Kizlar 5 saat uyumuştum bildirimden sonra geri yattim kalkinca wc çıktım 300 kcl daha gitmis 82.7ydim sayilirmi
Sayilmaz diye tahmim ediyorum keske tamammen uyaninca yazaymışım ya gı
Eki Görüntüle 2093042
Şansızim bacimBosver haftaya 300 eksi garanti
Aynen mortilerim var ama esrayi yuneyine gecemiyorumboş ver fazlası listeye kalsın :))))
hee rakip olayı mı vardı ?
tamammmmmmmmmmmmmm
düşüşşşş var ..haftaya % 2 ler canım
Ben detoks yapıyorum demedim ki kendimce bir şeyler deniyorum dedim. Nerden çıktı bu detoks. Bir iersfmd patates detoksu yaptım , birde yaf yakıcı çorba. Böyle beslenip de verilemiyor sorun var demektir zaten. Bana doyurucu gelmedi demek ki ben çok yiyorum ondan veremiyorumcanım bende vayt gibi son menün hariç diğerlerini beğendim ve detoks gibi göremedim, kız biz kilo verdiğimiz dönemlerde hep böyle besleniyoruz, yani ben senin uyguladığını uygulasam yine veremem çoğunlukla pro beslendiğim için gidiyor kilo, demek ki bizim meta hızlı çalışmıyor aslında biz çok çok
ya o bayrak o anlamda değil ya bizim renklliğimizi anlatıyorLa bu arada o bayrağı ben bilmiyordummm heeeekelebekolacam
iyi ki sallayıp durmadım@Nevreste sende bunu sallamayacam diye renkli bayrakları almadın eline iyi ki
her haltı bilirim bunu kaçırmışım, kıııııııııııız miu @MiuLego bile bile ne sallayp duruyon ????
Kizlar 5 saat uyumuştum bildirimden sonra geri yattim kalkinca wc çıktım 300 kcl daha gitmis 82.7ydim sayilirmi
Sayilmaz diye tahmim ediyorum keske tamammen uyaninca yazaymışım ya gı
Eki Görüntüle 2093042
hayırlı olsun konyakkkkkkkkkkkkkkkkSözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum
şimdi sana yazıyordumMiu bende takımdayım demi artik
Tamam cnm o zmnşimdi sana yazıyordum
evet balım
zaten takımdaydın da
lstedesin artık :)
Vaavv maşallah canım çok iyi gitmişGunaydiiin ilk cumam
Gecen hafta = 85.2
Bu hafta = 82.7
Fark = 2500
Yüzde = 2.94
Dogru hesapladmmi yuzdeyi bilmiyorum
@MiuLego @Esra_4378 @cakil80 Eki Görüntüle 2092896
Begüm ne yapsak ki motive olman içingeçen hafta 58,4
bu hafta tartılmadım
kaptanım beni takımdan atarsan alınmam motive olamıyorum spor yapamıyorum gerçekten üzgünüm@MiuLego
Sağol canım
he vallaaaa yendik çatur çuturrrrrrrrrrrr
terbikler eflalll iyi gimtişşş canım
saol canımmmmmm
Teşekkür ederim cnmHayırlı olsuun
Ricky Martin Suriyeli erkek sevgilisi jwan yosef ile evlenmiş ...
la 90 larda un dos dresssss der der dururduk
Aynen mortilerim var ama esrayi yuneyine gecemiyorum
o bu hafta güne gitti
Auuuuuussssss bak ulurum boyle miu gibi ❤
Sana kalp var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?