- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
TamamKendin için arada bildir canım
Hacım devegözü çayı nedirBen kaysı yedim üstüne de devegözü çayı içtim gevşetiyomuş görücez bakalım. Bana bi haller olmaya başladı bakalım ufaktan. Geceye gazam mübarek olucak sanki
Zorla olmuyor işte. Halbuki kaptandan öte biz de birinirmizi hep takip ediyoruz motive ediyoruz. Verince kendim vermiş gibi sevindiğim takım arkadaşlarıyız hep. Herneyse. Üzüldüm. Kendi bilir.@ecemavi veMunzevi Zencefil Triplimelek vardı ya. Onun geyok sayfasından arkadaşları buraya yazıyor diye kızıyorlarmış. O da ya sadece menü spor yazıp çıkıcam, sohbet etmiycem orda demiş işin özü bu.
Atlama beni tatlim anı yakalayalimAşırı tatlıısn yicem seni
Kuzu ben bakıcam merak etme
Şuan anı yakalayım uyumadan bakıcam kalan menülere hep
Asla atlamayız
Bekliyoruz heyecanla
Cocom her hafta bildir.. kötü de iyi de olaa
Sonra kötü oluyor
Bak sen ne zorluklarla kilo verdin unutma
En önemlisi de bu kilonda beş için kalmalısın biliyorsun
Tamam miusum kizmazsan bildirim tabikiBekliyoruz heyecanla
Cocom her hafta bildir.. kötü de iyi de olaa
Sonra kötü oluyor
Bak sen ne zorluklarla kilo verdin unutma
En önemlisi de bu kilonda beş için kalmalısın biliyorsun
sagol benim marifetli ablam
abla bunu sormayaydın iyiydi bu yuzden kaciyordum buradan korktugum başıma gelditamam bildircem
Eki Görüntüle 2092728 hiç ama hiç kimse yorumlamamis
Tripli konusunda alintilarik vardi sonra aus dagitinca konuyu alintilari sildim ama yinede yazmak istiyorum :))
Hepinizden eskiyim dinazorlardanim sitede tabiri caizse feriştahini gordum
Simdi benim bu parlak zekayla neden geyik topiklerinde olmadigini anladızzz mı anladız ins
+90 gurubu oyle ozel bi yerki benim icin kac yil olmus atladigim sayfa yoktur siteye gelmedigim 1 sene disinda.
Birde burasi girdi gonlume gecen seneden beri. 6 aydirda burdayim
Zorla degil gonul işi ozgur hissettigim tek yer KK. Takima geldim geleli çenemiz yuzunden bazen bizim gurubu ihmal ediyorum tatli tatli diyolardi bonus bizi bosladi falan
Sadece bu kadar.
Gerisi asla olmaz onlar icinde onemli olan benim kilo verebilmem iyi hissetmem.
Burdan fulyayi cagirdim oraya.
Fatma ablayi cagirdim oda yeni geldi.
Ordan buraya aktaracagim biri var sık girme sorunu oluyor diye bekliyorum.
Yani amac niyet belliyken isin ucu bizde asla baska yere gidemez.
9. Takim kaptani bizimle ve 1 haftadir berilcede bizimle.
Yenada 8.takimda oyle yani :)))
Ben lafimi ortaya gorum dileyen degil nasibi olan alir
Ayyy canimmm gözlerim yaşardi sagolun var olun... sira sende balim
Ayyy ney bana da söyle çatlarım
Ben bu takıma huni var diye geldim , sağolsun huniler eksik olmadı, bir gün bilet pişman etmedi beni eli maşalı, gönlü hoşaflı, kafası hunili canım takımım benim..Anlamadığım birşey varSen bizi normal mi zannediyordun Bizim zaten kafalar gidik
Bildir senTamam miusum kizmazsan bildirim tabiki
Açlık otu da deniyomuş. Çok faydalıymış. Zayıflamaya da yardımcıymış yağ yakıyomuş bi de yağ oluşmasını engelliyomuşHacım devegözü çayı nedirtövbe
Zorla olmuyor işte. Halbuki kaptandan öte biz de birinirmizi hep takip ediyoruz motive ediyoruz. Verince kendim vermiş gibi sevindiğim takım arkadaşlarıyız hep. Herneyse. Üzüldüm. Kendi bilir.
Vero kıs gerimi geldin sen
Senin menülere başka takım dayanmaz kız.
Gel buraya bakim
Ya hu o geyik topikleri zaten kendi aralarında gruplaşanların kurduğu yerler, bdv de siyaset sayfalarında , aynı düşünen, biri ne yazarsa diğerinin peşinden gittiği bir grup insanın açtığı sayfalar, bende koydum lafımı ortayaTripli konusunda alintilarik vardi sonra aus dagitinca konuyu alintilari sildim ama yinede yazmak istiyorum :))
Hepinizden eskiyim dinazorlardanim sitede tabiri caizse feriştahini gordum
Simdi benim bu parlak zekayla neden geyik topiklerinde olmadigini anladızzz mı anladız ins
+90 gurubu oyle ozel bi yerki benim icin kac yil olmus atladigim sayfa yoktur siteye gelmedigim 1 sene disinda.
Birde burasi girdi gonlume gecen seneden beri. 6 aydirda burdayim
Zorla degil gonul işi ozgur hissettigim tek yer KK. Takima geldim geleli çenemiz yuzunden bazen bizim gurubu ihmal ediyorum tatli tatli diyolardi bonus bizi bosladi falan
Sadece bu kadar.
Gerisi asla olmaz onlar icinde onemli olan benim kilo verebilmem iyi hissetmem.
Burdan fulyayi cagirdim oraya.
Fatma ablayi cagirdim oda yeni geldi.
Ordan buraya aktaracagim biri var sık girme sorunu oluyor diye bekliyorum.
Yani amac niyet belliyken isin ucu bizde asla baska yere gidemez.
9. Takim kaptani bizimle ve 1 haftadir berilcede bizimle.
Yenada 8.takimda oyle yani :)))
Ben lafimi ortaya gorum dileyen degil nasibi olan alir
Ahahahahhahahahha huni parası alacam yakındaBen bu takıma huni var diye geldim , sağolsun huniler eksik olmadı, bir gün bilet pişman etmedi beni eli maşalı, gönlü hoşaflı, kafası hunili canım takımım benim..
Domestoslu kaptan yardımcımız da oldu yeni
Ben de koydum la ne eksiğim varYa hu o geyik topikleri zaten kendi aralarında gruplaşanların kurduğu yerler, bdv de siyaset sayfalarında , aynı düşünen, biri ne yazarsa diğerinin peşinden gittiği bir grup insanın açtığı sayfalar, bende koydum lafımı ortayainşaallah bizim takım da başka takılan yoktur üstüne alınmasın yani
Eveet online aslında ama yazmadı dahazeynepleyya canım nerelerdesin
Sık sık gel canım burada takılırsan motivasyonun artar fazla olsa bile paylaş menünü bugünden başla mesela bende bi anda hop diye motive olmadım yanlışları azalta azalta hadi gel sende
Ohhhh ohhhhh suyundandaBen bu takıma huni var diye geldim , sağolsun huniler eksik olmadı, bir gün bilet pişman etmedi beni eli maşalı, gönlü hoşaflı, kafası hunili canım takımım benim..
Domestoslu kaptan yardımcımız da oldu yeni
AaaaaaaaaaaaaaaaaMunzevi Zencefil Rabia senin portakal suyunu sıkmaya gelecekmiş Vallahi ben çağırmadım .Kendi görmüş,gelecekmiş birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?