Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim babam hala mutfaktan geçiyor kızım şu getir annem devamlı ayakta arkasinda babamda hep alttan alır ama
Sarayca nasılsın canım nasıl gidiyor diyet isleri
Siz izindemisiniz menü vermiyorsunuz ya merak ettim nasıl besleniyordunuz
Eso sende hoşgeldin
Teşekkürler sağol canım

Canım nasıl seviyorsa öyle yap sen yemek zorunda değilsin. Yağlı seviyorsa yağlı yap sporcu sonuçta eritir o. Erkeklerin çoğu için yemek önemli. Benim eşim beni öyle şaka ile bile olsa şikayet etse yemek konusunda çok hırs yaparım. Ona benden güzel kimse yemek yapamaz

Yaş kaç sorması ayıp

Kimliğe göre 37 ama hep diyorum geceleri saymıyorum o yüzden hala 18im

günaydımnnn

ay bu boyun agrısı sinirimi bzodu iyiceeeeeeeeeee
sabah kalkıyorum yine tutulmuşşş

Çok çok geçmiş olsun canım
Acaba yastığın mı kayıyor gece yine fırsat bulduğunda hemen doktora da bir görün ihmal etme

Boşver şimdi en azından her işini kendin görüyorsan sıkıntı yok
Ben ailenin Şöför Nebahatiyim diyebilirim Sülaleye yetişiyorum çok şükür hatta hep takılırım eşimin halalarına kaç senedir gün yapıyoruz yahu bana bir minibüs alamadınız şöyle hep beraber doya doya gezelim diye

Hatta hep derim usta şöförüm diyenlere kafa tutabilirim diye benim büyük kız daha çok ufakken 15 arkadaş 3 araba gezmeye giderken eşimin bir arkadaşı ben Banunun arabasına binmem demişti eşşek korkmuş kullanamam diye tabi o ara bende başlayınca yok benden iyi şöför yok falan diye eşimde hocası benim diye tutturdu dedim degett seni bile geçerim geçersin geçmezsin derken dönüşte hadi kapışalım dedim o şirket arabasıyla ben benim arabamla gitmiştik Dedim ben varış noktasına senden önce varıp birde bir paket çekirdek alıp çitlerim İddaya girdik kaybeden kazanana ne isterse alacak hesabı

Dönüşte arabalarda dolu insan yarıştık karı koca Tabi o zaman EDSde yoktu birde tabi 21 yaşın deli cesareti
Sariyerden GOPa 13 - 14 dakikada geldim ( tabi arabadakiler o arada hatim indirmiştir ) veeeee yarışı tabiki ben kazandım
Çekirdek alamadım ama yaktım bir sigara adamı bekledim
O günden sonra arkadaşları da emin oldu ve eşime helal valla Banu cidden usta şoförmüş dediler hatta bazıları eşime özel ders versene diyip durdular ama kendi eşleri istememişler ehliyet almayı
Halada arada derim hadi hadi usta şöför kim biliyoruz diye

Aynen ya bende çok bozulurum Allahtan benim yemeklerimi herkesinkinden çok seviyor tabi bir iki çeşit annesinin daha güzel yaptigini söylediği şeyler var annesi yani o kadar da sevsin tabi

Aynen ya bende çok bozulurum Allahtan benim yemeklerimi herkesinkinden çok seviyor tabi bir iki çeşit annesinin daha güzel yaptigini söylediği şeyler var annesi yani o kadar da sevsin tabi
E tabi canım anneler muaf bu durumdan benim annemin yemekleri de bana güzel mesela :) kv tencere yemeği değilde hamur işlerini çok güzel yapar on numara

Benim babam hala mutfaktan geçiyor kızım şu getir annem devamlı ayakta arkasinda babamda hep alttan alır ama

Siz izindemisiniz menü vermiyorsunuz ya merak ettim nasıl besleniyordunuz

Teşekkürler sağol canım

Evet canım izindeyim daha önceki haftalarda menüm vardı bu hafta izindeyim
Şimdide diyetisyen lisesi yapmaya başladım canım
Esra his geldin dedimmi canım denediysen his geldin inşallah saglik cakla veririz kilolarimzi

yiyim ablacım sen nasılsın
iş durumu belli degil beklemedeyiz
belki devretcekler anlamadık , bekliyoruzzz

İyiyim ablacm cok şükür bu hafta Dr geçmekten salona gidemedim kendimi ikna Edip birazdan spor salonuna gidicem inşallah
Geçmiş olsun canım bu arada
Us konusunda da hakkım nda hayırlısı olsun inşallah

benim kv az çeşit ama güze yemek yapar
bende severim onun yemeklerini özelikle pirinç pilavı
bakliyatt

Amin amin inşallah veririz canım Ben de çok istekliyim artık hafiflemek istiyorum

Sarayca nasılsın canım nasıl gidiyor diyet isleri
fatmam hoşgeldin, lütfen daha sık gel, bak 89 olunca listeye girip mezun olacaksın daha, ve sıralamaya baktım ve en çok kilo veren sensin bu diyet gruplarında, seninle gurur duyuyorum canım, çok şey başardın ve devam edeceksin.

sen bekle bekle oralarda geleceğim yanına kuyruk acım var bacım, seni yemeğe geleceğim

benim kv az çeşit ama güze yemek yapar
bende severim onun yemeklerini özelikle pirinç pilavı
bakliyatt
Benim kv bir makarna yapar salçalı tereyağlı offf miss hele erişte neyse kapatalim bu konuyu tatsizlasiyorbunu senin için koydum miu canımız cekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…