarar vermediğim sürece herşey yerine konulabilir )
Bizimki tabi anlamadıgünler sonra bir gün Taksim trafiğine yakın bir yerlerde nerden estiyse burada kullanabilirsen her yerde kullanırsın demişti tabi ben çok rahat olunca bir şaşırdı sonradan itiraf ettim tabi arabayı kaçırdığımı Çok şükür 20 senelik şöförüm değil kaza yapmak 1 ceza dahi yemişliğim yok
Hee bana arkadan ufaktan çarpanlar oldu ama onada gülüp geçtim her defasında ve tampon hariç ben kullanırken bir şey olmadısıkıntı olduğunda da arkadan çarpanlar tamponu değiştirdi
Görümcemin de ehliyeti vardı ama şöförlüğü yoktu onu bile ben alıştırdım trafiğe
oynakbasi34 bizim bi @Ahu060812 ahumuz var onun gibi ekşınlısın sende masallah
Allah saglik versinde koşturalım.
Aleykum.selam enerjin ne guzel bizim ahuya benziyon ekşınli hayat
Keske benim görümcem olaydin
Benim esim Maasallah ne kadar trip atsamda kusmez normal devam eder artik catlarim ben sana küsum derim oda neyapayim kussen ben kus degilimki der
Eso sende hoşgeldinHoş buldum canım sağ ol
Oynakbaşım hoşgeldin bacıilm.
Sende buralarda yıllandın, hangi takımdasın?
Fatmacım hayırlı sabahlarShut Up handecim nasılsın biraz yoğunluğun azaldimi
ay demin konu okudum bdv de ... kaynanam mapusta diye ... kadın hukuksal bir şey sormuş bir de arası iyi değilmiş falan ...
millet konuyu bırakmış ..yorumlar ....ayyyyyyyy hayal gibi düşünsene kv mapusta demiş
sen arada kendini bana bırak , dürterim ben seni ... kıpraşırsın iki dakkada
la sizin regl takviminiz yok muuuuuuuuuuuuuuu
regliniz bitince teşrif edeydiniz ya listeye
aaaaaaaaaaaaa sağlı sollu regl diye diye içimi şişirdiler
Yaş kaç sorması ayıpHeee yıllanmış şarap gibi seneler geçtikçe değerim artıyor ya beni KKda artık yangında kurtarılacak ilkler arasına yazmışlardırDemir Baş listesindeyim
Hep diyorum benim mezuniyetimde kim bilir kaç yüz hafta yazacak diye
Maşallah çok şükür hiç kazam yok biyere bile sürtmedim vee ehliyete gittiğimde vitesleri pedallari bile bilmiyordum ilk bindim eşim yok hava az yağmurlu cam buhar oluyor malum klima açmayı bile bilemedim cami açtım gittim az ıslandık tabiSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyanabildim şükürhatta her zamankinden daha erken
Eşimin bugün erken çıkması gerekiyormuş Patronuyla önemli bir işi var diye o yüzden adamcağız biraz önce çıktıküçük kuzuda o gider gitmez gözleri pörtletti onlada az öpüşüp koklaştık rahatladı şimdi TV açtı kendine gelmek için
Uyanır uyanmaz keyif kahvemi de içtim hatta şimi de detoks suyumu içip birazdan kuzuyla kahvaltımızı yaparız
Ablasını ikna edebilirsem ( tabi uyandırabilirsem) kardeşini okula götürmesini isterim baktım olmuyor tabana kuvvet kendim götürürüm
Geçen gün Annemde kızkardeşimden bir iki mağazada indirim olduğunu duymuş bugün hazır arabada bendeyken hadi birlikte gidelim dediyani anlayacağınız yine ayağı yanmış kedi modundayım bugün valla evde hiç bir şey yapmadan hiç bir yere gitmeden oturmak istiyorum bir günde olsa yaaaa
Öğleden sonra kuzuyu yine havuza götüreceğim tabi öncesinde birde eşimin ilaçları bitmek üzere diye sağlık ocağına da uğrayacağımYani bugünde kara kayıp balık oluyorum ama cepten fırsat buldukça bakarım söz
Gerçi çıkana kadar yine buralardayımTabi sizin hızınıza da yetişilirse Maşallah sabah 200 mesaja yakın görünce merak edip sanki takımdaymış gibi hepsini okudum
Cidden maşallahınız var bayıldım muhabbetinizekeşke benim olsaaaaaaaaaaaa
Baya geç oldu ama deyinmesem çaltardım
Kesinlikle haklısınkesinlikle korkmamak lazım Ben ehliyetimi Almanyada aldığım halde İstanbula evlendiğimde araba aldıktan sonra eşime ne dediysem eşşek bana arabayı vermemek için inat etti yok efendim İstanbul trafiği ile Almanya trafiği bir değil falan diye Kapı önünde araba var adam inatla ben seni yetiştireceğim emin olunca ancak arabayı kullanırsın diye Tabi Banu durur mu hiç umurumda olmadı gündüz o işteyken aldım arabayı çıktım ( içimden çarparsamda çarparım sonuçta babamın doğum hediyesi üstelik insana zarar vermediğim sürece herşey yerine konulabilir )
Bizimki tabi anlamadıgünler sonra bir gün Taksim trafiğine yakın bir yerlerde nerden estiyse burada kullanabilirsen her yerde kullanırsın demişti tabi ben çok rahat olunca bir şaşırdı sonradan itiraf ettim tabi arabayı kaçırdığımı Çok şükür 20 senelik şöförüm değil kaza yapmak 1 ceza dahi yemişliğim yok
Hee bana arkadan ufaktan çarpanlar oldu ama onada gülüp geçtim her defasında ve tampon hariç ben kullanırken bir şey olmadısıkıntı olduğunda da arkadan çarpanlar tamponu değiştirdi
Görümcemin de ehliyeti vardı ama şöförlüğü yoktu onu bile ben alıştırdım trafiğe
Şu kocalar Bi yaranamadı bize ecemAma inanin buda sinir bozucu umrunda degil
Günaydın canim mortimGunaydin sevgi pitirciklarimmmmm
Fatmacım hayırlı sabahlar
Mesajını gördün dönemedim kusuruma bakma çok girip yazamıyorum ...
İnsülin direncim çok demişsin ve vitamin eksikliği . Dr. Takviye yada ilaç berdimi?
günaydımnnn
ay bu boyun agrısı sinirimi bzodu iyiceeeeeeeeeee
sabah kalkıyorum yine tutulmuşşş
Üç günden fazla küs kalınmaz zaten canım bende bu sebepten uzatmam ama eskisi gibi konuşunca da lay lay lom olmam mesafeli olurum. İçimde o kadar şeyi öldürmüş o kadar da olsun diyorum.kız ben diyom uzatma diyeoooo benim herifi kendi haline bırakırsam acayip küser, ilk zamanlar aynı evin içinde 1 hafta 10 gün küsüyordu. törpüledim şükür ki bu huyunu şimdi yarım gün küsüyor, hayır ben küsemem çatlarım dürte dürte konuşturuyom
Oyyy kuzcuk benim kizda marsla uyurdu...
Şani buyuk osman pasa pilevreden cikmam diyor ...sabaha kadar mars
Kıpır kıpır da kıpırdayan yanlarım ağrıyor be aus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?