Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmiş hele macum tarif kısmına bittim sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün

İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır

Hayirli cumalar canimmm.. aminnn

Ve aleykümmm selammm banu

Hayırlı Cumalar bizden de

günaydın kızlar herkez uyuyor galiba

Kizim 3 te uyudu simdi karnini doyurmya uyandı sipa bende 3 te uyudum mecbur

Gunaydınnnnnnnnnn

Gunaydinnnn herkeseeee

Hayırlı cumalar herkese günaydın karnım ağrıyor ve sis

Meleğimmm ve konyalı kesin yeniden uyumuştur :)

Günaydınnnnnnn ahali

Hadi gittim ben

Gelirim az sonra

rahatlat yahu kendini ...bu saatte uyumazsan ödem tutarsın .... git karnını ovalaya ovalaya uyu ...sabaha yut kayısılarını , ılık suyunu ... bekle
zor uyudum Ausum. 6 Saat 45 dk. yeter sanırım kayısı yiyeyim de ilik su iceyim dedigin gibi. 10 30 da disari cikicam çünkü

Yasasin bugun cuma cok mutluyum 2 gun tatillll veeee ben bu hafta sonu cankm ne isterse onu yapcam cunku kendime odul verdim cunku 44 beden pantalona girdim. 29 una kadar insallah 42 bedene de girerim 1 yildir giyemiyordum. Gozum dolapta duran 5 yildir giyemedigim 40 beden sik pantolona diktim az kaldi giyecegim seni dedim giyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…