Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia valla anlamadım özelden yaz bari. Düşünmekten beyni yanmasın ay benim zekama ne oldu

kız neyi anlamadınnnn ..çiçek geldi önce ... sonra kalpli cacık ... sonra sesszilik .... sonra dım tıssss dım tısssssss

la malipina gel anlat şuna

kız neyi anlamadınnnn ..çiçek geldi önce ... sonra kalpli cacık ... sonra sesszilik .... sonra dım tıssss dım tısssssss

la malipina gel anlat şuna
Pu ha ha şükür anladım
Yok daha sizin gazla bu adama bir şey yapmam hem yemedi hem koltukta horluyor çiçeği de biri verdi heral, aldığından şüpheliyim

Oooo bi koyuyo arka arkaya be diyim 10 sende 20 sayfayi sürükle sürükle bitmiyor
Eee miuşumun cezaları ışte şaşırmadım takıma ilk geldigimde 3 dilim borek yemistim aman yarabbi yemedigim zılgıt,igneli fıçılar çivili sopalar bagirmalar cagirmalar hey yavrum hey miudan korkuma zayifladim haa

250 tane ip atlama = 50
30dakika bölgesel içinde 200 tane mekik de var = 90
1 mil Leslie = 45
Bu dünkü pazar da var yazcam bulunca

Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım
Bu da pazar günü sporum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…