Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

beni gözü kapalı aldığı belli kız @MiuLego

Yandan kaptanım mı

he yandan , yandan yandan eli kolu bizde hala
bakışlar, bir incelemeler, bi gaza getirmeler filan
hala bırakmadı bizi

aaa ama siz listede olduğunuzda gayet güzel kilo veriyordunuz, o dönemler takım yine 1. oluyordu

bak bu sefer yine başaracaksın, motivasyona ihtiyacın var ve listede olmak sana bu motivasyonu sağlayacak...

evet cnm çok nadirdir artı geldigimm

gaza getirme laaaaaaaaaaan yarın minnak artılarla gelmek istiyorum

yancı gibi

deme dedim yine diyor ... niye diyor ? çünkü deme dediğim de geçmişi okumadı Nare83

hiçte bile yancı gibi demedim

geçmişi okumuyorum gece yazılınca çünkü mesaide enaz 100 küsür mesaj okuyup hemde anı yakalama lüksü olmuyor malesef
ama gün içinde hazır kıta burayadayım geneldee

he tamam anladık bir dahada demeyiz

ben gelim mortim ayıp ediyon.sırtıma sırtıma ağrılar giriyo kulunçlarım ağrıyo ne tavsiye edersin.Turşu deme sakın yemezler
sıcak duş...havlu ısıtıp koyabilirsin.evde yapabileceğin birde msj var.onun dışında ilaç ağrı kesici kas gevşeticiler var cok kötüysen.

Ayyy adam geçmiş olsun rabbim şifa versin

ben kk ya ilk defa haziran 2008 annesi olarak geldim biliyormuydynnnn.sevgili 2018 haziran annesi

oyyyyyy gidip senin gebeliği araştırayım azıcık bakem çok yemiş misin ?

Ahahhaha masum çok bozdu geçmişte okumuyor

amaaaan okumasın o ..işten gelecek ..iş güç ..denizi kayrayı yatıracak ...geçmişi okuyayım derse ..koltukta

senin hazır kıtanı da seni de severim

kız bugün çok mıncırasım var hepinizi

Sağol banum inşallah iyi bir yardımcı olabilirim

Teşekkürler begusum

oyyyyyy gidip senin gebeliği araştırayım azıcık bakem çok yemiş misin ?

amaaaan okumasın o ..işten gelecek ..iş güç ..denizi kayrayı yatıracak ...geçmişi okuyayım derse ..koltukta

kız valla zaman kalmıyor yani akşamdan akşama görüyorum yavrucakları , kocişi
gün içinde burd a, akşam burda olmaz ki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…