Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu hu kızlar ..nabersinz . 1 hafta deneyimden sonra . Anladım ki insanın evi gibisi yok ben geldim .. Az öte kayın . @aeben
Ausencia @daydream- @Antepia27 ben sizi özledim

hoşgeldin, zaten ne işin vardı başka takımlarda gerçi bana etiket gelmemiş ama

Cook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeee

geçmiş olsun kuzu

Bugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahane
geçmiş olsun kuzu

sinsirellalığa

ben anlamadım ya

kuzu iyileşmeye bak sen korumadasın

ilk defa duydum içme bilmediğin şeyler

Oyyyyyyyyyyyyyy bu geceeeeeeeeeeeee uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
besbellliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar ben simdi regl oldum yarın tartıda bugunki gibi mi çıkarım fazlamı yoksa zaten reglin öncesi aynı mi olur

bu çok değişken canım , eflalde yazmış ... ben olur olmaz inerim ..kiminde artı şişlik 2-3 devam eder ...
kimini etkilemez aynı çıkar ....

aydınlatamadım seni de pek ama :)))

takımda nooooooo
özelden yazarım

akşam şehriye olmayaydı iyiydi sanki vayt cuma hatrına.. ama limonlu falan da güzel gitmiştir hee
Valla miu yatarsam bakacak kimse yok sardim limonu partakol medet umuyorum onlardan eksi yüzde 1 ustunden yeter bana çok gözüm yok

Ayyyy sarayca alıntılarda gördüm bu mesajı aradım

bende varım çok iyi olurrr...
Sarayca

Ama ezeli mortim Nevreste senle hukukumuz daimm bıraktım falan zannetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…