Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

matematik61 bindin mi uçağa, yolculuk nasıldı? ödem oldu mu
Canim aksam 7de ucagim.simdiden gerildim.oglum huysuzluk yapoyor kucakta durmuyo kalkip dolasmak istiyo.gelirken yanımdaki arkadas sagolsun o kadar oynadi ilgilendi ki zaptedebildik.bakalim bu sefer ne olacak.

Canim aksam 7de ucagim.simdiden gerildim.oglum huysuzluk yapoyor kucakta durmuyo kalkip dolasmak istiyo.gelirken yanımdaki arkadas sagolsun o kadar oynadi ilgilendi ki zaptedebildik.bakalim bu sefer ne olacak.
kaç yaşında çocuğun, sakız vs. çiğneyebiliyorsa al olur mu, çocuklar basınçtan çok etkileniyor. Allah yardımcın olsun, güle eğlene geçsin yolculuğun.

Aynı benim kafa gerçekten @masumm seninle de aynıyız liste sorumluluğu önemli cidden kaçamak yapmazdım

kaç yaşında çocuğun, sakız vs. çiğneyebiliyorsa al olur mu, çocuklar basınçtan çok etkileniyor. Allah yardımcın olsun, güle eğlene geçsin yolculuğun.
Amin canım inşallah. 13 aylik oglum sakiz cigneyemiyo emzik ve biberonla su veriyorum kalkis inislerde onu cekerken etki etmesin diye.bakalim nasil gececek.hayirlisiyla bi gideydik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…