- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ustune yogurt boca et bari cok gorunsun canimAy kızlar ya malum anamin evindeyim.yemek yemeden yollamayacak ve yemekte karnabahar var.yemeyecem desem dayak yerim.iki gündür ekmek yemiyorum diye laf edip duruyo zaten.kendisine yarin tarti gunu karnabahar yiyemem desem baslatma tartina der tencereyi kafama geçirir. Simdi ben neyleyeyim.cok sisirmez beni diye dusunuyorum.yemek isini 4 bucuk fln bitirsem de karnabahar yesem olar mi acaba.
Ay kızlar ya malum anamin evindeyim.yemek yemeden yollamayacak ve yemekte karnabahar var.yemeyecem desem dayak yerim.iki gündür ekmek yemiyorum diye laf edip duruyo zaten.kendisine yarin tarti gunu karnabahar yiyemem desem baslatma tartina der tencereyi kafama geçirir. Simdi ben neyleyeyim.cok sisirmez beni diye dusunuyorum.yemek isini 4 bucuk fln bitirsem de karnabahar yesem olar mi acaba.
aaa evde 4 koca kavanoz turşu var hemen gidip hepsini yiyim üstüne de 3 litre su içim zayıfliyim.dohtorum mortimcim öyle söyledibak onu şöyle yapyoruz önceeeeee turşuları gömüyoruz üstüne 3 lt su içiyoruz.yoksa yazık suya akar gider.
oy kuzummmmmmmmmmm.ben kendi adıma çubuğu çok gördüğümden değil espirik olsun gaz olsun diye takılıyorum.bide öyle yazmışsınki gelin bana takılın.öyle olayı karartma pardon beyazlatma yapıp.şimdi arkadaşlar bilimsel olarak olaya bi açıklık getireyim hemen.8 sene önce diyetisyenimin verdiği listemde yarım paket çubuk krakerin bir dilim ekmeğe denk geldiği yazıyodu.yani ben bi tane attım ağzıma.bi lokma ekmek değerinde bilem değil.siz günde kaç dilim ekmek gömüyonuz hııı ben size ekmek yiyonuz diyom mu hıııı
Konuyu böylece vakur bi şekilde kapattım hehehehehehehe
aşırıııııııııııııııııııııı
söyle bakalım heycanlısımısn yarınaaa ben geliyorum ya listeye
artı geldiğin için olabilir mi acabaherkesten %1 ,niye benden %3 yaa.insanım ben @Shut Up mıyım ben o kadar veriyim ulee
duuuuuurrrr nalan yapma ne kadarda kötü olsam takım ruhu ağır basıyor.o su seni zayıflatmaz bilakis şişirir.ben yenileyim razıyım nalannnnnn yeterki takım mutlu olasun @MiuLego mutlu olsun.aaa evde 4 koca kavanoz turşu var hemen gidip hepsini yiyim üstüne de 3 litre su içim zayıfliyim.dohtorum mortimcim öyle söyledi
Ustune yogurt boca et bari cok gorunsun canim
Ayyy karnabahar beni şişirmez. Seni sisiriyor mu? Az karnabahar bol yoğurt yesen kanmaz mı?
hee biliyom morticiim maksat geyik olsun diye yazdım heheheheoy kuzummmmmmmmmmm.ben kendi adıma çubuğu çok gördüğümden değil espirik olsun gaz olsun diye takılıyorum.bide öyle yazmışsınki gelin bana takılın.öyle olayı karartma pardon beyazlatma yapıp.
oo ıslak ıslak çoh erötük sesküü
sporEki Görüntüle 2092321 Hani nerde ne yapıyor muşum ben ?
ahahahaha bu nasıl rüya yahu
uyku sevmem ki ben eflal .... nasıl oldu ise bi giriverdim de yorgan altına 1 saat
o bi saatte de bi rüya gördüm kiiiimuhattaplarına telden dedim rüyamı da size de yazayım
Takımdan bi kalabalık ordu bana gelecekmiş ... telden konuşuyoruz , yaklaşmışlar ..çayı koymaya giriyorum mutfağa .... o arada patates kızartmışım ağzıma atıyorum bir ikimeğer evin dış kapısı açıkmış @Ahu060812 dalıyor içeriii .....yakaladımmmmmmmmmmmmmm diye oyyy bi sarıl bi çığlık çığlığaaaa kucaklaş kimler var hepsi aklımda değil ama en az 10 kişi var .....
içeri girince @aeben diyor hemen abdestim varken namaz kılalım ,kelebekolacam da diyor dur daha bi kızın yüzünü görelim , ç...n mi geldi ayyy o ara benim dolapları aşağı indiriyor aeben , bi ey arıyor sinirli sinirli .... seccade mi arıyorsun diyorum ...çıkarıyorum 7-8 tane ..yook diyor ne bulsa talan ediyor meğer bana bi hediye almış , onu nerde saklıyorum diye arıyormuş
@saydin78 da surat surata ...feridun düzağaç ölmüş , önce onun törenine gitmediler diye küsmüş
aferin çocuğum aferin canımcımkahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
heee iç sen böyle de de bak seni listeye alıyor muyumyemek istedim ayran yok yanımda
ayran iserdim ama unuttum yemek gelmek üzere
zero içsem mi 200 ml
puhahahahahhahahaha
yer miyim benduuuuuurrrr nalan yapma ne kadarda kötü olsam takım ruhu ağır basıyor.o su seni zayıflatmaz bilakis şişirir.ben yenileyim razıyım nalannnnnn yeterki takım mutlu olasun @MiuLego mutlu olsun.
pınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet yedim yine olsa yine yerim
taş atma kırbaçla benipuhahahahahhahahaha
daktırım hay hazırlayan kollarına sağlık
AĞZIM ÇAMUR GİBİ
bahanelere bak hele
ahahahahaha kasap vs malipina
seni gidi hain domdomvalla beni onlar dürtüyo bi tane susamlı çubuk attım ağzıma diye yapmadıkları kalmadı.vicdan azabı çekim istiyolar ben de inadına pişkinliğe vuruyom hehehehhe
@MiuLego nun vurduğu yerde gül biter .Vursun!! çok fantezik olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?