Benim babam hala mutfaktan geçiyor kızım şu getir annem devamlı ayakta arkasinda babamda hep alttan alır amasen bi şekilde al arabayı meleğim, asıl çocukla araba lazım sana. herkes anasının karnında öğrenmiyor araba kullanmayı
yok yawru ya sadece her erkeğin durulduğu akıllandığı bi süre var, ben ilk sene boşanacam diye gezdim ortada o derece katlanamıyordum şükür 1,5 senede düzeldi ama babam 3. karısında 45 yaşından sonra düzeldi. inşallah seninki erken düzelenlerden olur ama eninde sonunda yola geliyorlar. babamı gördükçe şok oluyorum ben, kendi suyunu dahi almayan kahveden eve gelmeyen biriydi, şimdi tam tersi
Siz izindemisiniz menü vermiyorsunuz ya merak ettim nasıl besleniyordunuzSarayca nasılsın canım nasıl gidiyor diyet isleri
Teşekkürler sağol canımEso sende hoşgeldin
Eki Görüntüle 2091881
begum75 @nehirnil111 la sizi şuan böylesiniz gibisinden hayal ediyom niden acabaaaaaaaaa
sessizliğinizden miiiiiiiiiiiiiii
Banum nasılsın iş konusunda bı değişiklik varmi
O cok agir yemekler seviyor karniyarigi severim mesela ama hafif olsun diye kozlenmis patlicanla yaptim begendim demisti. Simdi ac kaliyorum diyor. Salata istu ton baligi verdim yedi ama sonra gitti anneme sikayet etti. Gecen teyzeme yemege gittik 3 tabak fasulye yedi bol etli yagli pilava teyzem ac mi birakiyorsun dedi ben sok. Hafta sonu paca deneyecegim o sever ben de zorla yemeye calisacagim. Dun hani sen protein yiyecektin dedi yumurta yerkenhaftaya onu ete bogacam gorur o acmis. Sirf protein yanina salata
Canım nasıl seviyorsa öyle yap sen yemek zorunda değilsin. Yağlı seviyorsa yağlı yap sporcu sonuçta eritir o. Erkeklerin çoğu için yemek önemli. Benim eşim beni öyle şaka ile bile olsa şikayet etse yemek konusunda çok hırs yaparım. Ona benden güzel kimse yemek yapamazO cok agir yemekler seviyor karniyarigi severim mesela ama hafif olsun diye kozlenmis patlicanla yaptim begendim demisti. Simdi ac kaliyorum diyor. Salata istu ton baligi verdim yedi ama sonra gitti anneme sikayet etti. Gecen teyzeme yemege gittik 3 tabak fasulye yedi bol etli yagli pilava teyzem ac mi birakiyorsun dedi ben sok. Hafta sonu paca deneyecegim o sever ben de zorla yemeye calisacagim. Dun hani sen protein yiyecektin dedi yumurta yerkenhaftaya onu ete bogacam gorur o acmis. Sirf protein yanina salata
Yaş kaç sorması ayıp
günaydımnnn
ay bu boyun agrısı sinirimi bzodu iyiceeeeeeeeeee
sabah kalkıyorum yine tutulmuşşş
Maşallah çok şükür hiç kazam yok biyere bile sürtmedim vee ehliyete gittiğimde vitesleri pedallari bile bilmiyordum ilk bindim eşim yok hava az yağmurlu cam buhar oluyor malum klima açmayı bile bilemedim cami açtım gittim az ıslandık tabi
Bende 24 de takıldımBen de 37 bazen inanamiyorum 37 olduguma hala kendimi 28 gibi hissediyorum niyeyse)
Aynen ya bende çok bozulurum Allahtan benim yemeklerimi herkesinkinden çok seviyor tabi bir iki çeşit annesinin daha güzel yaptigini söylediği şeyler var annesi yani o kadar da sevsin tabiCanım nasıl seviyorsa öyle yap sen yemek zorunda değilsin. Yağlı seviyorsa yağlı yap sporcu sonuçta eritir o. Erkeklerin çoğu için yemek önemli. Benim eşim beni öyle şaka ile bile olsa şikayet etse yemek konusunda çok hırs yaparım. Ona benden güzel kimse yemek yapamaz
E tabi canım anneler muaf bu durumdanAynen ya bende çok bozulurum Allahtan benim yemeklerimi herkesinkinden çok seviyor tabi bir iki çeşit annesinin daha güzel yaptigini söylediği şeyler var annesi yani o kadar da sevsin tabi
Benim babam hala mutfaktan geçiyor kızım şu getir annem devamlı ayakta arkasinda babamda hep alttan alır ama
Siz izindemisiniz menü vermiyorsunuz ya merak ettim nasıl besleniyordunuz
Teşekkürler sağol canım
yiyim ablacım sen nasılsın
iş durumu belli degil beklemedeyiz
belki devretcekler anlamadık , bekliyoruzzz
Aynen ya bende çok bozulurum Allahtan benim yemeklerimi herkesinkinden çok seviyor tabi bir iki çeşit annesinin daha güzel yaptigini söylediği şeyler var annesi yani o kadar da sevsin tabi
yaaaaaaaaaaaaaane kızıyon yaaa
Eki Görüntüle 2092241 biz dün gayet çalışıyoduk bikerem
(nilişko yakalanmadan tam zamanında bitirdik ,iyice yala patileri iz bırakmayalım )
hemide teeee antalyalarda
Aynen benim kv güveç ve hamur işiE tabi canım anneler muaf bu durumdanbenim annemin yemekleri de bana güzel mesela :) kv tencere yemeği değilde hamur işlerini çok güzel yapar on numara
Amin amin inşallah veririz canım Ben de çok istekliyim artık hafiflemek istiyorumEvet canım izindeyim daha önceki haftalarda menüm vardı bu hafta izindeyim
Şimdide diyetisyen lisesi yapmaya başladım canım
Esra his geldin dedimmi canım denediysen his geldin inşallah saglik cakla veririz kilolarimzi
İyiyim ablacm cok şükür bu hafta Dr geçmekten salona gidemedim kendimi ikna Edip birazdan spor salonuna gidicem inşallah
Geçmiş olsun canım bu arada
Us konusunda da hakkım nda hayırlısı olsun inşallah
fatmam hoşgeldin, lütfen daha sık gel, bak 89 olunca listeye girip mezun olacaksın daha, ve sıralamaya baktım ve en çok kilo veren sensin bu diyet gruplarında, seninle gurur duyuyorum canım, çok şey başardın ve devam edeceksin.Sarayca nasılsın canım nasıl gidiyor diyet isleri
sen bekle bekle oralarda geleceğim yanına kuyruk acım var bacım, seni yemeğe geleceğimGünaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Ahhh gelemiyorum ahhhh çok uzak kaldım özledim ulennnnnnnnnn hepinizi
KizzzzSarayca senin o kuyruk mahvetti beni yedim yaa daha kendime gelemedim harbi kuyruk gibi oldum ne uzuyom be kisaliyom
@Whiteblacklife datlummm ben bu haftasonu cozuttumm azcukkk toparlanmaya çalışıyorum...
Yaneeeee yine bana sallamak düştü Eyvah
Benim kv bir makarna yapar salçalı tereyağlı offf miss hele erişte neyse kapatalim bu konuyu tatsizlasiyor
benim kv az çeşit ama güze yemek yapar
bende severim onun yemeklerini özelikle pirinç pilavı
bakliyatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?