Tabi canım benim sallatıyorumNevo iradene kurban olduğum fıstık gibi menüsallatiyor musun yoksa yine
Oooo bi koyuyo arka arkaya be diyim 10 sende 20 sayfayi sürükle sürükle bitmiyorSolucanli tabak ta mi eklenmis
Geçmiş olsunAblamı terleteyim hasta
Gelirim yine kalan menülere de bakcam hem
Sağolasın Mium ,solucan çorbası yapanların bol olsunBen en çok protein içeren çorba yaptım la enerji olsun can kan olsun sana diye
Solucanları taze topladım toprak eşeleyip
Güzelce yıkadım topraklarını
Daha yaranamadım
Yine bol bol çalışmış parmaklarınız
Okumayayım diyorum ,ne yazmışsınız diye merak ediyorum
Aklımda bulunsunAçlık otu da deniyomuş. Çok faydalıymış. Zayıflamaya da yardımcıymış yağ yakıyomuş bi de yağ oluşmasını engelliyomuş
Kaç dk ya gelir ona göre tüyecemBana özelden yazdı .Mutfağı toplayıp geliyorum dediKıvır kıvırabildiğin kadar
Çamaşır suyu candır.Dün 4 tane boş şişe attım
Kendisi biraz ağırdırAklımda bulunsun
Kaç dk ya gelir ona göre tüyecem
Pu ha ha şükür anladımkız neyi anlamadınnnn ..çiçek geldi önce ... sonra kalpli cacık ... sonra sesszilik .... sonra dım tıssss dım tısssssss
lamalipina gel anlat şuna
Ben daha tam gidemedim geçmişe,sen yine gitmişsinay ben de ben de yine geçmişten gelmeye çalışıyom
Hayırlı gecelerGüzeller ben yatayım minik uyudu da
İyi geceler hayırlı bi sabaha uyanalım inşallah
Her duamızın kabul olacağı bir Cumaya uyanmak dileğiyle iyi geceler
Eee miuşumun cezaları ışte şaşırmadımOooo bi koyuyo arka arkaya be diyim 10 sende 20 sayfayi sürükle sürükle bitmiyor
Boşver geçmişi geleceğe bakalımBen daha tam gidemedim geçmişe,sen yine gitmişsin
250 tane ip atlama = 50
30dakika bölgesel içinde 200 tane mekik de var = 90
1 mil Leslie = 45
Bu dünkü pazar da var yazcam bulunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?