- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Tanıyorum canımBende sen taniyon sandim
Senden ne kaçmış ki bu kaçsın eflalimŞimdi anladım ben senin yazdığını kiha ha ben onun için yazdım sandın demek ki halbuki ben gö.ümce için yazmıştım
Yemin ederim takım uçmuş
Hangi konudaYemin ederim takım uçmuş
Yok ablam gı . Ne diyi benim menüler é yorum yazmadın dedim kaptanà bana ben çok aşırı cız gorméyince falan yazmam dedi. Bi gün cıs var dedim afiyet olsun dedi sağolsun iyi biri takımda iyi lakin . Motivasyon burda süper . Seni ozluom ben çok gel hepVero kıs gerimi geldin sen
Senin menülere başka takım dayanmaz kız.
Gel buraya bakim
Ayy yok valla bende mal mal cevap veriyorumevli görümcem kv gilde kalıyor bir kaç gündür ona demiştim sinsirella diye dım tıs falan
Kasap akşam 5buçuk dedin mi evde olurne yapacaksın da uyumayacaksin acaba kasap mi evde
Tabiiii kiiiEflal'im yarın gizemli diyetinin sırlarını bizimle paylaşacak mısın
Şifa olsun canımTabiiii kiiibugün sabit çıktım, yarın inşaallah iti çıkar. 4 gündür uydurdum yaptık işte. Bugün pattis yaptım
Vaziyetler hayra alamet değilHangi konuda
Yandın yavrum sen
Yandık o zamanOldu oldu no panik
anlı şanlı 7. takım kaptan yardımcısı eli maşalı ..kafası her daim dometoslu waytttttttttttttttt
O ne anlar börek yapmaktan
Yarın neden iti çıkar dedin eflalTabiiii kiiibugün sabit çıktım, yarın inşaallah iti çıkar. 4 gündür uydurdum yaptık işte. Bugün pattis yaptım
Ayy yok valla bende mal mal cevap veriyorumevli görümcem kv gilde kalıyor bir kaç gündür ona demiştim sinsirella diye dım tıs falan
Anlamadığım birşey varVaziyetler hayra alamet değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?