- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Anladim ausummmm çok teşekkür ederim....
ay teşekkür ederim kuzum sağolasın.voltaren krem var işe yarar mı kulunçlara.iki ay oldu sırtım yeni geçti bu sefer de kulunçlar çıktı başımasıcak duş...havlu ısıtıp koyabilirsin.evde yapabileceğin birde msj var.onun dışında ilaç ağrı kesici kas gevşeticiler var cok kötüysen.
olur canım.ay teşekkür ederim kuzum sağolasın.voltaren krem var işe yarar mı kulunçlara.iki ay oldu sırtım yeni geçti bu sefer de kulunçlar çıktı başıma
Sıktırmıyoruz abla gayet fitim
istiyorsan olacaksın demektir.ya kızlar şaka bir tarafada ben 55 olmayı çok isityorum
ben hayatımda hiç 59,9 bile olmadım
bu yaz kot giyip üsütne beyaz tişört giymek isityorum
lcw den aldıgım 36-38 beden salaş şort veçiçekli şalvar olsun isityorum
rahatça giyinmek isityorum
göbegim , simitlerim fırlamasın istiyorum
aşırı çok isiityorrummmmm
sen kendi topuğuna sık bence önceSıkmayacağız inşallah yoksa tetikte bekliyordum
olur canım.
Ahahaha bende o göz var mısen kendi topuğuna sık bence önce
Ne dediler adam geniz akıntısı falan mı var acepyok canım gündüz uykusu hayatta uyuyamam.. benim için zifiri karanlık olacak ki uykuya geçebileyim...
sağol canım şimdi ilaçlarını verdim daha iyi inşallah akşam tekrar tutmaz öksürük nöbeti
Hoşgeldin canım aramizaHoşbulduk canım. İnşallah eriteceğiz ya
Teşekkürler portim..mmTebrikler vayt :)
Hoşlukduk canımHoşgeldin canım aramiza
Bende emziren anneyim ve tk bayağı emziren anne var menulerim ver elimizden gelen yardımı yaparız kuzumSayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım
Selam nehir, bende pazar günü dr 2 saat(en az) normal tempo yürüyüş var..Eki Görüntüle 2092372
@begum75 @matematik61 @eflalim @Triplimelek Megi @Nefs
Sarayca ada81 Floweroflife Munzevi Zencefil @konya4207
Fıstıklar bugün perşembe sporlarımıza bir göz atalım mı eksik gedik var mı ?
Sarayca @konya4207 @eflalim @begum75 canlar bu hafta sporlarınız var mı ?
Ay çok güzel olur.zira sütü etkiler mi diye çok tereddütteyim bebeğim zaten zor emiyor. Yakamozz arkadaşım etkilenmediğini söyledi.deneyeceğim bakalımBende emziren anneyim ve tk bayağı emziren anne var menulerim ver elimizden gelen yardımı yaparız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?