Tamam sen sallamaya devam etAfiyet olsun sabada morticim :)
Aman diyim nevrestem az dah bekle daha lafım var birkaç gün sonra çağır
Ayyyy bonus hahahahhahahaha hahahahhahahaha öf ya hahahhaHemde ardarda yenmis olucan @MiuLego
Eki Görüntüle 2092677
Oy yerim onuuuO da mı derken ne demek istedin ki. Ay bana neler oluyor yemin ederim çok açım anlamıyorum hiç
Ahahah aynen yaaa yettim gariKız perşembe perşembeeee
pooh gelmesinden önemli ne olabilir bir diyet takımında
haydiiiiiiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oyyyy ben giremedim çok son 2-3 gündür cocom benim ondanBende doyamadim sana bebeeemm,sen yularimi bırakınca sahipsiz kaldim buralarda,mium eskiden bana mesajlar atardii hep ilgilenirdiii diyorum sudan çıkmış balık gibiyim alisamadim nolur birakma beni sevginden mahrum etme tontisim
Ay eceeee senin naif kişiliğin kaldıramaz boşverKizlar ben.yazilanlardan hec birsey anlamadim
Anladım senin canın sopa istiyooYok ablam gı . Ne diyi benim menüler é yorum yazmadın dedim kaptanà bana ben çok aşırı cız gorméyince falan yazmam dedi. Bi gün cıs var dedim afiyet olsun dedi sağolsun iyi biri takımda iyi lakin . Motivasyon burda süper . Seni ozluom ben çok gel hep
sagol benim marifetli ablamAfiyet şifa olsun
abla bunu sormayaydın iyiydi bu yuzden kaciyordum buradan korktugum başıma geldicocommmmm yarın kilo bildirecen miii
Sagol canim umarim yüzüm tartida gülerGözün aydın ada
O silahlar biz istedigimiz için hem sen ben zayıflamak istiyorum de hem buraya yazma sözü ver hemde oooo cislar muşlar sagliksiz şeyler olmaz dimi yani zayiflamaya geldiysek zaten birbirimize destegini bekliyoruz demektir bu durum bambaşka ve çok motive edici ben digerini bilemicemKız eli silahlıyım da tasma tutmadı daha bu eller çok şükür
Biz de sen geçmişi okumazsın diye senden bahsetmiştikÖyle diyorsan kesin büyük havadisler,aksiyon,macera var
bendeKizlar ben.yazilanlardan hec birsey anlamadim
oooo twerk varsa iğde de olmalı kesin burdatwerk varmış ece twerk
Hangimiz anlıyoruz ki hepimiz açız
Bende çok merak ediyorum seniSagol canim umarim yüzüm tartida güler
Her hafta bildirecek misinsagol benim marifetli ablam
abla bunu sormayaydın iyiydi bu yuzden kaciyordum buradan korktugum başıma gelditamam bildircem
Sayfa kaçtan itibaren okumayayımBiz de sen geçmişi okumazsın diye senden bahsetmiştikLütfen okuma
Iste karinca kararinca verdim kilo canimBende çok merak ediyorum seni
Ben kaysı yedim üstüne de devegözü çayı içtim gevşetiyomuş görücez bakalım. Bana bi haller olmaya başladı bakalım ufaktan. Geceye gazam mübarek olucak sanki
ay yazmayı unuttum @Sarayca sen @Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .
Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .
Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
Etiketliyeydin iyiydi
Yoldayım eve gidiyorum
Bi şu yukarıdakini yazayım dedimdi
Fitttt seni yirim ulan
Ne gurubu acaba?
Bildiğin ağırlık videoları varmı ben bulamadım istiyorum bende ama
Geçen fitness uzmanı mı bilmiyorum biri kardiyo zaman kaybıdır ağırlık çalışın diyodu
Cok sagol cicegim benimmmAyyyy bonus hahahahhahahaha hahahahhahahaha öf ya hahahha
Oy yerim onuuu
Ben de çok açım ve sabaha az kaldı ki diren ördeğimmmmm vurulmayacaksın unutmaaa
Ahahah aynen yaaa yettim gari
Oyyyy ben giremedim çok son 2-3 gündür cocom benim ondan
Yoksa burda isem her türlü seni özler etiketlerim ben
Seni bırakmammmmmm
Hoşgeldin canımYok ablam gı . Ne diyi benim menüler é yorum yazmadın dedim kaptanà bana ben çok aşırı cız gorméyince falan yazmam dedi. Bi gün cıs var dedim afiyet olsun dedi sağolsun iyi biri takımda iyi lakin . Motivasyon burda süper . Seni ozluom ben çok gel hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?