45 binden başlayabilirsinSayfa kaçtan itibaren okumayayım
Aşırı tatlıısn yicem seniO silahlar biz istedigimiz için hem sen ben zayıflamak istiyorum de hem buraya yazma sözü ver hemde oooo cislar muşlar sagliksiz şeyler olmaz dimi yani zayiflamaya geldiysek zaten birbirimize destegini bekliyoruz demektir bu durum bambaşka ve çok motive edici ben digerini bilemicem
Kuzu ben bakıcam merak etmeBenim menümü yirumlamamissiniz
Burda menü yorumu atlanmaz rahat ooolEki Görüntüle 2092728 hiç ama hiç kimse yorumlamamis
Benim.devreler yanacak.neyse ayrica iltifatin icin tesekkurlerAy eceeee senin naif kişiliğin kaldıramaz boşver
Hoşgeldin bonus marabalara, bonus bizde korkun artık ağalarMARABALAR
AĞALAR
Nevreste - @matematik61
malipina - @Shut Up
- @YaKaMoZz-z
- @Ytmz
- @hepfit
- @kelebekolacam
ada81 - @saydin78
- @MiuLego
Eksik eksik şiyy yapiyosunuz yeeaa
Ya ya ya şa şa şa adanın pohuu çok yaşa
Ne gerek var nevoşum her hafta bildirmeyeHer hafta bildirecek misin
500 gitse oh temiz mis ada daha ne olsun bizeIste karinca kararinca verdim kilo canim
Kendin için arada bildir canımNe gerek var nevoşum her hafta bildirmeyeben mezunum bikerem banane bildirmem miu beni döver yoksam
Ayyy canimmm gözlerim yaşardi sagolun var olun... sira sende balimYa ya ya şa şa şa adanın pohuu çok yaşa
Ayyy ney bana da söyle çatlarım
Hayırlı gecelerHadi ben yatanze leptin calissin uykusuzlugum gitsin odemleri atayimmm opuldunuz
Kafam kadar yazarsan görür tabiokudum
o görür ki
aha gördü
kuzu meginin mesajlarından bakabilirsin merak ettiysen, biraz kısıtlayıcı bi grubu varmış
hem linki hem videoyu koymaya çalıştım, izle fikir edinirsin normal hareketleri ağırlıkla yapmak gibi düşünebilirsin
Insallah canim sende bu hafta sessiz ilerledin bende seni merak ediyorum500 gitse oh temiz mis ada daha ne olsun bize
Ben kaysı yedim üstüne de devegözü çayı içtim gevşetiyomuş görücez bakalım. Bana bi haller olmaya başladı bakalım ufaktan. Geceye gazam mübarek olucak sanki
Cocom her hafta bildir.. kötü de iyi de olaaNe gerek var nevoşum her hafta bildirmeyeben mezunum bikerem banane bildirmem miu beni döver yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?