Piiiiiii enişteyePu ha ha şükür anladım
Yok daha sizin gazla bu adama bir şey yapmam hem yemedi hem koltukta horluyorçiçeği de biri verdi heral, aldığından şüpheliyim
Bakıcam ama dur daha restoran başlasın, daha evdeyim kız etrafımda , eşim, evli arkadaşlarım var,bi benim erkek kedi var onun haricinde
Bak miucan çok tatlı
Yok ben çok yaparım ormantik şeyler alışıkkız kalpli falan görünce şoka girdi adam ....eflal bana kalp koymaz ...zehir mi koydu lan bunun içine diye şüphelendi bence
Doğru aslında düşünmedim çok da severim mis gibiçakılım hazır çorba içme balım onu yapana kadar hemen yoğurt çorbası yapıvereydinn
hazırlarda çok katkı maddesi oluyor,
menün hafif güzell
spor da şahaneee
işte buuuuuuuuuuu
Rabiş'im sık ama biz içemiyoruz diyetteyiz.geldimmmm su gecmis bi okuyum canimda aksam aksam ne portakal suyu istedi
Hayirli aksamlar kizlar
nolmus bana canim
yazikkkk sen diyetemi basladin kizlara sisgo diye diye göbeklimi oldun yoksa nevosumO tam başımın belası
rabia01 hanım fit hatun diyetle alakası olmaz.Yoksa gelip burayıda karıştırırdı
Rabiş Adanalı zatenBenim de bi adana
Nolmuş nolmuş bana da annatınkız neyi anlamadınnnn ..çiçek geldi önce ... sonra kalpli cacık ... sonra sesszilik .... sonra dım tıssss dım tısssssss
lamalipina gel anlat şuna
Hemen de etiketlemeden laf çak ordan tamam anladım benHeee doğru didin ama çok tatlıydı
Ağzım çamur gibiydi ondan yedim
Senin canına kurban
Tabi arkadaşın ile ilgilenmezsen birşeyden haberin olmazyazikkkk sen diyetemi basladin kizlara sisgo diye diye göbeklimi oldun yoksa nevosum
İyi bişey yok ise devam
Buraya kadar okudum
Yok ben çok yaparım ormantik şeyler alışıkbence bu hatun zayıflıyor, benimde ona layık kaslı bir adam olmam lazım diyerekten, kilo vermek babında yemedi
Mahkeme duvarına özenmişti yüzüPiiiiiii enişteye
Hiç yüzünde değişim de mi olmadı?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaptan yardımcılarımız minnaklar @begum75 ve @nehirnil111 'e ek olarakkkkkkkkkkkkkk
Whiteblacklife vaytım da ekleniyoooor.. menülerle ilgilenecek ben giremediğim zaman takımı ele alacak o açıdan yardım edecek minnoşum... sporlar begüş ve nilişkomda zaten..
vaytıma tam destek olalımmııııııııııııı
tüm menülerimize vaytı da etiketleyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@igdedali iğdem çok yoğun giremiyor hiç o yüzden onu çıkaracağız kadrodan şimdilik
hadi bakalım hayırlı olsun ki
Ay ne güzel olurkız burasını nevonun yemek şeysi ile karıştırma ..burdaaeben e kalkan sopa ..elektirkli sandalyeye oturtulur ...o kadar hörmetimiz büyüktür kendilerine
yamacima bi gelsene canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?