Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde erkenden uyanabildim şükür hatta her zamankinden daha erken
Eşimin bugün erken çıkması gerekiyormuş Patronuyla önemli bir işi var diye o yüzden adamcağız biraz önce çıktı küçük kuzuda o gider gitmez gözleri pörtletti onlada az öpüşüp koklaştık rahatladı şimdi TV açtı kendine gelmek için

Uyanır uyanmaz keyif kahvemi de içtim hatta şimi de detoks suyumu içip birazdan kuzuyla kahvaltımızı yaparız
Ablasını ikna edebilirsem ( tabi uyandırabilirsem ) kardeşini okula götürmesini isterim baktım olmuyor tabana kuvvet kendim götürürüm

Geçen gün Annemde kızkardeşimden bir iki mağazada indirim olduğunu duymuş bugün hazır arabada bendeyken hadi birlikte gidelim dedi yani anlayacağınız yine ayağı yanmış kedi modundayım bugün valla evde hiç bir şey yapmadan hiç bir yere gitmeden oturmak istiyorum bir günde olsa yaaaa

Öğleden sonra kuzuyu yine havuza götüreceğim tabi öncesinde birde eşimin ilaçları bitmek üzere diye sağlık ocağına da uğrayacağım Yani bugünde kara kayıp balık oluyorum ama cepten fırsat buldukça bakarım söz

Gerçi çıkana kadar yine buralardayım Tabi sizin hızınıza da yetişilirse Maşallah sabah 200 mesaja yakın görünce merak edip sanki takımdaymış gibi hepsini okudum
Cidden maşallahınız var bayıldım muhabbetinize keşke benim olsaaaaaaaaaaaa

Baya geç oldu ama deyinmesem çaltardım
Kesinlikle haklısın kesinlikle korkmamak lazım Ben ehliyetimi Almanyada aldığım halde İstanbula evlendiğimde araba aldıktan sonra eşime ne dediysem eşşek bana arabayı vermemek için inat etti yok efendim İstanbul trafiği ile Almanya trafiği bir değil falan diye Kapı önünde araba var adam inatla ben seni yetiştireceğim emin olunca ancak arabayı kullanırsın diye Tabi Banu durur mu hiç umurumda olmadı gündüz o işteyken aldım arabayı çıktım ( içimden çarparsamda çarparım sonuçta babamın doğum hediyesi üstelik insana zarar vermediğim sürece herşey yerine konulabilir )
Bizimki tabi anlamadı günler sonra bir gün Taksim trafiğine yakın bir yerlerde nerden estiyse burada kullanabilirsen her yerde kullanırsın demişti tabi ben çok rahat olunca bir şaşırdı sonradan itiraf ettim tabi arabayı kaçırdığımı Çok şükür 20 senelik şöförüm değil kaza yapmak 1 ceza dahi yemişliğim yok
Hee bana arkadan ufaktan çarpanlar oldu ama onada gülüp geçtim her defasında ve tampon hariç ben kullanırken bir şey olmadı sıkıntı olduğunda da arkadan çarpanlar tamponu değiştirdi

Görümcemin de ehliyeti vardı ama şöförlüğü yoktu onu bile ben alıştırdım trafiğe

O da bir şey hadi barışalım demek, bizimki onu da yapmaz

kız ben diyom uzatma diye oooo benim herifi kendi haline bırakırsam acayip küser, ilk zamanlar aynı evin içinde 1 hafta 10 gün küsüyordu. törpüledim şükür ki bu huyunu şimdi yarım gün küsüyor, hayır ben küsemem çatlarım dürte dürte konuşturuyom

Aleykum.selam enerjin ne guzel bizim ahuya benziyon ekşınli hayat
Keske benim görümcem olaydin

Bide küstügünü unutanlar var

Yok ya nerdeeee esim vermiyoki cocuk var diye kaza yaparsin diyo

sen bi şekilde al arabayı meleğim, asıl çocukla araba lazım sana. herkes anasının karnında öğrenmiyor araba kullanmayı

yok yawru ya sadece her erkeğin durulduğu akıllandığı bi süre var, ben ilk sene boşanacam diye gezdim ortada o derece katlanamıyordum şükür 1,5 senede düzeldi ama babam 3. karısında 45 yaşından sonra düzeldi. inşallah seninki erken düzelenlerden olur ama eninde sonunda yola geliyorlar. babamı gördükçe şok oluyorum ben, kendi suyunu dahi almayan kahveden eve gelmeyen biriydi, şimdi tam tersi
Keşke papağan olsa zevkle bakar beslerdim

Inşallah

Hemserimiyiz yanlismi duydum ahhh ne kadar mutluyum suan

güler güler şans yoksa biz varız. bi cesaret yeter

eveett ben de konyalıyım :)

hangi şehirdesin bebeğim ankaradaysan biz buluşur yaparız dedikoduyu

Sonunda bi konyalı hic hemserim yok sanmistim

anammm benim memlekette konya, ben yazmıştım daha önce ama size denk gelmedi demekki kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…