Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kaysı yedim üstüne de devegözü çayı içtim gevşetiyomuş görücez bakalım. Bana bi haller olmaya başladı bakalım ufaktan. Geceye gazam mübarek olucak sanki
Hacım devegözü çayı nedir tövbe

Zorla olmuyor işte. Halbuki kaptandan öte biz de birinirmizi hep takip ediyoruz motive ediyoruz. Verince kendim vermiş gibi sevindiğim takım arkadaşlarıyız hep. Herneyse. Üzüldüm. Kendi bilir.

Bekliyoruz heyecanla

Cocom her hafta bildir.. kötü de iyi de olaa
Sonra kötü oluyor
Bak sen ne zorluklarla kilo verdin unutma
En önemlisi de bu kilonda beş için kalmalısın biliyorsun
Tamam miusum kizmazsan bildirim tabiki

sagol benim marifetli ablam

abla bunu sormayaydın iyiydi bu yuzden kaciyordum buradan korktugum başıma gelditamam bildircem

her hafta

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan deliiiiiiiiiiiiiiii

sende

kıyas mı götürür ???

90+ gönül takımı lan .... orası başka ... ben bile ne çok gelirdim hatırlasana ... burası da öyle ...

samimi ....

gerisi hikaye

Ayyy canimmm gözlerim yaşardi sagolun var olun... sira sende balim

bende tebrik ettim pohunu ...benim poh tebrik edişimi yorumlamamışsın

Ayyy ney bana da söyle çatlarım

anla işte

Anlamadığım birşey varSen bizi normal mi zannediyordunBizim zaten kafalar gidik
Ben bu takıma huni var diye geldim , sağolsun huniler eksik olmadı, bir gün bilet pişman etmedi beni eli maşalı, gönlü hoşaflı, kafası hunili canım takımım benim..
Domestoslu kaptan yardımcımız da oldu yeni

Açlık otu da deniyomuş. Çok faydalıymış. Zayıflamaya da yardımcıymış yağ yakıyomuş bi de yağ oluşmasını engelliyomuş

Ya hu o geyik topikleri zaten kendi aralarında gruplaşanların kurduğu yerler, bdv de siyaset sayfalarında , aynı düşünen, biri ne yazarsa diğerinin peşinden gittiği bir grup insanın açtığı sayfalar, bende koydum lafımı ortaya inşaallah bizim takım da başka takılan yoktur üstüne alınmasın yani

Ahahahahhahahahha huni parası alacam yakında
Ne güzel tarif etmişsin fılavır

Bana yabancı koca bakıyon mu sen

Ben de koydum la ne eksiğim var
Belki zayıflarım böylece

Eveet online aslında ama yazmadı daha
Dümdük dal zeynepcim hiç çekinme emi
Menğnü de ver :)

Ohhhh ohhhhh suyundanda ohhhhh ohhhhh buyundanda koyyyyy koyyyyy

Munzevi Zencefil Rabia senin portakal suyunu sıkmaya gelecekmişVallahi ben çağırmadım .Kendi görmüş,gelecekmiş birazdan
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Kim ne demiş benim rabişime kuzuşuma minnoşuma döverim hepsini kellelerini uçururum döverim pis döverim rabia01

İyi insandım ben yaa yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…