- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
Memlekete gelmistim simdi geri istanbula dönüyorum canım :)
Benim yok canım bu haftaEki Görüntüle 2092372
@begum75matematik61 Nego @Triplimelek Megi @Nefs
@Sarayca @ada81 @Floweroflife @Portakal Sulu Ordek @konya4207
Fıstıklar bugün perşembe sporlarımıza bir göz atalım mı eksik gedik var mı ?
@Sarayca @konya4207Nego @begum75 canlar bu hafta sporlarınız var mı ?
Aaa bilmiyordum onu. Denemek istiyordum ama bilmeden :)) bende yıpratmıycam canım artık en iyisi bu kesinlikle1 gün patates 1 gün sebze 1 gün et 1 gün yumurta 1 gün meyve.. ben aslında bu hafta deneyecektim ama sonra bana çok sağlıksız geldi, artık çok fazla stres yapmıyorum, olduğu kadarına razıyım, aylardır çırpındım daha beteri oldu, şimdi en azından kendimi kontrol ediyorum ve 2-3 haftadır ibre hep eksi yönde, bununla mutlu olmaya çalışıyorum.
A ha ha rüyalar takımı
uyku sevmem ki ben eflal .... nasıl oldu ise bi giriverdim de yorgan altına 1 saat
o bi saatte de bi rüya gördüm kiiiimuhattaplarına telden dedim rüyamı da size de yazayım
Takımdan bi kalabalık ordu bana gelecekmiş ... telden konuşuyoruz , yaklaşmışlar ..çayı koymaya giriyorum mutfağa .... o arada patates kızartmışım ağzıma atıyorum bir ikimeğer evin dış kapısı açıkmış @Ahu060812 dalıyor içeriii .....yakaladımmmmmmmmmmmmmm diye oyyy bi sarıl bi çığlık çığlığaaaa kucaklaş kimler var hepsi aklımda değil ama en az 10 kişi var .....
içeri girince @aeben diyor hemen abdestim varken namaz kılalım ,kelebekolacam da diyor dur daha bi kızın yüzünü görelim , ç...n mi geldi ayyy o ara benim dolapları aşağı indiriyor aeben , bi ey arıyor sinirli sinirli .... seccade mi arıyorsun diyorum ...çıkarıyorum 7-8 tane ..yook diyor ne bulsa talan ediyor meğer bana bi hediye almış , onu nerde saklıyorum diye arıyormuş
@saydin78 da surat surata ...feridun düzağaç ölmüş , önce onun törenine gitmediler diye küsmüş
Ahahaha içim kıyılmış
Gittiğinin bile farkında değilim gelmediğimden burayaMemlekete gelmistim simdi geri istanbula dönüyorum canım :)
Benim yok canım bu hafta
uyku sevmem ki ben eflal .... nasıl oldu ise bi giriverdim de yorgan altına 1 saat
o bi saatte de bi rüya gördüm kiiiimuhattaplarına telden dedim rüyamı da size de yazayım
Takımdan bi kalabalık ordu bana gelecekmiş ... telden konuşuyoruz , yaklaşmışlar ..çayı koymaya giriyorum mutfağa .... o arada patates kızartmışım ağzıma atıyorum bir ikimeğer evin dış kapısı açıkmış @Ahu060812 dalıyor içeriii .....yakaladımmmmmmmmmmmmmm diye oyyy bi sarıl bi çığlık çığlığaaaa kucaklaş kimler var hepsi aklımda değil ama en az 10 kişi var .....
içeri girince @aeben diyor hemen abdestim varken namaz kılalım ,kelebekolacam da diyor dur daha bi kızın yüzünü görelim , ç...n mi geldi ayyy o ara benim dolapları aşağı indiriyor aeben , bi ey arıyor sinirli sinirli .... seccade mi arıyorsun diyorum ...çıkarıyorum 7-8 tane ..yook diyor ne bulsa talan ediyor meğer bana bi hediye almış , onu nerde saklıyorum diye arıyormuş
@saydin78 da surat surata ...feridun düzağaç ölmüş , önce onun törenine gitmediler diye küsmüş
Demek konyalisin ve bizden sakladin
kahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
la gören görmeyen de koca bi tepsi baklava gömdüm sanırYiye yiye bugün mi yidin
Böyle kobusarak civili sopa yicen sen
evet yedim yine olsa yine yerim
valla beni onlar dürtüyo bi tane susamlı çubuk attım ağzıma diye yapmadıkları kalmadı.vicdan azabı çekim istiyolar ben de inadına pişkinliğe vuruyom hehehehheBöyle kobusarak civili sopa yicen sen
Tüh bunu kaçırmışım bak ben de 3 litre su içim artık
Kadını üzme bence ufacık bir kaç tane yersen bişey olmaz sankiAy kızlar ya malum anamin evindeyim.yemek yemeden yollamayacak ve yemekte karnabahar var.yemeyecem desem dayak yerim.iki gündür ekmek yemiyorum diye laf edip duruyo zaten.kendisine yarin tarti gunu karnabahar yiyemem desem baslatma tartina der tencereyi kafama geçirir. Simdi ben neyleyeyim.cok sisirmez beni diye dusunuyorum.yemek isini 4 bucuk fln bitirsem de karnabahar yesem olar mi acaba.
Kadınların sağ kolu bulaşık makinası
Sol kolu da çamaşır makinası
La yime mi dedik? Perşembe yime diyozla gören görmeyen de koca bi tepsi baklava gömdüm sanır
bak onu şöyle yapyoruz önceeeeee turşuları gömüyoruz üstüne 3 lt su içiyoruz.yoksa yazık suya akar gider.Tüh bunu kaçırmışım bak ben de 3 litre su içim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?