Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hazır yıfka ile börekler konusunda,hem Makyajkoliğin konusuna,hem pattisli böreğin konusuna aynı anda ben sizi tutuyorum aramızda yazmış,hangi böreği seviyorsunuz patatesli mi kol böreği mi yazacağım

hadi yazsanaaaa seni bekliyorum

sirke camasır suyu kalpli cacik cikolata candır
gerisi heyecan

eyvaaaaaaaaah , sonucu yaz bize de

Bi kere bilmemki hanim hanimcik yazsinlar

bunlar di miiiiii

Bacılarıımmmm nasılsınız?

Şu sıralar en zam olduğum şey diyet haliyle takıma da gelemiyorum ((

@MiuLego miummm bende çok özledim sizleri ama dediğim gibi diyet havasına giremiyorum bir türlü..

kelebekolacam doktorum instagramda leymelert diye bir kadın var boya ve desen konularında yardımcı oluyor..istersen Oraya bir bakıver..ben baniodan almıştım boyamı..çok hafif toz alır gibi zımparalayıp 3 kat boyarsan güzel olur..istediğin rengi yapıyorlar makineyle..küçük rulo ve 1 tane ince fırça işini görür..

Eyvahlar olsunBunu hafızanızdan hemen silin
Tamam deynepnaz faydalansın
Hemen sildim nevo bizim ne isimiz olur boyle konularda zaten iste coluk cocuga uyuyoz burda.
2 kilo verecez diye hele ogrendigimiz seylere dustugumuz hallere bak yaa...
Ben bide veremiyorum hepten zarardayim

Menülerinizi okumaya çalışıyordum o kadar çok mesaj var ki. Gözüm korktu perşembe diye mi böyle yoksa. Ama yılmayacğım inşallah. Tıpkı hamilelikteki gibi bi ara tabi istikrarlı olacağım inşallah

ahhh aus iyi fikirde şişede tamla kalmasın diye suyla calkayip kullanıyor koca yasak getirdi eve fazla aldırmıyor birikimlerim hep domestos gidiyor

Sarmaya perşembe günü hayııur
Tarhana çorbası bile karbonhidrat olduğu için perşembeye hayyıııır
Normal bir gün için harika menü ama perşembeye şişkinlik yapabilir aman dikkat
Spor ucundan azcık var yarına daha da artsın emi
Mis miiiiissss daha ne olsun malim
Menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış 1 yumurta
Peynir
5 zeytin

Öğlen
2 kaşık taze fasulye

Akşam

Taze fasulye
Salata
1-2 çatal tavuk
Ayran

Su:2lt
Spor:yok(mecburen )

@MiuLego
Yarasın nevoma eksiler getirsin tertemiz menü
Kuzum tam bir perşembe menüsü olmuş bayıldımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…