Sağol bernacigim aha bi deli daha geldi ki tepenizeWhiteblacklife canım bu işi fahri olarak yapiyodun zaten artık resmilesti.Hayirli olsun :)
Sayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazımGeldim kuşum :) iş güç uğraşıyorum şimdi ciğer yapıyorum kendime
zeynepleyya canım benim hoşgeldin
Güzel güzel kilolarımızı verelim en sağlıklısından
Burası çok motive edici ve samimi bir ortam pamık gibide bi kaptanımız var bi tanısan minnoş minnoş
Oh afiyet olsunŞimdi pişer yemeğim kaptanım erken kapatcam günü
Sarhoştum galiba
Neden o kadar demostosu sevdiğimi sonunda anladı yuppiiiiaaaaa vayttan görevi alayım
kimseler yok
temizlik şart
domestos koksun da iştahlarınız kapansın
Sayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım
Yeşilçay ve odem atıcı çaylar kalmış mium sana zahmet el atbulaşıklara da el atayım
akşam için de kabak yemeği hazırlayım tüm takıma
kızlarrrr @begum75nehirnil111 Whiteblacklife
gereken herşeyi yaptım mı tamam mıyız
aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu
tabi onlar listenin özeli, tüzeli
efsanesi bizde reziliyiz dimiiiii
cnm senin az kilon var veririsin ve metabolizman hızlı
yok efsane degildim ama olucam , baksana biz güven 0, dil altı hapları almalar filannn
bi hazırmısın lar
inşallah minnagımmmmm
Sarayca işte bakkkkkk tamda böyle
he ortim ama bize güven sıfır yani
bütün gartlarını alıyorlar kafalarda bi düşünce
ne olucuuuuu bu halimiz
ben kk ya ilk defa haziran 2008 annesi olarak geldim biliyormuydynnnn.sevgili 2018 haziran annesibende bugün vurdum suyun dibineeeeeeeee
yarına aızıcık yüzüm ola bildirime
bi de bizim haziran annelerinde .... 100 küsür gebe var ... 5-6 kilo alanlar üzülüyor ... hiç almayan varben alış sıralamasında 2. yim 13 kilo ile
Zeynep öyle diyenelerin ağzına aşağıdaki ile vuruyoruzSayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım
AynenCanımmmm ördeğimmmmm saydını sahaya gömcem yarın menüsü mü bu
Temizinden mis gibi dengeli menü
Afiyet olsun kuzum
Ahahahahhahah
Kesinlikle ondan aus uzun süre diyet yapmanın etkisi
Ama ben sana güveniyorum
Sen birinciliği nerede olursa olsunnnnn
Kaptırmazsın ulan
Seni kalp listemin ilk sırasına aldım
Yandan kaptanım mı
Ver ver ihtiyacım olmazda yinede elimin altında bulunsun
Kız onu da sen yap hoşgeldim demi diye :)Yeşilçay ve odem atıcı çaylar kalmış mium sana zahmet el at
Saraycam sen ne zaman mezun oldun?aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu
bak bu sefer yine başaracaksın, motivasyona ihtiyacın var ve listede olmak sana bu motivasyonu sağlayacak...
gaza getirme laaaaaaaaaaan yarın minnak artılarla gelmek istiyorum
yancı gibi
deme dedim yine diyor ... niye diyor ? çünkü deme dediğim de geçmişi okumadı@masumm
Teşekkürler kajumGülümseten bi güne günaydınlar efenimmmm waytcım hayırlı uğurlu olsn sen bu işi harika yapıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?