hahahahaOh afiyet olsun
Sarhoştum galiba
Hala da öyleyim galiba
yazın oldun canım, daha 6 ay olmadı aus bakmıştı şubatta doluyor ama o zamana kadar veririm kilolarımıKız onu da sen yap hoşgeldim demi diye :)
Saraycam sen ne zaman mezun oldun?
Yandan kaptanım mı
aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu
bak bu sefer yine başaracaksın, motivasyona ihtiyacın var ve listede olmak sana bu motivasyonu sağlayacak...
gaza getirme laaaaaaaaaaan yarın minnak artılarla gelmek istiyorum
yancı gibi
deme dedim yine diyor ... niye diyor ? çünkü deme dediğim de geçmişi okumadıNare83
sıcak duş...havlu ısıtıp koyabilirsin.evde yapabileceğin birde msj var.onun dışında ilaç ağrı kesici kas gevşeticiler var cok kötüysen.ben gelim mortim ayıp ediyon.sırtıma sırtıma ağrılar giriyo kulunçlarım ağrıyo ne tavsiye edersin.Turşu deme sakın yemezler
Ayyy adam geçmiş olsun rabbim şifa versinCanlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
hahahahaşaka bir yana elimden geleni yapacam canımmm
yazın oldun canım, daha 6 ay olmadı aus bakmıştı şubatta doluyor ama o zamana kadar veririm kilolarımı
ben kk ya ilk defa haziran 2008 annesi olarak geldim biliyormuydynnnn.sevgili 2018 haziran annesi
Ahahhaha masum çok bozdu geçmişte okumuyor
he yandan , yandan yandan eli kolu bizde hala
bakışlar, bir incelemeler, bi gaza getirmeler filan
hala bırakmadı bizi
evet cnm çok nadirdir artı geldigimm
hiçte bile yancı gibi demedim
geçmişi okumuyorum gece yazılınca çünkü mesaide enaz 100 küsür mesaj okuyup hemde anı yakalama lüksü olmuyor malesef
ama gün içinde hazır kıta burayadayım geneldee
he tamam anladık bir dahada demeyiz
sağol canım Allah razı olsun... senin oğlun nasıl oldu gitti mi okula ? benimki gitmedi evde ...yarında bi ihtimal göndermem ısrar etmezse ....Ayyy adam geçmiş olsun rabbim şifa versin
dedim ya ağustostaSarayca ne zaman mezun oldu ulaaaan
Sağol banum inşallah iyi bir yardımcı olabilirimşurdan yerleşeyim....
anı yakalayımmmmm
alıntılardan gördümWhiteblacklife canımm iyi bir kaptan yardımcısı olacagundan eminimm
@hepfit hiç iyi bri morti degilsin bu naısl düzenli menüler böyle
ada81 kızına şaşırmadım nedense
ne yedin ne içtinsenin hazır kıtanı da seni de severim
kız bugün çok mıncırasım var hepinizi
kilo vermeyeyim bekleyeyim mi
Fena göz koyduydum halbukiiiii
hayırlı olsun çok yakışacaksınSağol banum inşallah iyi bir yardımcı olabilirim
ajan gibi maşallah geçmiş de önüne sersin hahahahaoyyyyyy gidip senin gebeliği araştırayım azıcıkbakem çok yemiş misin ?
amaaaan okumasın o ..işten gelecek ..iş güç ..denizi kayrayı yatıracak ...geçmişi okuyayım derse ..koltukta
senin hazır kıtanı da seni de severim
kız bugün çok mıncırasım var hepinizi
Teşekkürler begusumWhiteblacklife kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
yok olurmu öyle şey,biz sana güveniyoruz kuzum
hazırız kaptanım ()
ahaaa
bidaha ahaaa
eflal
bitanede bana söylermisin şekerim
eee o çıkınca kocaman bir yüzde gelince takımda yıldız gibi parlıyosun, yıldız olmakta haksızda sayılmaz demi ama
Olur mu hiç kuzum sende harikasın bence zaten belliHe balım öyle olduk ben comezim ama destek beklerim
oyyyyyy gidip senin gebeliği araştırayım azıcıkbakem çok yemiş misin ?
amaaaan okumasın o ..işten gelecek ..iş güç ..denizi kayrayı yatıracak ...geçmişi okuyayım derse ..koltukta
Teşekkürler eflalim amin hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?