kuzum dopdolu bir tabak yemeAy kızlar ya malum anamin evindeyim.yemek yemeden yollamayacak ve yemekte karnabahar var.yemeyecem desem dayak yerim.iki gündür ekmek yemiyorum diye laf edip duruyo zaten.kendisine yarin tarti gunu karnabahar yiyemem desem baslatma tartina der tencereyi kafama geçirir. Simdi ben neyleyeyim.cok sisirmez beni diye dusunuyorum.yemek isini 4 bucuk fln bitirsem de karnabahar yesem olar mi acaba.
ooouuvvvv çooohhh fantastik fentezik bayıldım.sen vur onlar vurmasın sen vurpınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407 Eki Görüntüle 2092407
paket gıdaşimdi arkadaşlar bilimsel olarak olaya bi açıklık getireyim hemen.8 sene önce diyetisyenimin verdiği listemde yarım paket çubuk krakerin bir dilim ekmeğe denk geldiği yazıyodu.yani ben bi tane attım ağzıma.bi lokma ekmek değerinde bilem değil.siz günde kaç dilim ekmek gömüyonuz hııı ben size ekmek yiyonuz diyom mu hıııı
Konuyu böylece vakur bi şekilde kapattım hehehehehehehe
ben listedeyken kızımın doğum günü perşembeydi 1 çatal pasta almadım, o derece motivasyonum tamdı ve o günlerimi özlüyorum. 6 ay dolmuş olsaydı kesin listeye girmek isterdim
sen listede olunca en az 500 gr gidiyor az mı ya. hesap etsen yaza bu iş bitmiş olur.
Virüslerle mücadele ediyorum ,barnağımı kımıldatmaya halim yok
Boğazım kaşınıyor,hastalık geleceğim diye davetiye gönderiyor
Niye benden zarar gelmezki
Ay kızlar ya malum anamin evindeyim.yemek yemeden yollamayacak ve yemekte karnabahar var.yemeyecem desem dayak yerim.iki gündür ekmek yemiyorum diye laf edip duruyo zaten.kendisine yarin tarti gunu karnabahar yiyemem desem baslatma tartina der tencereyi kafama geçirir. Simdi ben neyleyeyim.cok sisirmez beni diye dusunuyorum.yemek isini 4 bucuk fln bitirsem de karnabahar yesem olar mi acaba.
ama nasıl savunmuşum kendimipaket gıdakatkı maddeli gıda palm yağlı gıda sümüğklğ balgamlı gıda
ooo enfes olur saraycam@MiuLego kaptanım bu gün sabah yine aceleden peynir alabildim, öğlen izmir köfte ayran yedim diyorum ki akşamda yoğurt ve yumurta yiyerek bu günü saf pro günü yapayım..
oy kuzucum geçmiş olsunVirüslerle mücadele ediyorum ,barnağımı kımıldatmaya halim yok
Boğazım kaşınıyor,hastalık geleceğim diye davetiye gönderiyor
la severken öldürüveririm heduuuuuurrrr nalan yapma ne kadarda kötü olsam takım ruhu ağır basıyor.o su seni zayıflatmaz bilakis şişirir.ben yenileyim razıyım nalannnnnn yeterki takım mutlu olasun @MiuLego mutlu olsun.
taş atma kırbaçla beni
ahahahaha normal değilsinooouuvvvv çooohhh fantastik fentezik bayıldım.sen vur onlar vurmasın sen vur
ama nasıl savunmuşum kendimifelaket savunmuşum.bakim.çok güzel savunmuşum
ben çok iyi niyetliyimSen listede hep efsane idin
geçmiş olsun canom ... bi odun ateşi yakayımısın istersen ateşin başında anla esprimi boşa gitmesin
bu sorunun cevabını alt mesajda kendin vermişsin
ya bende yoğurtla ye demek için alıntılamıştım ki , yoğurt yemediğini duydumla yoğurt yenmez mi ?
karnabahar mis gibi yemek , bağırsakları da hareketlendirir .
ölçülü ye ..erkende yiyorsun zaten .
ben listedeyken kızımın doğum günü perşembeydi 1 çatal pasta almadım, o derece motivasyonum tamdı ve o günlerimi özlüyorum. 6 ay dolmuş olsaydı kesin listeye girmek isterdim
sen listede olunca en az 500 gr gidiyor az mı ya. hesap etsen yaza bu iş bitmiş olur.
Aynı benim kafa gerçektenNare83 seninle de aynıyız liste sorumluluğu önemli cidden kaçamak yapmazdım
Amin canım inşallah. 13 aylik oglum sakiz cigneyemiyo emzik ve biberonla su veriyorum kalkis inislerde onu cekerken etki etmesin diye.bakalim nasil gececek.hayirlisiyla bi gideydik..
heee iç sen böyle de de bak seni listeye alıyor muyum
Aşık oldum dedi bana duydunuz aay çoh heyecannıııçok etkilendim bir kez daha aşık oldum ya la
Sarayca 'ma efsane idin listede diyince , aklıma bir başka efsane Triplimelek Megi ' m geldi ....
ne alemde diyeti ? güzel toparlıyordu , menüler geliyordu ..sporlarda ..hepsi durdu ...
hadi hepsini geçtim , bi aus'u da merak etmiyoro kadar hatır gönül mesaimiz vardı .
Ben burdan obabaşına bi selam yollayım da M M e gbelki obadan çıkışı falan yasaktır girenlerin bi kulağını çeksin triplinin , büyüklerini unutmamasını , ahte vefayı hatırlatsın meg pek bilir o işleri
hayır sodaaaaaaaaaa içtim canımmmmmmmm
ahahahahAşık oldum dedi bana duydunuz aay çoh heyecannııı
Bunu kaçırmışım .evet kasap herzamanki yerini almış sabit.ben de su gömüyom pasoahahahahaha kasap vs malipina
aynısının tıpkısı mı pınarımBunu kaçırmışım .evet kasap herzamanki yerini almış sabit.ben de su gömüyom paso
dikkatimi çekti o çivili sopa neden yatağın üstünde.bu bana bi meşaj mı yoksam
ahahahah
ben yarını bekliyorum
%3 getirmeyen maliyi ne yapıyor miu cümle alem görecek
malesef.çok isterdim daha +18 bi karikatüre can verelim ama ı ıh.durum aynı buaynısının tıpkısı mı pınarım
aynennnnnnnn mesaj odikkatimi çekti o çivili sopa neden yatağın üstünde.bu bana bi meşaj mı yoksam
adam bezmişmalesef.çok isterdim daha +18 bi karikatüre can verelim ama ı ıh.durum aynı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?