Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım

aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu

bak bu sefer yine başaracaksın, motivasyona ihtiyacın var ve listede olmak sana bu motivasyonu sağlayacak...

ben kk ya ilk defa haziran 2008 annesi olarak geldim biliyormuydynnnn.sevgili 2018 haziran annesi

Sayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım
Zeynep öyle diyenelerin ağzına aşağıdaki ile vuruyoruz

beni gözü kapalı aldığı belli kız @MiuLego

Ahahahahhahah
Kesinlikle ondan aus uzun süre diyet yapmanın etkisi
Ama ben sana güveniyorum
Sen birinciliği nerede olursa olsunnnnn

Kaptırmazsın ulan

Seni kalp listemin ilk sırasına aldım

gaza getirme laaaaaaaaaaan yarın minnak artılarla gelmek istiyorum

Yandan kaptanım mı

yancı gibi

deme dedim yine diyor ... niye diyor ? çünkü deme dediğim de geçmişi okumadı @masumm

Yeşilçay ve odem atıcı çaylar kalmış mium sana zahmet el at
Kız onu da sen yap hoşgeldim demi diye :)
aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu

bak bu sefer yine başaracaksın, motivasyona ihtiyacın var ve listede olmak sana bu motivasyonu sağlayacak...
Saraycam sen ne zaman mezun oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…