Evde masa varsa bi altina giriverBen seneleer önce bi kere 78i gördüydüm sonra hiç göremedim. Bırak 45i 60 kiloyu bile hiç görmedim
Miuya pamuk mu demis
Ayy yazik yeni ya
Neyse korkutmayalim
İki hayalet gezerler ortalıkta iştebence bu arkadaşı vaytla sakın tanıştırmayalımmmmmmmmmm
Ben ışığı kapattım karanlıkta görünmem belkiEvde masa varsa bi altina giriver
Bende isyerindekine giriyorum
Bi 5 dk utanip oyle gelek bari
Anaa yapmış hakkat
Büyük sözü dinlerim benAnaa yapmış hakkat
Kişiden kişiye değişiyor canımKızlar ben simdi regl oldum yarın tartıda bugunki gibi mi çıkarım fazlamı yoksa zaten reglin öncesi aynı mi olur
Cook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeee
geçmiş olsun kuzuBugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahane
Tereyağ canım.Kuzu yumurta hangi yagda
Bide salata niye yagsiz
Selamm canım ♡♡♡Eki Görüntüle 2092372
@begum75 @matematik61Nego @Triplimelek Megi Nefs
Sarayca @ada81 @Floweroflife @Portakal Sulu Ordek @konya4207
Fıstıklar bugün perşembe sporlarımıza bir göz atalım mı eksik gedik var mı ?
Sarayca @konya4207 Nego @begum75 canlar bu hafta sporlarınız var mı ?
sinsirellalığa
kuzu iyileşmeye bak sen korumadasınMenü bende vereyim
Sabah
2 yumurtayla kaşarlı omlet
Azar azar domates salatalık peynir
1 tane zeytin
2 dilim ekmek tb
Ara 1 büyük portakal
Akşam
Tavuk suyuna şehriye çorbası bol.limonlu
Tavuk haşlama
Zeytinyağı ile bol.limonlu salata
1 Türk kahvesi içerim
Su 2 şuan
@MiuLegohepfit @masum @ada81
Perşembe ye uygun değil ama şifa niyetine artık
Ya eşime dedimki otelden bana incir kayısı getir. Deve gözü bitkisi varmış onu getirim dedi. İnternette kilo vermeye yardımcı diyo bağırsakları da çalıştırıyomuş. İçsem mi ki. Korkarım sinameki gibi olan şeylerden ben
Kızlar ben simdi regl oldum yarın tartıda bugunki gibi mi çıkarım fazlamı yoksa zaten reglin öncesi aynı mi olur
Valla miu yatarsam bakacak kimse yok sardim limonu partakol medet umuyorum onlardan eksi yüzde 1 ustunden yeter bana çok gözüm yoktakımda nooooooo
özelden yazarım
akşam şehriye olmayaydı iyiydi sanki vayt cuma hatrına.. ama limonlu falan da güzel gitmiştir hee
ya ben seni görünce niye sürekli hiç durmadan hatta wc ye bile gitmeden spor yapıyomuşsun zannediyorum
Kajupi
@Floweroflife
kuzular aklıma bir fikir geldi, biz listede değiliz ya, bu cumada 6 kg yarışına başlıyoruz, gelin biz kendi aramızda listedeymişiz gibi kendi listemizi yapalım ve asıl listedekileri her hafta yenelim ne dersiniz
ayrıca listede olmayan ve bize katılmak isteyenlere seve seve kapımız açık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?