Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ben bunu alıntıladım da bana ne yazmıştın bu kadar alıntı içinde onu unuttum

iyi bi şeydir ama .... haftaya şov bekliyorumdur , onu yazacağımdır

@MiuLego 100 gr bile inmedim sabitim.

Eki Görüntüle 2092992

Hepinize masallah subhanallah diyorum
Ayri ayri tukuruyorum tuuhh diye

bana da tükürdün mü laaa

durup durup içim sıkılıyor bugün

canom çok normal ama bi belirsizlik var o da seni sıkıyor .

iyi düşün lütfen

Ben kaçıyom arkadaş hastaymış gidim hayrına bi çorba kaynatim.accık da yürüyüş yapmış olurum hadi öpüldünüz

beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın

oyyy benim şerim şekerim gelmiş

Sağol canımYok Aus'um kovsanızda bir yere gitmemSadece tatilde izin istiyorumDönüşte tekrar devam edeceğim.Yoksa ipin ucu kaçarAlıştım zaten buradan vazgeçemem

Oleyyyyyy

bu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfte
benim ablam ecemavi de bana gelecek veee oda içli köfte yapıyormuş veee ben hiççç onun içli köftesini yemedimmmmm

pffff öğle tırt oldu menüm .... komşum geldi ...kokmuştur dedi yok abla dedim kokmadıydı

neyse ki cuma ...

ya bizim apartman böyle ...sitedeyiz biz ... böyle mıç mıç sürekli kapında biten komşularda yok , ama bi şekilde hep çalınır kapılar ... kimse çat kapı gelmez .... ya bi yere giderken çalar hal hatır sorarız ...ya tabak götürürüz

eşler , çocuklar birbiri ile selamlaşmayan yoktur şükür .

amaaaaaaaaaaaaaaa
bu gebelikle beraber gelen mamalar çoğaldı

oyyy kuzum gelmiş takımın minnoşu gelmiş ne güzel gelmiş çok özledik çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…