- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Jillian level 1 10 günShred video larımı
Tamam canım teşekkürlerJillian level 1 10 gün
Jillian level 2 10 gün
Jillian level 3 10 gün yap canım ara vermeden
Sen bu takımda mısınSağol canimmmm benden bahsettigin icin
MARABALAR
AĞALAR
Nevreste - @matematik61
- @malipina
- @Shut Up
- @YaKaMoZz-z
- @Ytmz
- @hepfit
- @kelebekolacam
- @ada81
- @saydin78
- @MiuLego
@Sarayca CANOM BURDAN DEVAM EDİN HE Mİ ?? LİSTEDEKİLER TAMAM , LİSTE DIŞINA EKLENİR ...
Ortalık 56 benim kafa 46 çok zevk alıyorum ausum bak miu gibi auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus diye uluyasim geldi auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
Bi yazisi
Eksi goremeyen şişmanin persembe bunalimiydi o yarina kalmazki bence
Sen bu takımda mısın
Sizde 12 bende 11 olcak saat ohoo o saatte hayatta uyumam baanek
Kendisi başımın belası oluyorAllah aşkına ne içtinnnnnn yine ..ne soludunnnnnnnnn.. koksun diye bardağa çamaşır suyu koyup mutfak tezgahında mı bıraktınnnnnnnnnnnnnnnn
bende böyle düşünüp hiç kaale almadım o ''bi yazıyı''
bence seni takip ediyor nevoo , gizli hayranın
60 saattir bir saat uyumusum aus birakta kafa kıyak olsun auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusAllah aşkına ne içtinnnnnn yine ..ne soludunnnnnnnnn.. koksun diye bardağa çamaşır suyu koyup mutfak tezgahında mı bıraktınnnnnnnnnnnnnnnn
60 saattir bir saat uyumusum aus birakta kafa kıyak olsun auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusAllah aşkına ne içtinnnnnn yine ..ne soludunnnnnnnnn.. koksun diye bardağa çamaşır suyu koyup mutfak tezgahında mı bıraktınnnnnnnnnnnnnnnn
Özelden yazdıklarını görsenizbiliyorum yaaa arada yemek topiğinde rastlıyordum size ..hacivatla karagöz gibi
Özelden yazdıklarını görseniz
Aramızda kalsın kendisi çok beceriksizdirBirde diyet yapmaya başlamış Aman o ne anlar diyet yapmaktan
HAbibte
Olsun balim hepfit im sağol. Geldim valaaa. Ahada donus yolundayz anamlardan cızsız cozzsuz geliomhoşgeldin, zaten ne işin vardı başka takımlardagerçi bana etiket gelmemiş ama
geçmiş olsun kuzu
geçmiş olsun kuzu
White kuzum kaptan yardımcısı olmuşsun arkadaşlar dedi hayırlı olsun inş .Beyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canim
Tamam öyle yapalımrakip takımlardan birine yollayalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?