Öyle mi olmuşWhite kuzum kaptan yardımcısı olmuşsun arkadaşlar dedi hayırlı olsun inş .
Vero kıs gerimi geldin senOlsun balim hepfit im sağol. Geldim valaaa. Ahada donus yolundayz anamlardan cızsız cozzsuz geliom
HahahaGece al koynuna koklaya koklaya uyu özlem gider bacım ya domestos aşktır
Olmadımı ay potmu kırdım yoksam
Şimdi anladım ben senin yazdığını kiHeee canom
Sen şok tabi ya
Nerden bilek nasıl oyunlar dönüyor
Anam babam bana yasak koymuyor artık bu yaşa geldim diye
Tamam öyle yapalımAma şu var Bugün gelip yazar sonra 1 ay gelmez Gelince sadece beni bulur
Aaaa tamam canim o gidince yaparim kapi pencere acarim gider kokusu ...arada yapayim beyaz sirke alayim onu gunluk yaparim...Ada adaaa sakın ha.astim sebebi ki senin kızda başlamış.
Beyaz sirke kullan.kizin asla kokusunu almasin
Şimdi anladım ben senin yazdığını kiha ha ben onun için yazdım sende demek ki
Ooyyyyiii bna cevap yazan ellerin dert görmesin. Bunu özledim kizzzz. Çok sefiooom sizi .Kız doğru söyleeee ....bizi mi özledin yoksa orda menülerin mi taşlandıvalla bu saydığın isimler pek girmiyoruz ki ...ben girsem de menü yorumlamıyorum :)))
o yüzden sen miu ile irtibata geçiver
Birde bunların rabişi varbiliyorum yaaa arada yemek topiğinde rastlıyordum size ..hacivatla karagöz gibi
Eflal'im yarın gizemli diyetinin sırlarını bizimle paylaşacak mısınŞimdi anladım ben senin yazdığını kiha ha ben onun için yazdım sende demek ki
Olmadımı ay potmu kırdım yoksam
Ben senden daha fransızım
Bende sen taniyon sandimSen bu takımda mısın
Eflal'im yarın gizemli diyetinin sırlarını bizimle paylaşacak mısın
O tam başımın belasıBirde bunların rabişi var
Ayy yok valla bende mal mal cevap veriyorumsen çakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ı da anlamadım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?