geldim canım
kız nerelerdesin sarı şekerr
Neredesin sen balım.iyi misin
evet haftasonu dikkat ettik mi olcak bu iş
biz marabayız, zaten ağalar pek takmıyor bizi ama yeneceğiz onları hava atacağızbir gün bizde ağa oluruz belki
tebriklerrr
yok vaytim bu son az eksiydi bundan sonra hedefe kadar durmak yok
bu haftada böyleydi, ama yılmak yok ausum özüme döndüm resmen
arada olur öyle begüm canım, 1-2 hafta kilo bildirme ve sonrasında yeniden start ver olsun bitsin
hakkında hayırlısı olsun banum, iyi düşün ki iyi olsun
az kaldı evet çok heyecanlıyım kaptanım
tebriklerr
sen zaten bu kiloda olmak istiyordun ve gayet güzel koruyorsun, tebrikler
vay vay vay vay heöşom show yapmış, ne güzel bir rakam bu böyle tebriklerrrr
tebrik ederim
süper tebrik ederim
canım bende vayt gibi son menün hariç diğerlerini beğendim ve detoks gibi göremedim, kız biz kilo verdiğimiz dönemlerde hep böyle besleniyoruz, yani ben senin uyguladığını uygulasam yine veremem çoğunlukla pro beslendiğim için gidiyor kilo, demek ki bizim meta hızlı çalışmıyor aslında biz çok çok az yiyerek kilo verebiliyormuşuz.
gayet güzel gitmiş tebrik ederim.
he bende öyle düşündüm
teşekkürler canım
teşekkür ederim
teşekkür ederim canım
korudun yani, tebrikler, haftaya patlat bi bomba bonusum bak yarışa başlıycaz, şu ağalara hava atalım biraz
teşekkür ederim hemşom
tebrikler gayet başarılı
bunu alıntıladım inanamadım tabisi,
teşekkürler
vay süper kaptanım
heh işte bu tebrikler canım
süper tebrik ederim
gayet iyisin tebrik ederim, siz o kilolarda kalın geleceğim yanınıza
ooo maşallah mortim ya süpersin 6 kg yarışımız başlasın bu hafta
,
gayet güzel canım tebrikler
ben hala bilmiyorum, sesimi çıkarmadım bi bilmeyen ben olurum diye, neyse ki sende bilmiyormuşsun rahat rahat yazayım, yoksa sarayca heç bir şey bilmiyor dedirtmezdim
vay vay vay mortim bu hafta süpersin, işte bu hafta gerçekten yendin beni tebrik ederimmmm, devamını dilerim
evet geçen hafta ben yenmiştim @cakil80 1-1- olduk
gayet güzel korumuşsun tebrikler canım
severim seni, sen hep ol burada
tebrik ederim hemşom gayet güzel ve istikrarlı devam ediyorsun harikaaaa
@MiuLego 100 gr bile inmedim sabitim.
Eki Görüntüle 2092992
Hepinize masallah subhanallah diyorum
Ayri ayri tukuruyorum tuuhh diye
Amin amin çok aminOoOO istikrarlı kuzu harikasın yine tebrik ederim geliyor 50 ler vura vura
Harika br sonuç yine 90 göz kırmış hatta sollayıp direk 80 ler gelecek bence
durup durup içim sıkılıyor bugün
Ben kaçıyom arkadaş hastaymış gidim hayrına bi çorba kaynatim.accık da yürüyüş yapmış olurum hadi öpüldünüz
beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın
Sağol canımNevom çook tebrikler canımhaftaya mezuniyet heeee amaaa gitmezsin ki sen bizden okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni sonra gelip onları eritiriz
hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...
seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz
mali mali malidaktırımı kıl payı yenen mali
tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil amayine güzel
çok güzel beeeee
Miu çoğumuz artıdayız ne olacakhu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gldim yettim gariii
hemen geçmşe dalayım bildirimleri alayım
Sağol canımYok Aus'um kovsanızda bir yere gitmem Sadece tatilde izin istiyorum Dönüşte tekrar devam edeceğim.Yoksa ipin ucu kaçar Alıştım zaten buradan vazgeçemem
Miu çoğumuz artıdayız ne olacak
Tühhhh ya geçmişe bakmadan kandırayım demiştimyemez o ... haberler uçuyor onakuşlardan
Bu hafta işler kesat kimseyi vuramadımhu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gldim yettim gariii
hemen geçmşe dalayım bildirimleri alayım
OleyyyyyyNevom çook tebrikler canımhaftaya mezuniyet heeee amaaa gitmezsin ki sen bizden okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni sonra gelip onları eritiriz
hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...
seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz
mali mali malidaktırımı kıl payı yenen mali
tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil amayine güzel
çok güzel beeeee
benim ablambu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfte
Hosgeldin canım. Iyisindir inşallahbeni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın
Bosver haftaya 300 eksi garantiKizlar 5 saat uyumuştum bildirimden sonra geri yattim kalkinca wc çıktım 300 kcl daha gitmis 82.7ydim sayilirmi
Sayilmaz diye tahmim ediyorum keske tamammen uyaninca yazaymışım ya gı
Eki Görüntüle 2093042
oyyy kuzum gelmiş takımın minnoşu gelmiş ne güzel gelmiş çok özledik çoookSelamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle
haftaya da ben yenecem seni hihuhuahauhauhahandeyi yenmişsin diyen herkese ithafen
sıkmayın lan benim canımı
haftaya ölüm orucuna girerim bak
delirtmeyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?