- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yok olurmu öyle şey,biz sana güveniyoruz kuzum
Ahahaha aynı biz
Virüslerle mücadele ediyorum ,barnağımı kımıldatmaya halim yoksabah şekerideynepnaz nerelerdeeeeeeeeeeeeee
hiç gelmeyen boncuk gözlü @Efser
tripli gel de tribine de razıyız nirdesinTriplimelek Megi
Canim aksam 7de ucagim.simdiden gerildim.oglum huysuzluk yapoyor kucakta durmuyo kalkip dolasmak istiyo.gelirken yanımdaki arkadas sagolsun o kadar oynadi ilgilendi ki zaptedebildik.bakalim bu sefer ne olacak.
kaç yaşında çocuğun, sakız vs. çiğneyebiliyorsa al olur mu, çocuklar basınçtan çok etkileniyor. Allah yardımcın olsun, güle eğlene geçsin yolculuğun.Canim aksam 7de ucagim.simdiden gerildim.oglum huysuzluk yapoyor kucakta durmuyo kalkip dolasmak istiyo.gelirken yanımdaki arkadas sagolsun o kadar oynadi ilgilendi ki zaptedebildik.bakalim bu sefer ne olacak.
Benim ,söyle bana ne diyeceksenBacılar nerde buranın patronu
Arkadaş genelde gece gelir,yurt dışında yaşadığından saatler uymuyor,birazBu saatte mi
Aynı benim kafa gerçekten @masumm seninle de aynıyız liste sorumluluğu önemli cidden kaçamak yapmazdımben listedeyken kızımın doğum günü perşembeydi 1 çatal pasta almadım, o derece motivasyonum tamdı ve o günlerimi özlüyorum. 6 ay dolmuş olsaydı kesin listeye girmek isterdim
sen listede olunca en az 500 gr gidiyor az mı ya. hesap etsen yaza bu iş bitmiş olur.
Kadınların sağ kolu bulaşık makinasıElim kolumkolay gelsin
Niye benden zarar gelmezkişuracığa iliştimmm
Uyursam örtün üzerimi
Mali örtmesin ama
Amin canım inşallah. 13 aylik oglum sakiz cigneyemiyo emzik ve biberonla su veriyorum kalkis inislerde onu cekerken etki etmesin diye.bakalim nasil gececek.hayirlisiyla bi gideydik..kaç yaşında çocuğun, sakız vs. çiğneyebiliyorsa al olur mu, çocuklar basınçtan çok etkileniyor. Allah yardımcın olsun, güle eğlene geçsin yolculuğun.
sen şimdide kaçamak yapmıyorsun minnak çıtırımAynı benim kafa gerçekten @masumm seninle de aynıyız liste sorumluluğu önemli cidden kaçamak yapmazdım
Allah bağışlasın, çok güzel geçsin yolculuğunuzAmin canım inşallah. 13 aylik oglum sakiz cigneyemiyo emzik ve biberonla su veriyorum kalkis inislerde onu cekerken etki etmesin diye.bakalim nasil gececek.hayirlisiyla bi gideydik..
Arada yapıyorum sonra onu temizlemek için hep aç geziyorum kuzumsen şimdide kaçamak yapmıyorsun minnak çıtırım
korumadasın sen. ben korumaya geçebilirsem takip edecem seniArada yapıyorum sonra onu temizlemek için hep aç geziyorum kuzumbenim yapışıyor sanki ya da abarttığımda çamış gibi yiyorum Ahahahha
Gel gel bekliyorum ama benim gibi koruma bu koruma ne meret bir şey hep diyetteyimkorumadasın sen. ben korumaya geçebilirsem takip edecem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?