şöyle ki esraKilo yüzdesi ofsayt gibi yani pek anlayamadim ben rakamlı bir örnekle anlatsak
ahu nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaTaze taze ekşıncı geldi hanıııııımm
menü güzel su çok çok az olmaz susuzzzzzMenüm
Sabah 9:00
2 dlm çavdar ekmeği 1 yumurta ile klasik kahvaltı
Akşam 18:30
Fırında balık
Salata
Su 1 lt ( sanırım regl den dolayı midem çok ağrıyodu içemedim hiç)
Spor yok
@MiuLego
@YaKaMoZz-z
anaaaaaaaaaaaaam beni anlatsana bu gece masaldauydur bi şey ...
kıız miu sabitken sen neyin kaçağını yapıyosunnnnnnnnnn
Kıyamıyor miuya zaar
daha da zor bulur bu fırsatı ...hoş miu listede allem eder kallem eder %1 getirecek kadar 600-700 gr yapar onu yarına
gece rüyana gireceğimmmmmm bekleeeeeeeeeeeeela bi gün şov yapsan yarına zaten -1 gelecek ....
miu pertingen düşünsene
abooo yok bebeğim valla yemicembüşrağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ @Ytmz
kv de kaçak göçek yapıp kutsal perşembeyi kirletirsennnnnnnnnnn
aha bele tependeyim büşraaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2092273
ensende soluğumu hisset büşraaaaaaaa
canımcımmmaha tam da sana yazıyordum
günaydın bal kaymağım
canım annemler tasindi ya onlarda ve bizim evde bazi duzenlemeler soz konusu@Shut Up kuzum menün çok güzel üstüne de jillian yaptıysan
@matematik61 bernam tost yenilmemiş harikasın.. dün ben dahil herkes karnabahar yemiş galibaa:) regl iştahına da karşı koyulmuş afiyet olsun kuzum.. spora vakit kalmadı galiba yine
@Whiteblacklife kız nohut şişirmesin seniaz yemişsin gerçi liste de yok zararı yok.. tertemiz menü canımcım
@Esra_4378 kuzum harika bir menü bamyaya bayılıyırımmmmmmmmmmmmmmm
e spor da şahaneee afiyet olsun bol eksi olsun emiiiiii
@Konya 42 menün çok güzel konyak.. ama ciğerle yoğurt ve ürünlerini yeme de demir emilimini azaltmasın
@ada81 menü güzel kuzucum ama akşam ekmek olmasın isterdim malum son 2 günn... bugün akşam kesin olmasın ekmek emi
@Nevreste nevom perşembe menüsü gibi hafif menü ile gelmişsin hele akşam o brokoli ımmmmmmmmm.. sen evde leslie yapmayı bıraktın mı
@Melegiimm22 canım menü gayet iyi leslie de inşallah yapılmıştır.. ıspanakla yoğurt ayran tüketmeyelim demir emilimini azaltmasın emi
saydin78 tertemiz menü saydınım.. daaaaaaaaaaaaaaaaaa
spor neden yok
Ekşınsız hayat mı olurhiç bir şey olmadığı zaman da canım sıkılır
Aminnn canım valla sağlık dediğin gibi çok önemliŞükür eskisi gibi ağrım yok da biraz daha uzun yürüyebiliyorum
Aynı şeyi benim görümceler düşünüyormudur acaba gerçi büyük halinden memnun ama ufak ara ara kendi kendine triplere girer hatun rutubetten nem kapan türde hatta kocasına bile kızdığında 20 gün konuşmamışlığı varmış
Ben kilo verdikçe hatun fesatlığından benden zayıf olduğu halde spor salonuna başlamıştı benle birliktehatta ölçümlerde ben 3 kg o 1 kg verince bile krize girdi nasıl olur diye
Hee ben çok isterdim görümcelerle kankaya bağlayayım ama bizimkilere güven olmaz
Kız sen yine iyi küsebiliyorsunben onuda beceremiyorum bir gülme alıyor beni o an sinir minir kalmıyor eşim zaten hayatta küsmez anında yapışır kulağıma yaramaz çocukları tutar gibi eşşek gel bakayım buraya diye
Kızlar halimize nasıl gülüyorlar öyle anlarda hatta büyük kızım hep der yahu siz nasıl birşeysiniz ne kavga etmeyi becerebiliyorsunuz ne küs kalmayıbukadar zıtken nasıl evlendiniz nasıl diyor bizde aynı anda kıllığına evlendik sanane diyoruz tabi çoğu zaman tartışmanın nedenini bile unutuyoruz
heeehh bendeAy ne güzel ben de kocamın kusmenesini isterdim, ben dayanamıyorum biri bana küs olunca boguluyormus gibi hissediyorum
Begüşüm cumartesi pazarım yok en çok o zaman sporum vardı kuzu birden korktum küme düşüyorum diyeEki Görüntüle 2092250
kızlar sporlarımızı ön kontrol yapalım mı?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife
@Ytmz
SÜPERSTARLAR
hepfit
@Antepia27
@ecemavi
@Ahu060812
@cakil80
Denenebilir
haha aslında yapabilirimmmmmm
Amin inşaallah diyeyim canım. .gördüm çiçeği de çok güzel
Allah huzurunuzu bozmasın eflalim
çakılım hazır çorba içme balım onu yapana kadar hemen yoğurt çorbası yapıvereydinnVe gelsin menum
13.00
Tavuklu mantar sote
Salata
Cacık
20.00
2 kase sebze çorbası (hazır çorba 7 bardak su ile pişirdim çok sulu oldu eşim tüm tencereye bitirdi çıtır ekmekle turşu ile sonra annemi aradı bari çorbayi normal pişirsin söyle Ne diyo. )
1 bardak ayran
21.00
1 büyük kupa çay yanına 3 ceviz 1 tane bitter çikolatala kaplı form
Gelelim spora
250 tane ip atlama = 50
30dakika bölgesel içinde 200 tane mekik de var = 90
1 mil Leslie = 45
Ben de durumlar böyle
@MiuLego @Sarayca @Melegiimm22 @Esra_4378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?