Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kajupi
Floweroflife
kuzular aklıma bir fikir geldi, biz listede değiliz ya, bu cumada 6 kg yarışına başlıyoruz, gelin biz kendi aramızda listedeymişiz gibi kendi listemizi yapalım ve asıl listedekileri her hafta yenelim ne dersiniz

ayrıca listede olmayan ve bize katılmak isteyenlere seve seve kapımız açık olur

sıcak duş...havlu ısıtıp koyabilirsin.evde yapabileceğin birde msj var.onun dışında ilaç ağrı kesici kas gevşeticiler var cok kötüysen.
ay teşekkür ederim kuzum sağolasın.voltaren krem var işe yarar mı kulunçlara.iki ay oldu sırtım yeni geçti bu sefer de kulunçlar çıktı başıma

ya kızlar şaka bir tarafada ben 55 olmayı çok isityorum
ben hayatımda hiç 59,9 bile olmadım
bu yaz kot giyip üsütne beyaz tişört giymek isityorum

lcw den aldıgım 36-38 beden salaş şort veçiçekli şalvar olsun isityorum
rahatça giyinmek isityorum
göbegim , simitlerim fırlamasın istiyorum

aşırı çok isiityorrummmmm

istiyorsan olacaksın demektir.

Sayende tanışmış oldum canım. İnsallah sağlıklı bi şekilde veririz.bi yerden başlamak lazım. Önce hamilesin ye ye dediler. Şimdi de emziriyorsun ye ye.onun için motive olmam lazım
Bende emziren anneyim ve tk bayağı emziren anne var menulerim ver elimizden gelen yardımı yaparız kuzum

Bende emziren anneyim ve tk bayağı emziren anne var menulerim ver elimizden gelen yardımı yaparız kuzum
Ay çok güzel olur.zira sütü etkiler mi diye çok tereddütteyim bebeğim zaten zor emiyor. Yakamozz arkadaşım etkilenmediğini söyledi.deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…