Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum dopdolu bir tabak yeme
az koy tabağına yavaaş yavaaş ye bol su ile

paket gıdakatkı maddeli gıdapalm yağlı gıdasümüğklğ balgamlı gıda

Sen listede hep efsane idin

Virüslerle mücadele ediyorum ,barnağımı kımıldatmaya halim yok
Boğazım kaşınıyor,hastalık geleceğim diye davetiye gönderiyor

geçmiş olsun canom ... bi odun ateşi yakayım ısın istersen ateşin başında anla esprimi boşa gitmesin

Niye benden zarar gelmezki

bu sorunun cevabını alt mesajda kendin vermişsin

Ausencia resmen tecavüzcü coşkun muamelesi görüyorum sayende
Ama hoşuma gitti

ya bende yoğurtla ye demek için alıntılamıştım ki , yoğurt yemediğini duydum la yoğurt yenmez mi ?
karnabahar mis gibi yemek , bağırsakları da hareketlendirir .
ölçülü ye ..erkende yiyorsun zaten .

@MiuLego kaptanım bu gün sabah yine aceleden peynir alabildim, öğlen izmir köfte ayran yedim diyorum ki akşamda yoğurt ve yumurta yiyerek bu günü saf pro günü yapayım..
ooo enfes olur saraycam
Virüslerle mücadele ediyorum ,barnağımı kımıldatmaya halim yok
Boğazım kaşınıyor,hastalık geleceğim diye davetiye gönderiyor
oy kuzucum geçmiş olsun
çorba yapam mı

yaptım bile

limon sık az da karabiber

duuuuuurrrr nalan yapma ne kadarda kötü olsam takım ruhu ağır basıyor.o su seni zayıflatmaz bilakis şişirir.ben yenileyim razıyım nalannnnnn yeterki takım mutlu olasun @MiuLego mutlu olsun.
la severken öldürüveririm he
taş atma kırbaçla beni

ooouuvvvv çooohhh fantastik fentezik bayıldım.sen vur onlar vurmasın sen vur
ahahahaha normal değilsin

ben çok iyi niyetliyim

aynen cnm liste insanı frenliyorrr ya
bir lokmadan bileee insan rahatsız oluyor
en ksıa zmanda sende gel inş saraycam

Aynı benim kafa gerçekten Nare83 seninle de aynıyız liste sorumluluğu önemli cidden kaçamak yapmazdım

benimde artık yok kaçamak filan
bitti hele bugünden itibaren hiç yok
taki 55 olana kadar

Amin canım inşallah. 13 aylik oglum sakiz cigneyemiyo emzik ve biberonla su veriyorum kalkis inislerde onu cekerken etki etmesin diye.bakalim nasil gececek.hayirlisiyla bi gideydik..

iyi yolculuklar bernacımmm

heee iç sen böyle de de bak seni listeye alıyor muyum

hayır sodaaaaaaaaaa içtim canımmmmmmmm

Sarayca 'ma efsane idin listede diyince , aklıma bir başka efsane Triplimelek Megi ' m geldi ....

ne alemde diyeti ? güzel toparlıyordu , menüler geliyordu ..sporlarda ..hepsi durdu ...

hadi hepsini geçtim , bi aus'u da merak etmiyor o kadar hatır gönül mesaimiz vardı .

Ben burdan obabaşına bi selam yollayım da M M e g belki obadan çıkışı falan yasaktır girenlerin bi kulağını çeksin triplinin , büyüklerini unutmamasını , ahte vefayı hatırlatsın meg pek bilir o işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…