benimde durmaz çenem yıl dönümümüzde çiçek almış sadece bida sadece çiçek alma hediyede al çiçeği bende yaptırım dedimEn kötü laf sokacam durmaz çenem
eveettttttttt çok güzel olduk çoook
mis gibi menü fitimmmmmmmmMenumu yazayım
Kahvalti
1 dilim kaşar
1 kuru kayısı
Öğle
Izgara balık
Roka salatası
Akşam
Pirasa yemeği
Spor 1 saat tempolu yürüyüş =150 pbegum75
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
@masummada81
vayyy yönetim de değişiklik ha. tamda bizim kurumda olan şeyler, yönetim yeni değişti...biraz önce oda arkadaşımı başka birime aldılarkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaptan yardımcılarımız minnaklarbegum75 ve @nehirnil111 'e ek olarakkkkkkkkkkkkkk
Whiteblacklife vaytım da ekleniyoooor.. menülerle ilgilenecek ben giremediğim zaman takımı ele alacak o açıdan yardım edecek minnoşum... sporlar begüş ve nilişkomda zaten..
vaytıma tam destek olalımmııııııııııııı
tüm menülerimize vaytı da etiketleyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@igdedali iğdem çok yoğun giremiyor hiç o yüzden onu çıkaracağız kadrodan şimdilik
hadi bakalım hayırlı olsun ki
Fena degil. Nane yagi falan damlatiyorlarmis ben yapmadimGüzel birseyi ilk defa duydum araştırırim tadı nasıl
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaptan yardımcılarımız minnaklarbegum75 ve @nehirnil111 'e ek olarakkkkkkkkkkkkkk
Whiteblacklife vaytım da ekleniyoooor.. menülerle ilgilenecek ben giremediğim zaman takımı ele alacak o açıdan yardım edecek minnoşum... sporlar begüş ve nilişkomda zaten..
vaytıma tam destek olalımmııııııııııııı
tüm menülerimize vaytı da etiketleyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@igdedali iğdem çok yoğun giremiyor hiç o yüzden onu çıkaracağız kadrodan şimdilik
hadi bakalım hayırlı olsun ki
benimde durmaz çenem yıl dönümümüzde çiçek almış sadece bida sadece çiçek alma hediyede al çiçeği bende yaptırım dedim üzerine birgüzelde söz yazdırmış ki kocişim ama çiçek kurtarmıyo
eveettttttttt çok güzel olduk çoook
mis gibi menü fitimmmmmmmm
yarına bomba gibi miyiz
bugün olmasaymış iyiymiş gün yarın olsaydı iyiydi bugün ben sporu çok yapacaktım yaaatamam sana güvenim tam sen listede beni üzmezsin
oh tamam
yarın şov yapıyoruz mu
tamam kuzum yap illaki
Anaamm bi hemşerimiz daha varmış :)anammm benim memlekette konya, ben yazmıştım daha önce ama size denk gelmedi demekki kızlar :)
Midem ve karnım çok ağrıyodu o yüzden içim almadı pek bişey yiyip içemedim akşam yemekte de oğluma yedirirken didikledim anca.menü güzel su çok çok az olmaz susuzzzzz
spor da yok niden acabaaa
Canim salata olarak kısır yap ondan ye bence :)@MiuLego canim cumartesi malum kizimin 6. Ay kınası var menüm
Patates salatası
Börek
Yaş pasta
Tatlı tuzlu kurabiye
Sarma
Ben şimdi ne yapmaliyim
@MiuLego canim cumartesi malum kizimin 6. Ay kınası var menüm
Patates salatası
Börek
Yaş pasta
Tatlı tuzlu kurabiye
Sarma
Ben şimdi ne yapmaliyim
canım azcık patates salatası 3-4 tane sarma ve yeşillik salata yersen yeterli bence@MiuLego canim cumartesi malum kizimin 6. Ay kınası var menüm
Patates salatası
Börek
Yaş pasta
Tatlı tuzlu kurabiye
Sarma
Ben şimdi ne yapmaliyim
ooooooooooooooooo eve harikasın yahuJillian 3yapiyomya son 4gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?