Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ustune yogurt boca et bari cok gorunsun canim

Ayyy karnabahar beni şişirmez. Seni sisiriyor mu? Az karnabahar bol yoğurt yesen kanmaz mı?

şimdi arkadaşlar bilimsel olarak olaya bi açıklık getireyim hemen.8 sene önce diyetisyenimin verdiği listemde yarım paket çubuk krakerin bir dilim ekmeğe denk geldiği yazıyodu.yani ben bi tane attım ağzıma.bi lokma ekmek değerinde bilem değil.siz günde kaç dilim ekmek gömüyonuz hııı ben size ekmek yiyonuz diyom mu hıııı
Konuyu böylece vakur bi şekilde kapattım hehehehehehehe

oy kuzummmmmmmmmmm.ben kendi adıma çubuğu çok gördüğümden değil espirik olsun gaz olsun diye takılıyorum.bide öyle yazmışsınki gelin bana takılın.öyle olayı karartma pardon beyazlatma yapıp.

aaa evde 4 koca kavanoz turşu var hemen gidip hepsini yiyim üstüne de 3 litre su içim zayıfliyim.dohtorum mortimcim öyle söyledi
duuuuuurrrr nalan yapma ne kadarda kötü olsam takım ruhu ağır basıyor.o su seni zayıflatmaz bilakis şişirir.ben yenileyim razıyım nalannnnnn yeterki takım mutlu olasun @MiuLego mutlu olsun.

oy kuzummmmmmmmmmm.ben kendi adıma çubuğu çok gördüğümden değil espirik olsun gaz olsun diye takılıyorum.bide öyle yazmışsınki gelin bana takılın.öyle olayı karartma pardon beyazlatma yapıp.
hee biliyom morticiim maksat geyik olsun diye yazdım hehehehe

oo ıslak ıslak çoh erötük sesküü
deme öyle utandım
Eki Görüntüle 2092321 Hani nerde ne yapıyor muşum ben ?
spor
eksi gelicem diye
vurulmıcam yarın diye
ahahahaha bu nasıl rüya yahu
kahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
aferin çocuğum aferin canımcım
aferin sana
helal sana
perşembeye yakışır
helal
%3 derken çok iyi ettin

seni gidi hain domdom
daha bu sabah odada dağıttılar hemi de açtım hiçbişey yemediydim
susamlı çıbık mı yok almayım dedim
ağzım çamur gibiydi
yemedim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…