Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy bonus hahahahhahahaha hahahahhahahaha öf ya hahahha
O da mı derken ne demek istedin ki. Ay bana neler oluyor yemin ederim çok açım anlamıyorum hiç
Oy yerim onuuu
Ben de çok açım ve sabaha az kaldı ki diren ördeğimmmmm vurulmayacaksın unutmaaa
Kız perşembe perşembeeee

pooh gelmesinden önemli ne olabilir bir diyet takımında

haydiiiiiiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahahah aynen yaaa yettim gari
Bende doyamadim sana bebeeemm,sen yularimi bırakınca sahipsiz kaldim buralarda,mium eskiden bana mesajlar atardii hep ilgilenirdiii diyorum sudan çıkmış balık gibiyim alisamadim nolur birakma beni sevginden mahrum etme tontisim
Oyyyy ben giremedim çok son 2-3 gündür cocom benim ondan
Yoksa burda isem her türlü seni özler etiketlerim ben
Seni bırakmammmmmm

Anladım senin canın sopa istiyoo

Kız eli silahlıyım da tasma tutmadı daha bu eller çok şükür
O silahlar biz istedigimiz için hem sen ben zayıflamak istiyorum de hem buraya yazma sözü ver hemde oooo cislar muşlar sagliksiz şeyler olmaz dimi yani zayiflamaya geldiysek zaten birbirimize destegini bekliyoruz demektir bu durum bambaşka ve çok motive edici ben digerini bilemicem

Kız demeeebu harika haber ayyyy

Hadi mali malipina sen de yapabilirsinpoh yani
Ben kaysı yedim üstüne de devegözü çayı içtim gevşetiyomuş görücez bakalım. Bana bi haller olmaya başladı bakalım ufaktan. Geceye gazam mübarek olucak sanki

okudum
Etiketliyeydin iyiydi

o görür ki

Yoldayım eve gidiyorum

Bi şu yukarıdakini yazayım dedimdi

Fitttt seni yirim ulan

aha gördü

Ne gurubu acaba?

kuzu meginin mesajlarından bakabilirsin merak ettiysen, biraz kısıtlayıcı bi grubu varmış

Bildiğin ağırlık videoları varmı ben bulamadım istiyorum bende ama
Geçen fitness uzmanı mı bilmiyorum biri kardiyo zaman kaybıdır ağırlık çalışın diyodu
hem linki hem videoyu koymaya çalıştım, izle fikir edinirsin normal hareketleri ağırlıkla yapmak gibi düşünebilirsin

Cok sagol cicegim benimmm

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…